Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
kössz, bár az érdem nagyrésze nem az enyém, nekem csak mikrofont nyomtak a kezembe legtöbbször és odazavartak, hogy alkoss valamit
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ez nagyon jó grat
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"We fear that which we cannot see"
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:21:25
beküldve: 2012-07-13 19:54:11
(#42766) nem tudom, nem sokan járnak már fel azok közül, akik anno értékelték a videóinkat
viszont kinn voltunk a tavaszi Conon is, itt az eredmény
viszont kinn voltunk a tavaszi Conon is, itt az eredmény
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2012-07-03 08:51:51
(#42764) biztos ígértem ilyesmit
de el fog maradni, sajnálom, most gyászolok
de el fog maradni, sajnálom, most gyászolok
Ez már minden tekintetben túl megy a búzaság határán!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Te jószagú trágyadomb!!!!!
Ez eszméletlen volt!!!!!
Mindenki nézze meg!!!!!
És arigato nagyon a linket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Más: Köhömm. most jut eszembe, ígértek nekem egy átdolgozást. nem igaz, Háté?
Ez eszméletlen volt!!!!!
Mindenki nézze meg!!!!!
És arigato nagyon a linket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Más: Köhömm. most jut eszembe, ígértek nekem egy átdolgozást. nem igaz, Háté?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:21:48
beküldve: 2012-06-20 08:47:36
(#42760) Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2012-05-31 08:24:31
(#42759) kedves shukaku, szerintem mindenképpen nézd meg az Elfen Lied-et, mert oltári jó! Lehet, kicsit durva, de nekem nagyon bejött, ajánlom neked is!
beküldve: 2012-05-30 22:33:28
(#42758) + Final Fantasy filmek még:
- Final Fantasy - Legend of Cristals az egy 4 részes OVA (FF V előzménye)
- FF Spirit Within egy estés CG film
- FF unlimited 25 részes anime
- Last Order: Final Fantasy 1 részes OVA az FF VII. előzménye
- Final Fantasy - Legend of Cristals az egy 4 részes OVA (FF V előzménye)
- FF Spirit Within egy estés CG film
- FF unlimited 25 részes anime
- Last Order: Final Fantasy 1 részes OVA az FF VII. előzménye
A Final Fantasy egy játéksorozat elsősorban, nem anime. Ha jól emlékszem a 7. részből készült egy sorozat és egy film is.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-05-30 20:54:23
(#42756) Sziasztok.
Rég voltam már erre. Újabb segítség!! A Final Fantasy-nak hány része van? És hol tudnám óket megnézni? Előre is köszi!!
Rég voltam már erre. Újabb segítség!! A Final Fantasy-nak hány része van? És hol tudnám óket megnézni? Előre is köszi!!
Miskolczi Ibolya Kitti
Azért azt érdemes megnézni, hogy mennyire hallod Fieldyt az első albumaikon (az első névtelenen meg a Life is Peachyn legfőképp) és mennyit az utolsó páron (kivétel ugye a Korn III, mert ott megpróbáltak egy igazi Korn lemezt írni Head nélkül, ott nyilván a régi hangzást majmolják), meg hogy ebből az egyedi hangzásból mennyit vettek át a n+1 nu metal bandák (Adema, Ill Nino, meg mittudomén)
Head új bandájának az EPje nekem is tetszett, jól esik a szívemnek, hogy legalább valaki a Kornból értelmes dolgokat csinál, csak az az imidzs
A hardcore az teljesen más közeg, teljesen más stílus, én csak a metalzenére gondoltam most
Head új bandájának az EPje nekem is tetszett, jól esik a szívemnek, hogy legalább valaki a Kornból értelmes dolgokat csinál, csak az az imidzs
A hardcore az teljesen más közeg, teljesen más stílus, én csak a metalzenére gondoltam most
Én se igen tudok annyit ülni felette, így is van olyan, amikor egy napig hozzá se nyúlok a hangszerhez. Egyébként a nu metal érában annyira nem ásnám el a basszert, mint te, mert ahogy írtad is, ott is voltak kiemelkedő basszgitárosok akik szóhoz jutottak /pl.: Fieldy, aki egy fantasztikus basszeros, nem is értem, mit csinál még abban a süllyedő hajóban. Head okosabb volt, neki most dobott ki a bandája egy számot és egész jó lett./
Az viszont tény, hogy mostanában egy kicsit jobb a basszerosok helyzete, bár én a HC-ban mindig úgy éreztem, hogy nincsenek annyira háttérbe szorítva /pl.: AFI, Minor Threat, egyebeknél mindig ott volt a bassz elől.Bár az még jóval a nu metal era előtt volt./
Az viszont tény, hogy mostanában egy kicsit jobb a basszerosok helyzete, bár én a HC-ban mindig úgy éreztem, hogy nincsenek annyira háttérbe szorítva /pl.: AFI, Minor Threat, egyebeknél mindig ott volt a bassz elől.Bár az még jóval a nu metal era előtt volt./
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.