Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Híííjj, hát vannak még akik emléxenek rám? ^^
WoT-t nem kezdtem el, mert akkor vitte volna a félévem szerintem :P Egy szakasz szupernehéz tank ellen egy szál harckocsival jóhogy nehéz. (IS-7-ről meg most hallok először)
Ja igen, meg BÚÉK is. Időben, mint szoktam
WoT-t nem kezdtem el, mert akkor vitte volna a félévem szerintem :P Egy szakasz szupernehéz tank ellen egy szál harckocsival jóhogy nehéz. (IS-7-ről meg most hallok először)
Ja igen, meg BÚÉK is. Időben, mint szoktam
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2012-02-15 14:18:02
Hurráááááá x)
Am rég jártál errefelé.
Üdv újra itt ^^
Am noobok,vki itt szokott játszani a "World of Tanks" nevezetű online játékkal? Ha igen,akkor jelezzetek,köszönöm! x)
Kéne egy játékos,akivel lehetne Platoon-ban nyoamtni a játékot,egyedül uncsi lőni az IS-7 tankokat,meg a Maus-okat,de az összes többi IS tankot is szenvedés,ha lenne aki csapattársként csatlakozna hozzám,szóljon xD
Am rég jártál errefelé.
Üdv újra itt ^^
Am noobok,vki itt szokott játszani a "World of Tanks" nevezetű online játékkal? Ha igen,akkor jelezzetek,köszönöm! x)
Kéne egy játékos,akivel lehetne Platoon-ban nyoamtni a játékot,egyedül uncsi lőni az IS-7 tankokat,meg a Maus-okat,de az összes többi IS tankot is szenvedés,ha lenne aki csapattársként csatlakozna hozzám,szóljon xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2012-02-15 13:22:29
beküldve: 2012-02-15 12:21:28
(#42661) Jelzem, még életben vagyok
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
A pedálok ugyanúgy torzítanak, mint az erősítőnek a torzítója, csak ott meg tudod ugye venni külön-külön az effekteket. Ha például ráakarod kötni a gitárt egy sima hangládára /amin ugye tiszta hangja lenne/ és közé kötöd a pedált, akkor tudod torzítani. Dióhéjban.
Standardból semmilyen effektel nem tudsz drop hangolsát cisnálni. De ugye minden standardhoz tartozik egy drop hangolás. Pl. Standard E-n egy hanggal mélyíted a fölső húrt, akkor az Drop D, a többit nem is kell áthangolni. Egyébként én standardos számokat is ha olyanok Drop D-ben játszok, sokkal jobban szeretem az ilyen egybundos akkordokat, meg nem is nehéz átírni rá a számokat.
Standardból semmilyen effektel nem tudsz drop hangolsát cisnálni. De ugye minden standardhoz tartozik egy drop hangolás. Pl. Standard E-n egy hanggal mélyíted a fölső húrt, akkor az Drop D, a többit nem is kell áthangolni. Egyébként én standardos számokat is ha olyanok Drop D-ben játszok, sokkal jobban szeretem az ilyen egybundos akkordokat, meg nem is nehéz átírni rá a számokat.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Aha,érthető.
Énisakajok Drop B-ben játszani,de ahhoz meg kéne egy olcsóbb metálgitár,nem akarom állandóan a húrokat cserélgetni ezen az egy gitáromon,ki is néztem egy LTD EC 10-et és Viper 10-et.A Viper tetszik jobban,az olyan Dir en Grey-es.De ez még odébb lesz,jövő tavasszal talán,vagy karácsonyra.
Am egy noob kérdésem lenne hozzád és Hátéhoz.
A torzítópedálok azok most tulajdonképpen mit is csinálnak? Most ha a síma gitárom standard-ba van hangolva és van egy torzítópedálom,annak a segítségével tudok olyat csinálni,h Drop d-Drop b hangzást csalok ki belőle? Vagy másra való a pedál? Pedáloknál még nem tartok,szal jöhet a lol'd x)
Egyenlőre ezeket tanulgatom: a Luna Sea - Gravity és a Tonight,Scandal - Shoujo S,B'z - Juice,the Gazette - Vortex,Dir En Grey - Zan.Ezek közül a Vortex,ami nem standard,hanem Drop B.De nem hátrány,ha betanulom előre.
