Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2012-01-30 19:58:41
(#42633) Mi a Geronimo Stiltont olvastuk állandóan ötödikbe. Az újságíró egér kalandjaiXD De akkor nagyon élveztük.
lala-chan
De mindegy izgalmában ez ugrott be és kész.
Mert a kötelezőkön kívül nem sokat olvasnak a mai iskolások... persze, tisztelet a kivételnek. De én még emlékszem arra, hogy 13 évesen a Pöttyös és Csíkos könyveket bújtuk, cserélgettük. Be jó is volt az!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2012-01-30 16:56:59
(#42631) Remélem a javítók belemagyarázták hogy hősnek számít és nem pontozták le. De mivel a könyv főszereolője mondható hősnek, mert az írók a főszereplőket valahol mindig hőssé teszik csak nem mindig látványosan. De mindegy izgalmában ez ugrott be és kész.
lala-chan
Szerk: lala-chan 2012-01-30 17:05:57
az élet apró dolgaiban hajt végre hős tetteket.
Rég olvastam már a könyvet, de szerintem még ez se igaz rá, ráadásul a könyv lényege, tanulsága sem e köré fonódik. Persze mindenbe bele lehet magyarázni mindent, de én akkor is rossz választásnak tartom, és kétlem, hogy alkalmas lenne, mint példakép.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nyilas Misi nem hős. Tehát aki róla írt az erősen félreértelmezte a feladatot.
Valamilyen értelemben hős. Végül is az egész könyv róla szól. Csak nem olyan mindennapi hős, hanem inkább az élet apró dolgaiban hajt végre hős tetteket. Mondjuk nem tudom hogy mennyire értékeli ezt a gondolatot az aki javította neki
lala-chan
beküldve: 2012-01-30 14:01:17
(#42628) Necro: És ott a pont!
Vándor: Már megbocsáss, de az milyen világ, ahol egy magyar kamasz nem tud tíz mondatot írni Vukról? Édes egek...
(Pedig amúgy egyszerű lenne: ~ kifejtjük a családja elvesztését; ~ kisrókának is egyre ügyesebb vadász; ~ megmenti a rókalányt; ~ kiszúr a kutyákkal; ~ tönkreteszi a simabörű életét; ~ végül boldog lesz. Legegyszerűbb. S még a tanár is imádni fog, mert magyar karakterről írsz. Ennyi. )
Vándor: Már megbocsáss, de az milyen világ, ahol egy magyar kamasz nem tud tíz mondatot írni Vukról? Édes egek...
(Pedig amúgy egyszerű lenne: ~ kifejtjük a családja elvesztését; ~ kisrókának is egyre ügyesebb vadász; ~ megmenti a rókalányt; ~ kiszúr a kutyákkal; ~ tönkreteszi a simabörű életét; ~ végül boldog lesz. Legegyszerűbb. S még a tanár is imádni fog, mert magyar karakterről írsz. Ennyi. )
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Akkor elb@sztam XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Kár, hogy ez nem érettségi volt.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-01-30 11:01:51
(#42625) Kár, hogy mikor én érettségiztem, nem tettek fel ilyen kérdést, pedig én simán beírtam volna az én hősömnek Alex Delarge-ot, vagy Woland professzort
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Nyilas Misi nem hős. Tehát aki róla írt az erősen félreértelmezte a feladatot.
beküldve: 2012-01-30 06:00:08
(#42623) Lehet,de én biztos nem tudtam volna Vukról 10 mondatot irni arrol hogy miért is az én hösöm
beküldve: 2012-01-29 22:27:04
(#42622) Necro-nak: Köszönöm.
Pókember-dolog: Érdekes. Roppantul érdekes. S csak úgy filmek alapján? Mert az alapján én kerülném a dolgot.
Nyilas Misi-dolog: Most vagy én emlékszem rosszul, de nem ő volt az a regényben, akit mindenki kihasznált?
Én a helyetekben Vukról vagy Süsüről írtam volna.
Pókember-dolog: Érdekes. Roppantul érdekes. S csak úgy filmek alapján? Mert az alapján én kerülném a dolgot.
Nyilas Misi-dolog: Most vagy én emlékszem rosszul, de nem ő volt az a regényben, akit mindenki kihasznált?
Én a helyetekben Vukról vagy Süsüről írtam volna.
beküldve: 2012-01-29 19:41:24
(#42621) Ja Nyilas Misit a barátnőm is írta. Én csak 6 pontot kaptam a fogalmazsra szerintem a helyesírás miatt De mindegy összegészében egész jó lett az átlagom a matek feldobta az jól szokott menni
lala-chan
Szerk: lala-chan 2012-01-29 19:41:56
beküldve: 2012-01-29 17:43:33
(#42620) hősök... egyik osztálytársam hitlert akarta írni , de "sajnos" nem volt ideje rá. igen... tőle már megszokhattuk az ilyeneket.
én 7 pontot kaptam a fogalmazásomra . tele helyesírási hibákkal, be se fejeztem, a külalakról inkább ne is beszéljünk. jófej volt a tanár.
én 7 pontot kaptam a fogalmazásomra . tele helyesírási hibákkal, be se fejeztem, a külalakról inkább ne is beszéljünk. jófej volt a tanár.
Külalak: nekem is meggyűlt vele a bajom remélem kiolvasható a Fogalmazásról meg: nagyon sokan Pókemberről vagy Nyilas Misiről írtak , én a Pearl Harbor főszereplőjéről, Dannyről.