Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ja, amúgy Castro idén áprilisban meghalt. Tehát akkor mínusz Castro, Osama, Kim, Jobs. Valami történik.
Gary Moore, Peter Falk
Tavaly is jó volt. Dio, Satoshi Kon, Bobby Farrell
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ja, amúgy Castro idén áprilisban meghalt. Tehát akkor mínusz Castro, Osama, Kim, Jobs. Valami történik.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-12-20 19:50:50
(#42571) nem tetszik, hogy az internet viccet csinál a hősöm halálából
basszátok meg
basszátok meg
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nem akartam postolni a témában.
NEEE, meghalt Jackie Chan ;_;
De van még kérdés a határtalan gyűlöletem forrásáról?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
NEEE, meghalt Jackie Chan ;_;
egyébként meg mi lesz így az egyetlen nem kamu és buzis kim jong il looking at things tumblival? :C
egyébként meg mi lesz így az egyetlen nem kamu és buzis kim jong il looking at things tumblival? :C
-
"Last Christmas, I gave you my heart"
halottak vagyunk
halottak vagyunk
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-12-19 21:12:41
jövőre világvége.
Mennyire új értelmet nyert így a Last Christmass c. dal.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-12-19 20:19:26
(#42566) RIP
sírok, nagyon sírok
és már látom, hogy miért lesz jövőre világvége. Castro is meg fog halni (vagy legalábbis bejelentik, hogy meghalt, mert biztos ő is halott már pár éve)
Szerk: Háté 2011-12-19 20:20:45
Azért van pangás, mert te (sem) írsz rendszeresen
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-12-18 10:16:45
(#42564) Kellemes karácsonyi ünnepeket előre is minden kedves mangafanos cimborámnak,ellenségemnek,az újoncoknak,a tudatlanoknak,stb,stb.Boldog új évet előre is,stb,stb.
Hogy ez mire volt jó? Egy darabig ide úgysem nézek fel,mert csak pangás van,no meg gondoltam leszek akkora paraszt,h beköszönök ^.^
Hogy ez mire volt jó? Egy darabig ide úgysem nézek fel,mert csak pangás van,no meg gondoltam leszek akkora paraszt,h beköszönök ^.^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Nem tudja vki h mikor lesz kapható a VK 3??
Boltban majd nagyjából január közepétől, a kiadó webboltjában már most is.
Cari-san: Szívesen! ^^
Szerk: alister 2011-12-15 21:23:32
beküldve: 2011-12-13 16:44:13
(#42561) Ha van (digitális) kamerád, akkor csinálj neki egy karácsonyi ajándék videót, amit rengeteg helyre feltölthetsz (pölö TeCső, ahol elvileg lehet olyat csinálni, hogy csak a meghívottak (akinek elküldik a linkjét) látják a videódat), aztán e-mailben elküldheted neki. Ha van/tudsz szerezni szkennert, vagy (velem ellentétben) tudsz értékelhető minőséget alkotni gépen, akkor rajzolhatsz is neki. Vagy írhatsz egy neki ajánlott történetet. Vagy, ha vannak közös képeitek, akkor csinálhatsz belőlük egy diavetítést (powerpoint bemutatót).
Na jó, engedek egy kis teret másoknak is... XD
Na jó, engedek egy kis teret másoknak is... XD
beküldve: 2011-12-12 16:14:27
(#42559) Segítség kéne vagyis inkább ötletek és ezt nem igazán tudom, hogy hol máshol lehetne, szóval arról van szó, hogy a barátnőm az USA-ban van, és leginkább csak emailezéssel tudom tartani vele a kapcsolatot. Viszont most közeledik a karácsony és nem igazán tudom, hogy ilyen körülmények között, hogy lehetne meglepni vagy jobban mondva lenyűgözni.
Tudnátok pár tippet adni? Előre is köszönöm.
Tudnátok pár tippet adni? Előre is köszönöm.
-