Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: Soso 2012-01-20 15:43:10
beküldve: 2012-01-20 14:23:54
(#42602) Tudom, hogy nem idevaló téma, de holnap írom a felvételit.
Légyszives szurkoljatok azért....
Légyszives szurkoljatok azért....
nekem addig nincs gondom az túltechnikázott szólókkal, amíg van zenei értékük
amikor már csak szétszórt skálákat hallok követhetetlen sebességgel (a Viraemia az egyik kedvenc ilyen zenekarom, ennek a számnak is az intrója pl), az csak felbassza az agyam, és igazából nem is tudom elhinni, hogy azt akárki élvezi (azon kívül, aki játssza, mert eljátszani őket biztos buli és nekem is merevedésem lenne, ha így basznám neki gitáron, de aztán tükörbe néznék és egyből lelohadna). persze lehet csodálkozni azon, hogy mennyire tud gitározni valaki, de a magyar rapszódiákat se azért hallgatja senki, mert virtuóz darabok (mondjuk az komolyzene meg zongora, úgyhogy lehet, hogy mégis)
amikor már csak szétszórt skálákat hallok követhetetlen sebességgel (a Viraemia az egyik kedvenc ilyen zenekarom, ennek a számnak is az intrója pl), az csak felbassza az agyam, és igazából nem is tudom elhinni, hogy azt akárki élvezi (azon kívül, aki játssza, mert eljátszani őket biztos buli és nekem is merevedésem lenne, ha így basznám neki gitáron, de aztán tükörbe néznék és egyből lelohadna). persze lehet csodálkozni azon, hogy mennyire tud gitározni valaki, de a magyar rapszódiákat se azért hallgatja senki, mert virtuóz darabok (mondjuk az komolyzene meg zongora, úgyhogy lehet, hogy mégis)
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2012-01-15 10:04:55
Én az ilyen sokperces szólóktól amúgy is irtózok. Néha ha olyan kedvem van, meghallgatom az ilyet is, de az ilyen 4 perces StuidoForce szólóktól a falra mászok. Megölik az amúgy szexi számot. Jobban szeretem az ilyen finomabb éneket követő szólókat. Vagy csak irigykedek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
a Behold... The Arctopus videóra gondolsz?
nem hiszem, hogy szebben gitározol náluk, mert technikailag több, mint okkés az, amit csinálnak, egyszerűen senki nem mesélte még el nekik, hogy attól még nem írnak számot, hogy össze-vissza maszturbálnak a fogólapon 2-3 percig
de egy halom ilyen zenekar van, az Arctopus szerintem azért van ennyire kipécézve, mert a tagok is úgy néznek ki, mint valami a szülei pincéjében lakó metalnerd, aki metal-archiveson dobálja a 0-20%os reviewokat egész nap
nem hiszem, hogy szebben gitározol náluk, mert technikailag több, mint okkés az, amit csinálnak, egyszerűen senki nem mesélte még el nekik, hogy attól még nem írnak számot, hogy össze-vissza maszturbálnak a fogólapon 2-3 percig
de egy halom ilyen zenekar van, az Arctopus szerintem azért van ennyire kipécézve, mert a tagok is úgy néznek ki, mint valami a szülei pincéjében lakó metalnerd, aki metal-archiveson dobálja a 0-20%os reviewokat egész nap
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ez annyira jó,h szinte már szar? vagy annyira szar,h szinte már jó?
Maradok a Luna Sea dolgoknál,köszönöm,még én is szebben gitározom,mint ez a két trololololll xD
Maradok a Luna Sea dolgoknál,köszönöm,még én is szebben gitározom,mint ez a két trololololll xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
úgyis a breakdown az új gitárszóló (via MetalSucks), szóval szerintem szimplán gecinagy innovatív zenészek vagyunk
Pötyögősen = nem akkordosan, cska simán hangokból.
Loááál, nem vagyok egyedül! Azt hittem csak én vagyok ilyen debil, hogy folyton breakdownolok. 0000000000-utána meg valami random hangot pitch harmoniccal visíttatok. Just like any core band.
Loááál, nem vagyok egyedül! Azt hittem csak én vagyok ilyen debil, hogy folyton breakdownolok. 0000000000-utána meg valami random hangot pitch harmoniccal visíttatok. Just like any core band.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
pötyögősen? ez biztos valami szakkifejezés, loál
én breakdownolni szoktam, ha unatkozom, párat fel is szoktam venni, ha olyan van, mert még mindig tervezgetjük pár ismerőssel, hogy összehozzuk a világ legbunkóbb beatdown zenekarát (ahol ritmushangszer lesz az elektromos gitár), de nem valószínű, hogy valaha is lesz belőle valami
én breakdownolni szoktam, ha unatkozom, párat fel is szoktam venni, ha olyan van, mert még mindig tervezgetjük pár ismerőssel, hogy összehozzuk a világ legbunkóbb beatdown zenekarát (ahol ritmushangszer lesz az elektromos gitár), de nem valószínű, hogy valaha is lesz belőle valami
Moves Like Jaggert én is tudom, csak én pötyögősen. Unatkozós óráimban mindenféle sz*rságot találok ki gitáron. Himnusz, Add ide a didit, stb...
