Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
engem nem igazán érdekel, még mindig nem tudom még nagyjából se, hogy hova fogok jelentkezni, pl (kommunikációra vagy valami hasonló habi dologra valsz)
megvettem azt a könyvet, amiben a szakok meg ilyenek le vannak írva, de ki se nyitottam még kb, 15e még két hét
az meg végképp hidegen hagy, hogy megvágták az állami helyeket, nem tanulni akarok egyetemre menni
megvettem azt a könyvet, amiben a szakok meg ilyenek le vannak írva, de ki se nyitottam még kb, 15e még két hét
az meg végképp hidegen hagy, hogy megvágták az állami helyeket, nem tanulni akarok egyetemre menni
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2012-02-02 14:23:40
nem irigylem azokat, akik most mennek majd középiskolába, nem olyan lesz ez már, amilyennek lennie kéne
Én inkább azokat nem irigylem, akik most készülnek egyetem/főiskolára.
Nem különösebben irigylem tehát magamat, lol
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-02-02 13:41:52
(#42646) az egy dolog, hogy szerencsés csillagzat alatt meg átlagon felüli génállományból fogantam, de az a rakás semmi, ami most vagyok az már önerőből lettem
mi egészen most januárig minden különösebb gáz nélkül bagóztunk az iskola vécéjében, de amióta meghozták ezt a törvényt, hogy közintézményekben (gondolom van ilyen szó) nem lehet dohányozni még kijelölt helyen se, minden szünetben figyelőszolgálat van a mosdó előtt vagy benn
régen kiállt valaki az ajtóba, aztán integetett befele, ha tré volt, de ez most nem működik
valami füstérzékelőkről is pletykálnak, meg amióta digitális napló van lógni se lehet
nem irigylem azokat, akik most mennek majd középiskolába, nem olyan lesz ez már, amilyennek lennie kéne
mi egészen most januárig minden különösebb gáz nélkül bagóztunk az iskola vécéjében, de amióta meghozták ezt a törvényt, hogy közintézményekben (gondolom van ilyen szó) nem lehet dohányozni még kijelölt helyen se, minden szünetben figyelőszolgálat van a mosdó előtt vagy benn
régen kiállt valaki az ajtóba, aztán integetett befele, ha tré volt, de ez most nem működik
valami füstérzékelőkről is pletykálnak, meg amióta digitális napló van lógni se lehet
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
mi volt ez, valami egészségügyis dolog? mert geci meredeknek hangzik
Táncsics Mihály Gimnázium, Kaposvár, emelt biológiás osztály... Meredek is volt, négy éven át!!!
Háté, te alapból a szerencse gyermeke vagy, szóval ne dicsekedj itten a mázliddal.
Cigizés: Sztem nincs olyan gimi, ahol kiengednék a kölköket cigizni. Anno minket még az utcán is megkiabált egy tanár, ha meglátott bagózni. Para volt. Hogy utáltuk őket... (Már a tanárokat.)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
mi volt ez, valami egészségügyis dolog? mert geci meredeknek hangzik
szóbelitől meg ne szarjon már senki, én anno farmerben meg pólóban mentem, amikor mindenki más ingben-zakóban volt, egy kérdésre se tudtam értelmesen válaszolni (arra se, hogy busszal járok-e iskolába), nem tudtam mi az a gammasugárzás és így is a felét kaptam a max pontszámnak
szerintem ha valaki nem értelmi fogyatékos, az ilyen szóbelin tök jól elvan
azt kérdezzétek meg, hogy kiengedik-e a diákokat cigizni, mert ha olyan iskolába mentek, ahol nem, akkor úgy kell majd kiosonnotok minden 2.-3. szünetben, mint nekem január óta, az meg kibaszott idegesítő
szóbelitől meg ne szarjon már senki, én anno farmerben meg pólóban mentem, amikor mindenki más ingben-zakóban volt, egy kérdésre se tudtam értelmesen válaszolni (arra se, hogy busszal járok-e iskolába), nem tudtam mi az a gammasugárzás és így is a felét kaptam a max pontszámnak
szerintem ha valaki nem értelmi fogyatékos, az ilyen szóbelin tök jól elvan
azt kérdezzétek meg, hogy kiengedik-e a diákokat cigizni, mert ha olyan iskolába mentek, ahol nem, akkor úgy kell majd kiosonnotok minden 2.-3. szünetben, mint nekem január óta, az meg kibaszott idegesítő
beküldve: 2012-02-01 17:23:13
(#42642) Nekem nem kell szóbeli felvételi szerencsére. Félek hogy eg yszót se tudnék mondaniXD
lala-chan
beküldve: 2012-02-01 06:06:30
(#42641) hmm kémia,biosz?én is olyan szakra megyek de nekem kell a központi és a kémiábol meg bioszbol lesz a szóbeli
beküldve: 2012-01-31 21:23:58
(#42640) Anno nekem -várj gondolkodom- 6 ( ) éve 99 pontom lett. Bár én olyan gimibe jelentkeztem, ahol nem központi felvételi volt. Egyetlen pontot vesztettem, azt is kémiából (a másik tárgy biológia volt). Kicsinek stréber voltam
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2012-01-31 19:59:29
(#42639) hát igen meg ha kell szóbelizned akkor az is számit (a bizonyitvánnyal szerencsére nekem sincs gond)
beküldve: 2012-01-31 19:20:32
(#42638) Nagyon, nagyon szurkolok,hogy felvegyenek. Az a jó hogy a felvételnél nézik az általános iskolai eredményeket, ami nekem nagy szerencsémre kitűnő.
lala-chan
81 pont lett (43 magyar,38 matek)
Ügyi vagy! Nekem összesen 73 pontom lett 37 matek, 36 magyar.
az se rossz :)
81 pont lett (43 magyar,38 matek)
Ügyi vagy! Nekem összesen 73 pontom lett 37 matek, 36 magyar.
lala-chan
beküldve: 2012-01-31 15:18:58
(#42635) nyilas misi szerencsétlen
nemecsek ftw
pókember meg a lehető legjobb választás, az idegesítő egyetemistát megharapja egy pók, amitől megjavul a szeme és megizmosodik, és ahelyett, hogy teljes vérképet csináltatna szerez magának egy jelmezt és más jelmezesekkel verekszik
nemecsek ftw
pókember meg a lehető legjobb választás, az idegesítő egyetemistát megharapja egy pók, amitől megjavul a szeme és megizmosodik, és ahelyett, hogy teljes vérképet csináltatna szerez magának egy jelmezt és más jelmezesekkel verekszik
am nekem anno 55 v 57 pontom volt összesen, ha jól emlékszem, alig vettek fel oda, ahova most még pár hónapig járok (és hogy kibasztak volna magukkal, mert most 4,7 az átlagom)
Szerk: Háté 2012-01-31 15:19:47
beküldve: 2012-01-31 15:02:44
(#42634) Dragda O'Riley:hát lehet igazad van,a történetet én is láttam már jo párszor,de én nem tudtam volna szépen leirni (persze ez mindenkinél máshogy van)
Amugy kinek hogy sikerült a felvételi?nekem 81 pont lett (43 magyar,38 matek)
Amugy kinek hogy sikerült a felvételi?nekem 81 pont lett (43 magyar,38 matek)