Énisakajok Drop B-ben játszani,de ahhoz meg kéne egy olcsóbb metálgitár,nem akarom állandóan a húrokat cserélgetni ezen az egy gitáromon,ki is néztem egy LTD EC 10-et és Viper 10-et.A Viper tetszik jobban,az olyan Dir en Grey-es.De ez még odébb lesz,jövő tavasszal talán,vagy karácsonyra.
Am egy noob kérdésem lenne hozzád és Hátéhoz.
A torzítópedálok azok most tulajdonképpen mit is csinálnak? Most ha a síma gitárom standard-ba van hangolva és van egy torzítópedálom,annak a segítségével tudok olyat csinálni,h Drop d-Drop b hangzást csalok ki belőle? Vagy másra való a pedál? Pedáloknál még nem tartok,szal jöhet a lol'd x)
Egyenlőre ezeket tanulgatom: a Luna Sea - Gravity és a Tonight,Scandal - Shoujo S,B'z - Juice,the Gazette - Vortex,Dir En Grey - Zan.Ezek közül a Vortex,ami nem standard,hanem Drop B.De nem hátrány,ha betanulom előre.
Szerk: Souichiro 2012-02-10 10:55:50
beküldve: 2012-02-06 16:07:20
(#42657) igazából pont leszarom
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
mondjuk mostanában vagyok olyan bátor, hogy a 12-56os húrokat standardba hangolom a stratomon
Nagyon egészséges ám a nyaknak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2012-02-04 19:40:55
beküldve: 2012-02-04 14:30:40
(#42654) not even slinky ftw
mondjuk mostanában vagyok olyan bátor, hogy a 12-56os húrokat standardba hangolom a stratomon
gecijól néz ki, ahogy a húrláb így 30-45 fokban kiáll a gitárból és olyan feszesek a húrok, hogy egy akkordot alig bírok lefogni
gecijól néz ki, ahogy a húrláb így 30-45 fokban kiáll a gitárból és olyan feszesek a húrok, hogy egy akkordot alig bírok lefogni
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Azért szeretek vastag húrokat használni, mert főleg mélyebb hangolásokban játsozk /Drop C, Drop B, Drop A/ és a vastag húrok nem lesznek annyira lazák ha kicsit leengedem őket.
beküldve: 2012-02-04 13:41:46
(#42652) 10-46-os húrokra álltam rá.Oszt majd eldől,jó-e vagy sem.
Vastagabb húrok am mit érnek? Mert látom a számozás eltér...
Vastagabb húrok am mit érnek? Mert látom a számozás eltér...
Én Rotosound húrokat használok, az nem igazán szakad be hálistennek. A gyári húron amúgy ne csodálkozz, azok tényleg kb 1-2 hónapot szoktak kibírni. Mondjuk én 56-13-as húrokat használok, lehet azért szakadok be ritkán.
beküldve: 2012-02-04 10:31:28
(#42650) Húzzák a f.szukra a bótosok a gyári húrjaikat...jóelőbb sikeresen kinyírtam az E húrt,fasza,most cserélhetem le,pedig csak egy hónapja gyakorlok aktívan...és nem húrtépő,meg idegbeteg stílusban játszom,h rá lehessen fogni valamire,szal fos húrok járnak alapból hozzá....
Remélem a D'Addario húrok frankóbbak x)
Remélem a D'Addario húrok frankóbbak x)
beküldve: 2012-02-02 19:28:14
(#42649) A nővérem idén ment egyetemre. Ez tök jó!XD Mert mire én végre egyszer elballagok áltsuliból addig a nővérem már 2-szer elballagot.
De mindegy most már én jövökXD
De mindegy most már én jövökXD
lala-chan
Szerk: lala-chan 2012-02-02 19:59:40