Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekem sok van, de ami amolyan örök kedvenc az a Fullmetal Alchemist és ha nem edzőtáboroznék tuti elmennék..
Miskolczi Ibolya Kitti
beküldve: 2012-04-06 17:48:41
(#42707) ki jön 14-15.-én MondoConra? én megyek, és a vadmacska kommandó egyik szereplője leszek. kinek, mi a kedvenc animéje?
Szerk: csizmazia laura 2012-04-06 17:49:21
Tényleg azok is, csak mondjuk néha love*com kissé gyerekes de az teszi jóvá!! Én nagyon szeretem azt is
Miskolczi Ibolya Kitti
beküldve: 2012-04-06 15:41:34
(#42705) szerintem is jó lenne neked a Fairy Tail és a soul eater de ha bejönnek a szeremes sztorik akkor Nana és Love*com is nagyon ott van
"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég."
Teljesen igaz Háté.
SOS-T szeretnék kérni tőletek.
Elég nagy Naruto fan vok, és kifogytam az eddigi részekből.
Mit kezdjek el nézni?
Szeretem az ilyen misztikusabb dolgot, de szerelmi történet is jöhet bele. De gyerekes ne legyen. Számítanék a szakértőkre!
Előre is köszi!
Mit kezdjek el nézni?
Szeretem az ilyen misztikusabb dolgot, de szerelmi történet is jöhet bele. De gyerekes ne legyen. Számítanék a szakértőkre!
Előre is köszi!
Nézzük csak ha a feliratost is szereted akkor szerintem mindenféleképpen a Fairy Tail lenne a hozzád való a főszereplők temperamentuma megegyezik, és vicces is, de ilyen még a Soul Eater ott is olyan típus a Black Star. Én ezt javaslom!!! Jó szórakozást!!!
Miskolczi Ibolya Kitti
beküldve: 2012-04-05 17:52:44
(#42703) Teljesen igaz Háté.
Mit kezdjek el nézni?
Előre is köszi!
Mit kezdjek el nézni?
Előre is köszi!
Szerk: csizmazia luca 2012-04-05 17:53:05
beküldve: 2012-03-27 23:11:00
(#42702) Háténak igaza van: Az eü az már eü marad!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
dehogy undorító, csak rossz
mondjuk az egészségügy az egészségügy (vagy keverek már valamit?)
mondjuk az egészségügy az egészségügy (vagy keverek már valamit?)
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2012-03-27 21:03:59
(#42700) annyira nem is
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
derossz
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Fakkje zacskós szesz.
Vagy egyszerűbb a dobozos sör.
Gólyaavatón már úgyis megtanultam anno katéteres zacskóból vodkát vedelni
beküldve: 2012-03-26 09:32:04
(#42696) beküldve: 2012-03-26 00:13:42
(#42695) Sajna miden évben egyre drágább a Con. Tudom, hogy ez nagy biznisz sok embernek, de lehetnének tekintettel a rajongókra... Hiszen sok fiatal nem Dagobert bácsi, hogy uszkáljon a zsozsóban...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
ja hogy az üveggel van a gond
már megijedtem, bár 2500ért megy a faszom amúgyis
már megijedtem, bár 2500ért megy a faszom amúgyis