Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Fakkje zacskós szesz.
Vagy egyszerűbb a dobozos sör.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-03-25 19:28:49
(#42692) 2500 egy egynapos jegy?
basszák meg, nem is tudom mikor láttam annyi pénzt utoljára együtt
EDIT: "K: Lehet-e ételt és italt behozni a Con területére?
V: Igen, lehet. Viszont szeszes italt üvegben tilos behozni."
?
ez egyre jobb
basszák meg, nem is tudom mikor láttam annyi pénzt utoljára együtt
EDIT: "K: Lehet-e ételt és italt behozni a Con területére?
V: Igen, lehet. Viszont szeszes italt üvegben tilos behozni."
?
ez egyre jobb
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2012-03-25 19:33:15
beküldve: 2012-03-24 22:30:10
(#42691) Hanon: Ezt neked! -> [Link]
SötétOldal: Envy te vagy az? Egen, sikoltozik is miatta eleget a számlám, de szombatra muszáj kinézni.
SötétOldal: Envy te vagy az? Egen, sikoltozik is miatta eleget a számlám, de szombatra muszáj kinézni.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2012-03-24 22:30:32
Con? Megyüüünk
Bár a jegy árát én is kezdem soknak érezni hmm...
Bár a jegy árát én is kezdem soknak érezni hmm...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2012-03-24 21:22:29
beküldve: 2012-03-24 10:42:53
(#42689) "Ó váó, con lesz? Megnézem viccből a honla-"
http://www.mondocon.hu/?p=1778
Erre nem találok szavakat.
http://www.mondocon.hu/?p=1778
Erre nem találok szavakat.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Háté... valld be, hogy csak azért, mert te sem ismernél meg!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2012-03-23 21:03:33
(#42687) (bár nem hiszem, hogy lényeges de) én lehet hogy leszek, mert hívtak, de mivel elméletileg utána megyünk tovább is, nem látom értelmét kibaszni a pénzt a jegyre igazából, amikor nem csinálnék semmit
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2012-03-23 21:04:08
beküldve: 2012-03-23 13:07:01
(#42686) Con. Ki fogja odatolni az arcát a régi bandából szombaton?
Mert múltkor már Rapider se akart megismerni...
Na?
Mert múltkor már Rapider se akart megismerni...
Na?
akkor csak működött ekkora helyen élőben? nem tudom elképzelni hogy hogy, amikor annyira az interakcióról szól az egész, de ha ennyire pozitív véleménnyel vagy róla, akkor bizonyára
ismerősöm is csak állt és bámult, mondta ma, hogy miageci volt ez, én meg mondtam, hogy tusséamoré
merchvásárlás meg teljesen trve, nőttél a szememben, keep it up, bro
ismerősöm is csak állt és bámult, mondta ma, hogy miageci volt ez, én meg mondtam, hogy tusséamoré
merchvásárlás meg teljesen trve, nőttél a szememben, keep it up, bro
Na, megvolt a tegnap este is. Minden banda kva jó volt. De. Basszus. Touché Amoré. Istenek. Komolyan. Azt az energiát és mozgást amit produkáltak, hihetetlen bulit csináltak. Még az se ölte meg a bulit, hogy a sok Rise Against fan csak állt és bámult, hogy mostmivan. Szünetben oda is mentem Jeremyhez, jól megmondtam neki, hogy "You guys fuckin rocked and you already owned the night for me" Utána még a koncert után is odamentem hozzá, beszélgettünk, meg vettem pólót. Még egy ilyent is kaptam tőle:
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Takarodj már *nyádba a fasságaiddal!
Modi'bá,kérem takarítsa el a szemetet innen,meg a többi topikból! Köszönöm!
Modi'bá,kérem takarítsa el a szemetet innen,meg a többi topikból! Köszönöm!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2012-03-19 21:23:12
(#42682) [Link] Csinálok egy D-Gray Man FanMade-et! Akit érdekel az nézze meg a blogom!
beküldve: 2012-03-19 21:22:58
(#42681) [Link] Csinálok egy D-Gray Man FanMade-et! Akit érdekel az nézze meg a blogom!
beküldve: 2012-03-19 21:22:45
(#42680) [Link] Csinálok egy D-Gray Man FanMade-et! Akit érdekel az nézze meg a blogom!
beküldve: 2012-03-19 21:22:36
(#42679) [Link] Csinálok egy D-Gray Man FanMade-et! Akit érdekel az nézze meg a blogom!