Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-11-24 19:38:35
(#42543) Sziasztok!
Naruto-s fejpánt érdekelne.Csere lenne a legjobb.De ha fizetni kell az se rossz.
Ha érdekel és van akkor létszi ide írj: and98ris@freemail.hu
Naruto-s fejpánt érdekelne.Csere lenne a legjobb.De ha fizetni kell az se rossz.
Ha érdekel és van akkor létszi ide írj: and98ris@freemail.hu
beküldve: 2011-11-24 16:02:37
(#42542) Sziasztok !
Nagyon kéne a támogatásotok ><
Egy nyereményjátékban veszek részt és nov 30-ig nekem kell szerezni a legtöbb lájkot.
Tehát amit kérek az egy lájk és egy megosztás a képemre .
Itt van :
[Link]
Előre is nagyon köszönöm
Nagyon kéne a támogatásotok ><
Egy nyereményjátékban veszek részt és nov 30-ig nekem kell szerezni a legtöbb lájkot.
Tehát amit kérek az egy lájk és egy megosztás a képemre .
Itt van :
[Link]
Előre is nagyon köszönöm
ASD_AS:_AS:G_HGf
Szerk: Senedek 2011-11-24 16:02:55
köszönöm
amint lesz normális mikrofonom, az első dolog lesz, amit felveszek
nem muszály felvenni, csak a szöveget írd le. Már nagyon kíváncsi vagyok.
beküldve: 2011-11-20 20:05:26
(#42540) Keresnék (elsősorban) olaszul tudó embereket, olasz képregény (fumetti) fanfordítás céljából. Pl: Dampyr, Tex Willer, Nathan Never.
Ugyanitt: keresnék még németül, angolul, franciául, szerbül és horvátul tudó embereket is, hasonló okokból kifolyólag.
Jelentkezni PM-ben. THX in advance.
Ugyanitt: keresnék még németül, angolul, franciául, szerbül és horvátul tudó embereket is, hasonló okokból kifolyólag.
Jelentkezni PM-ben. THX in advance.
köszönöm
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-11-19 16:17:05
(#42538) Most legyek gonosz?
Á,nem.
Na jó,leszek,de csak egy kicsit...
2012,április 11.-én megyek Londonba a L'Arc en ciel LIVE-ot megnézni pár ismerősömmel az IndigO2-ben! L'Arc en ciel vazze,meg HYDE.Am nem értem,miért terveznek World Tour-t,ha csak két európai városban néznek be,tuti,h az egyik London,a másik meg a buzi Franciaország azon belül meg Párizs...de ez is olyan "egyszer az életben" lehetőség,ha elszalajtom,lehet nemlesz több chance.55 font a jegy ára,plusz 4 rugóért hozza az UPS majd.Repülőjegy,meg szállás még kérdés,de intézkedünk.
Remélem nem döglök meg addig.
Á,nem.
Na jó,leszek,de csak egy kicsit...
2012,április 11.-én megyek Londonba a L'Arc en ciel LIVE-ot megnézni pár ismerősömmel az IndigO2-ben! L'Arc en ciel vazze,meg HYDE.Am nem értem,miért terveznek World Tour-t,ha csak két európai városban néznek be,tuti,h az egyik London,a másik meg a buzi Franciaország azon belül meg Párizs...de ez is olyan "egyszer az életben" lehetőség,ha elszalajtom,lehet nemlesz több chance.55 font a jegy ára,plusz 4 rugóért hozza az UPS majd.Repülőjegy,meg szállás még kérdés,de intézkedünk.
Remélem nem döglök meg addig.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-11-16 14:43:43
(#42537) Nézem a profilom és rádöbbenek, hogy mekkora hatalmas fag vagyok.
Brrr. Rossz.
Brrr. Rossz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
csizmazia luca: ez zseniális
megengeded, hogy feldolgozzam? gyönyörű lesz, megígérem
megengeded, hogy feldolgozzam? gyönyörű lesz, megígérem
Persze, sok sikert, és kösz, hogy tetszett
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-13 13:13:53
Amúgy a White Pearl az egy csoda. Nem tudom kit kell lecidázni azért, hogy azt játsszák koncerten, DE ÉN ÖRÖMMEL LEFIZETEK EGY MÖTÁLHED FŰZŐS GÓTCSAJT, KOMOLYAN.
Hülye strici vagyok.
Hülye strici vagyok.
beküldve: 2011-11-13 22:46:55
(#42533) Ahoy!
Rég jártam errefelé, már hiányzott a fórum.