Amúgy ja, inkább az erősítő számít szvsz, mint a gitár. Mármint a hangzás számottevő részét az alapozza meg. Hiába van ESP-d, ha egy szar SoundStation erősítővel tolod, semmi hangja nem lesz.
Amúgy ja, inkább az erősítő számít szvsz, mint a gitár. Mármint a hangzás számottevő részét az alapozza meg. Hiába van ESP-d, ha egy szar SoundStation erősítővel tolod, semmi hangja nem lesz.
Am meg idővel a hangszedőket lehet cserélni,mondjuk EMG vagy Seymour Duncan-ra és azzal még jól is szól,mint a nagy sztároké.
ha van egy értelmes erősítőd is mellé meg pár pedálod, mert anélkül nem gitáros a gitáros
nekem egy pedálom sincs egyébként
bár én jó ideje csak partiból gitározom, meg is látszik, egy kurva pentaton skálát nem tudok már fejből összehozni (és még van, aki zeneművészeti egyetemre akar küldeni, loál), de a Moves Like Jagger akkordjait álmomból felkeltve is tudom
siralmas
beküldve: 2012-01-09 21:04:11
(#42592) Gyerekek, csak egy új számítógép kellett, hogy visszatérhessek hozzátok! Muháhá!
<3
<3
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2012-01-09 21:04:21
Jó gitár.Sőt,a legjobb Les Paul utánzat az Epi,de nem szabad elfelejteni a Vintage gitárokat sem,ami szintén Les Paul utánzat,az egy kicsivel drágább.Minőségre nem tudom milyen,csak jót hallottam eddig róla.
Nekem csak a Cort után volt fura a LP,Stratocaster forma jobban bejön,de kinek mi tetszik,ugye.
Am meg idővel a hangszedőket lehet cserélni,mondjuk EMG vagy Seymour Duncan-ra és azzal még jól is szól,mint a nagy sztároké.
Nekem csak a Cort után volt fura a LP,Stratocaster forma jobban bejön,de kinek mi tetszik,ugye.
Az epiphone most akkor jó vagy rossz? XD
Én epiphone les pault akarok venni de nem vagyok biztos a minőségben, mert még nem volt alkalmam kipróbálni. Szerinted érdemes megvennem?
Én epiphone les pault akarok venni de nem vagyok biztos a minőségben, mert még nem volt alkalmam kipróbálni. Szerinted érdemes megvennem?
beküldve: 2012-01-03 10:04:37
(#42589) No.buék.Csupa kisbetűvel.Oszt akkor mivan? Rég jártam erre...nem is változott itt semmi,dög unalmas a fórum ugyanúgy...
Alister értelmes hozzászólásán meg nem tudok kiigazodni,beszólt nekem,vagy csak próbált humorosnak tűnni? Nemtom,de egyik sem jött össze neki,tapsoljuk is meg.Szépvolt Alister! Majd legközelebb jobban fog menni.
Gitáros témához is hozzászólnék,kezdek belejönni.Luna Sea - Gravity-re gyúrok éppen és egész tűrhetően megy,2 órát ha foglalkoztam vele.A hobbizenekaromhoz kezdem is a tagokat keresgélni.Egyedül nem fílinges zenélni...a tüzifa minőségű gitárom meg...jó vétel volt.Majd pár éven belül spórolok egy Fender Japán Strat-ra.Összehasonlítottam csaj ismerősöm Cort gitárját az én Epiphone-ommal és a Cort kényelmesebb,viszont ugyanolyan dög nehéz.De jobb rajta játszani...no majd máskor megtapperolok pár gitárt,mielőtt hülyeséget vennék,vagy ajtótámasztékot.De teniszütőnek is tökéletes az Epi ;) Csak vicceltem,imádom,jó kis gitár,meg is dícsérték páran az elmúlt egy hét alatt.
Alister értelmes hozzászólásán meg nem tudok kiigazodni,beszólt nekem,vagy csak próbált humorosnak tűnni? Nemtom,de egyik sem jött össze neki,tapsoljuk is meg.Szépvolt Alister! Majd legközelebb jobban fog menni.
Gitáros témához is hozzászólnék,kezdek belejönni.Luna Sea - Gravity-re gyúrok éppen és egész tűrhetően megy,2 órát ha foglalkoztam vele.A hobbizenekaromhoz kezdem is a tagokat keresgélni.Egyedül nem fílinges zenélni...a tüzifa minőségű gitárom meg...jó vétel volt.Majd pár éven belül spórolok egy Fender Japán Strat-ra.Összehasonlítottam csaj ismerősöm Cort gitárját az én Epiphone-ommal és a Cort kényelmesebb,viszont ugyanolyan dög nehéz.De jobb rajta játszani...no majd máskor megtapperolok pár gitárt,mielőtt hülyeséget vennék,vagy ajtótámasztékot.De teniszütőnek is tökéletes az Epi ;) Csak vicceltem,imádom,jó kis gitár,meg is dícsérték páran az elmúlt egy hét alatt.