Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
BUÉK mindenkinek!
Hali! Te is itt?
Szia! Igen itt vagyok! Örülök, hogy téged is itt látlak!
"When you are in love and you get hurt, it's like a cut...it will heal, but there will always be a scar..."
BUÉK mindenkinek!
Hali! Te is itt?
"War is only a coward escape from the problems of peace."
beküldve: 2012-01-01 20:42:29
(#42586) beküldve: 2012-01-01 17:53:53
(#42585) BUÉK mindenkinek!
"When you are in love and you get hurt, it's like a cut...it will heal, but there will always be a scar..."
beküldve: 2012-01-01 02:13:12
(#42584) Mindenkinek kívánok egésségben, gazdagságban, és sok-sok animében gazdag újévet.......
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2012-01-01 00:55:37
(#42583) beküldve: 2011-12-31 14:25:54
(#42582) Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!
"Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."
beküldve: 2011-12-24 17:15:02
(#42581) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-12-23 18:44:44
(#42580) wow..csá all! új arc vagyok a terepen..kicsit furcsa a felület O.o ember...holnap karácsony de még csak fel sem veszem.. olyan furán érzem magam >.<
Kakashi-fan!
Na meg Leslie Nielsen!
Basszus tényleg.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Na meg Leslie Nielsen!
Amúgy szerintem ők nem haltak meg, csak ők is "hazamentek"!
Amúgy szerintem ők nem haltak meg, csak ők is "hazamentek"!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Upsz, ezt csúnyán benéztem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
tanulj meg olvasni, bro
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Wikipedia szerint /amit persze nem kell szentírásnak venni/ 2006-ban mondott le a posztjáról és a halálát írják áprilisra.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Castro elméletileg már '81ben meghalt, azóta a CIA irányítja Kubát és azóta is meghal kéthavonta
hivatalosan még mindig él, áprilisban csak a posztjáról mondott le a jó Raúl javára
hivatalosan még mindig él, áprilisban csak a posztjáról mondott le a jó Raúl javára
Kedves Vezetőnk meg 2003 óta halott állítólag, szóval igazából teljesen mindegy az egész
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-12-21 15:04:51