Zene témához most nem nagyon szeretnék hozzászólni, mert részben nem vágom, hogy kikről beszéltek, részben meg nincs kedvem igénytelen zenéket lehúzni. (16 éves korom körül úgyis annyit oltottam ezeket a sz@rokat, hogy egy életre meguntam a dolgot. XD) Én am. úgy vagyok mostanság a zenehallgatással, hogy ha van szabadidőm, bekapcsolok vmi kedvelt témához kapcsolódó youtube-os playlistet és várom, hogy jöjjön vmi jó. És általában jön is. Vagy egy tucat zseniális együttest így fedeztem fel. (Pl. Cocteau Twins-ről szégyen, hogy eddig nem tudtam )
Viszont emberek, december 4-én nyelvvizsgázom japánból!!!! ÁÁÁÁ! Parázom tőle rendesen, pedig nincs is szóbeli része, de hát az igazat megvallva, nem voltam éppen szorgalmas a tanulásában. Úgyhogy most az időm nagy részében igyekszem japán műsorokat nézni/hallgatni, hogy a fülem hozzászokjon.
Heh...vicces dolgokat látok, az már biztos. A "drámáikról" (értsd: szappanoperáikról) külön tanulmányt lehetne írni, de a legjobban mégis a beszélgetős műsoraikon szórakozom. Ezek totálisan elvetemült őrültek. Pl. a Chubaw desuyo c. főzős műsor részeit érdemes megnézni, mert haláliak. (Főleg a középkorú férfi műsorvezető ötletein halok be. )
Rég jártam errefelé, már hiányzott a fórum.
Zene témához most nem nagyon szeretnék hozzászólni, mert részben nem vágom, hogy kikről beszéltek, részben meg nincs kedvem igénytelen zenéket lehúzni. (16 éves korom körül úgyis annyit oltottam ezeket a sz@rokat, hogy egy életre meguntam a dolgot. XD) Én am. úgy vagyok mostanság a zenehallgatással, hogy ha van szabadidőm, bekapcsolok vmi kedvelt témához kapcsolódó youtube-os playlistet és várom, hogy jöjjön vmi jó. És általában jön is. Vagy egy tucat zseniális együttest így fedeztem fel. (Pl. Cocteau Twins-ről szégyen, hogy eddig nem tudtam )
Viszont emberek, december 4-én nyelvvizsgázom japánból!!!! ÁÁÁÁ! Parázom tőle rendesen, pedig nincs is szóbeli része, de hát az igazat megvallva, nem voltam éppen szorgalmas a tanulásában. Úgyhogy most az időm nagy részében igyekszem japán műsorokat nézni/hallgatni, hogy a fülem hozzászokjon.
Heh...vicces dolgokat látok, az már biztos. A "drámáikról" (értsd: szappanoperáikról) külön tanulmányt lehetne írni, de a legjobban mégis a beszélgetős műsoraikon szórakozom. Ezek totálisan elvetemült őrültek. Pl. a Chubaw desuyo c. főzős műsor részeit érdemes megnézni, mert haláliak. (Főleg a középkorú férfi műsorvezető ötletein halok be. )
lol, soha nem fogom fel, hogy miért nem jó, ha valamit, amit hallgatsz, ismernek mások is
ha többen ismerik őket, bejutnak nagyobb turnékra is, lesz több pénzük, több időt lehetnek stúdióban, az meg nekünk csak jó
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-11-13 22:00:46
Nope. Csak B'z-t hallgatok, nincs értelme.
Akkor nemszóltam.
80 giga B'z? Nekem is lenne ha végre találnék normális live anyagokat. Igazából. Igazából nem akarsz kisegíteni?
Mármint? Mi kéne,ha vóna? xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Am Hanon,nem gyüssz Soundofjapan fórumra?
Nope. Csak B'z-t hallgatok, nincs értelme.
80 giga B'z? Nekem is lenne ha végre találnék normális live anyagokat. Igazából. Igazából nem akarsz kisegíteni?
Nekem 88 giga a zene mappám ha már számoknál tartunk.
Lol, Chelsea Grin. Az mekkora jó már. Kár, hogy egyre népszerűbbek, egy fél éve még azt hittem, én vagyok az egyetlen, aki tud róluk.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
nem értem, hogy miért kell annyit foglalkozni másokkal, főleg olyan mellékes és totálisan szubjektív dolog miatt, mint a zenei ízlés
ahelyett, hogy kiakadsz rajtuk, inkább hangoztasd te is. hallgasd hangosan a kocsiban, vegyél merchöt és hordd
ja meg mindezek helyett gitározz inkább
tanuld meg a felkelő nap házát
Necro: a Millionairest én nem igazán értem
mi a fasz
ahelyett, hogy kiakadsz rajtuk, inkább hangoztasd te is. hallgasd hangosan a kocsiban, vegyél merchöt és hordd
ja meg mindezek helyett gitározz inkább
tanuld meg a felkelő nap házát
Necro: a Millionairest én nem igazán értem
mi a fasz
lol hát én mikor lettem trú mangafan
Szerk: Háté 2011-11-13 19:58:14