Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2012-04-24 09:35:41
(#42723) A múltkor kisegítettetek az FMA-s mangákkal, tehát most megint hozzátok fordulok
Szóval Dragon ball mangákat és filmeket keresek mindenhol, de én balga marha seholsem találok ezért ha netán valaki tud oldalt, ahol angolul vagy magyarul meg tudom venni (ill. az anime csak magyar) az legyen olyan kedves jelezze nekem lécci
köszönöm
Szóval Dragon ball mangákat és filmeket keresek mindenhol, de én balga marha seholsem találok ezért ha netán valaki tud oldalt, ahol angolul vagy magyarul meg tudom venni (ill. az anime csak magyar) az legyen olyan kedves jelezze nekem lécci
köszönöm
Miskolczi Ibolya Kitti
az Eladnék!/Vennék! topikot használóktól kérdezném, hogy az elmúlt pár napban rajtam kívül más is kapott ismerkedős (gyanúsan Google-fordítós magyarsággal írt) levelet azzal az indokkal, hogy itt látta a levélíró a profilját, és tetszik neki?
már csak azért is vicces a dolog, mert a profilomból aztán sokat nem tudhatott meg rólam viszont vacak, hogy ezek szerint már az se teljesen óv az ilyesmitől, ha spoilerben, @ használata nélkül adja meg az ember lánya az emailcímét
már csak azért is vicces a dolog, mert a profilomból aztán sokat nem tudhatott meg rólam viszont vacak, hogy ezek szerint már az se teljesen óv az ilyesmitől, ha spoilerben, @ használata nélkül adja meg az ember lánya az emailcímét
én is kaptam
nyugi én is kaptam, és én is fenn akadtam azon, hogy az itteni profilomban mi lehetett olyan érdekes
beküldve: 2012-04-24 01:11:11
(#42721) Lenne szíved megválni tőlük ? :< De rendben, befogadom őket, ha kitennéd a szűrüket.
Muszáj volt megvenni. Banpresto figura, a kedvenc gyártóm. A legjobb ár-méret-kinézet-minőség kombót ők nyújtják.
Hijikata is van, de ő barátnőmé:
Muszáj volt megvenni. Banpresto figura, a kedvenc gyártóm. A legjobb ár-méret-kinézet-minőség kombót ők nyújtják.
Hijikata is van, de ő barátnőmé:
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2012-04-17 23:49:09
Envy: zseniálisan néz ki, nekem is van pár kisebb-nagyobb Gintokim, majd ha elhatározom magam, akkor neked adom őket, nálad biztos jó helyen lesznek
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2012-04-17 21:37:37
Áááh az avatarod HáTé...
Itt figyel a monitor mellett ő (amit mondtam szombaton Conon:
Itt figyel a monitor mellett ő (amit mondtam szombaton Conon:
MIANEVED?!
az Eladnék!/Vennék! topikot használóktól kérdezném, hogy az elmúlt pár napban rajtam kívül más is kapott ismerkedős (gyanúsan Google-fordítós magyarsággal írt) levelet azzal az indokkal, hogy itt látta a levélíró a profilját, és tetszik neki?
én is kaptam
Én nem kaptam, de itt vagy emailben?
én is kaptam
at the end,we all die alone
Imádom ezt a mémet. Csak kár, hogy kevés ismerősöm ismeri és hülyének néznek, ha benyögöm.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2012-04-13 23:18:06
Látod,nekem gondoskodnak a szórakozásomról,magam helyett...fő kéne nőniük má sztem.
Inkább ebből a pénzből mennék a SCREW koncertre,vagy vennék egy fasza strap lockot :/
Inkább ebből a pénzből mennék a SCREW koncertre,vagy vennék egy fasza strap lockot :/
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Azt se tudom,am,miért is megyek conra,ismerősök erőltetik,menni kéne.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2012-04-13 16:37:28
beküldve: 2012-04-13 15:41:18
(#42712) Vasárnap Conon ott leszek,Vampire Knight cosplay,Shiki.
vagy lehet be sem öltözöm,ha nem lesz Rima cosplayer társ.
vagy lehet be sem öltözöm,ha nem lesz Rima cosplayer társ.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
ki jön 14-15.-én MondoConra? én megyek, és a vadmacska kommandó egyik szereplője leszek. kinek, mi a kedvenc animéje?
Sajnos már évek óta ne járok, hosszasan tudnám fejtegetni, hogy miért, de nem változtatna semmin.
Annyi elég hozzá, hogy drasztikus emelések voltak az utóbbi években, indokolatlan számomra, a mozijegyet 5 éve 1200-ért vettük, és most sem kerül 2500-ba. na mindegy, már nosztalgiával gondolok arra az időre amikor 2 ezerből megvettem a kétnapos jegyemet.
Szóval most nem járok már. Kis hiánypótlóak a képregényfesztiválok. Sok ismerősöm ugyanezen oknál fogva hanyagolja a cont. Az egész a belépőjegyár emelése óta egyre gyérebb, de a hangulat se ugyanaz. Mindamellet rengeteg bolt, kiadó megszünt. A mangafan/Mondo páros szépen letürta a trónról a MAT-ot és mindenki mást, egyeduralkodóként ül a babérjain. Mondják csökkent a népszerűség, nem tudunk kiadni új címeket a válság miatt. Az utolsó con óta mangát se vettem, pedig megtehetném egy comics rendezvényen, de ott inkább a szuperhősös képregények a menők. Elég is lesz mert felidegesítem magam..
Szóval kedvenc anime sok van, Berserk, Azumanga, Holic, Gungrave és természetesen Dragon Ball stb.
beküldve: 2012-04-07 17:15:13
(#42710) az Eladnék!/Vennék! topikot használóktól kérdezném, hogy az elmúlt pár napban rajtam kívül más is kapott ismerkedős (gyanúsan Google-fordítós magyarsággal írt) levelet azzal az indokkal, hogy itt látta a levélíró a profilját, és tetszik neki?
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2012-04-06 21:38:43
(#42709) csizmazia laura:én megyek mind két nap :) kedvenc anime hmm:Naruto,FMA,Fairy tail,Code geass,Death note,Darker than black,Steins Gate,Wolf's rain,Guilty crown,Air gear és Spice and wolf legalábbis az eddigi két éves tapasztalatomból de szerintem még sok lesz :)