Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-11-13 19:17:19
(#42527) atyavilaguramistenO.o
Szerk: misszi 2011-11-13 19:17:37
beküldve: 2011-11-13 18:07:45
(#42526) Én kb minden blues és jazz alapú zenét /rock, metál, mindenféle core cucc/ meghallgatok, még azt is, ami mondjuk "pop". Bár nekem semmi bajom a pop jelzővel, mostanában mindenki annyira fél tőle, pedig annyira nem tartom gáznak. Lady Gaga például egész tűrhető, sőt, vannak tök jó számai.
Ami már szerintem is gáz, az mondjuk a Millionaires.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Kiírnám én is őket,dehát kétszer is beszart a DVD író,amikor dupla rétegű lemezzel etettem meg.Kompatibilis vele,írja is,90%-ig ráír,gondoltam ezt a maradték 10%-ot kajálással töltöm,nem várom meg...viszaérek kajálásból,error! Elkúrélta az írást.Söralátét lett az 500Ft-os DVD9-ből,hogy vmi haszna is legyen.
Making of,meg kulisszatitkos,betekintős DVD-ket én is max a legjobbakat hagyom meg,Scandal például.Meg a B'z,bár megtanultam az elmúlt fél évben,nem minden arany,ami B'z és Scandal.
Eurrópai és amerikai,főleg Pop zenét a gyomrom nem veszi be,főleg azért,amit említettél,szintetizátoros prüttyögés az egész,meg nyálas és szánalmas a "dal"szöveg.Attól meg a falra mászok,h a mai fiatalok verik a mellüket,h mekkora zene ez,meg az,meg hogy mekkora arcok,h iylen szarokat hallgatnak! Jó,okés,nincs jogom leszólni őket,de én mindig hamarabb megkapom "ismerőseimtől",már megint ezt a szar rokczenét hallgatom? Én meg szépen válaszolok: Kössz,bmeg a*yádat!
Ez a két dolog miatt útálom a popzenét,meg ezeket a nyomorék előadókat,szar a zene,meg el vannak szállva a rajongóik,h szarokat hallgathatnak xD
Ha külföldi és nem japán zenét hallgatok,akkor ők jönnek szóba: Scooter,Guns n Roses (főleg a régi),Apocalyptica (fingom sincs,melyik i betűnél van az y),Jamiroquai (na ez elég jó),ja meg a Depresszió,gyerekek! A legjobb.Igazi,évek óta nem foglalkozom velük,de ez igényes!
Making of,meg kulisszatitkos,betekintős DVD-ket én is max a legjobbakat hagyom meg,Scandal például.Meg a B'z,bár megtanultam az elmúlt fél évben,nem minden arany,ami B'z és Scandal.
Eurrópai és amerikai,főleg Pop zenét a gyomrom nem veszi be,főleg azért,amit említettél,szintetizátoros prüttyögés az egész,meg nyálas és szánalmas a "dal"szöveg.Attól meg a falra mászok,h a mai fiatalok verik a mellüket,h mekkora zene ez,meg az,meg hogy mekkora arcok,h iylen szarokat hallgatnak! Jó,okés,nincs jogom leszólni őket,de én mindig hamarabb megkapom "ismerőseimtől",már megint ezt a szar rokczenét hallgatom? Én meg szépen válaszolok: Kössz,bmeg a*yádat!
Ez a két dolog miatt útálom a popzenét,meg ezeket a nyomorék előadókat,szar a zene,meg el vannak szállva a rajongóik,h szarokat hallgathatnak xD
Ha külföldi és nem japán zenét hallgatok,akkor ők jönnek szóba: Scooter,Guns n Roses (főleg a régi),Apocalyptica (fingom sincs,melyik i betűnél van az y),Jamiroquai (na ez elég jó),ja meg a Depresszió,gyerekek! A legjobb.Igazi,évek óta nem foglalkozom velük,de ez igényes!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-11-13 15:44:15
én mondjuk DVD-ket vagy kiírom vagy egy végignézés után törlöm a gecibe (a making of DVD-ket általában törlöm, csak az olyan csodákat hagyom meg, mint a Dahlia Majesty-je)
egyébként a legtöbb ismerősöm nekem is popzenét hallgat, és amióta bejöttek az életünkbe a jogosítványok és egyre többet autózgatok velük (mert nekem nincs és nem is lesz jogsim soha), én is kezdek hozzászokni
a legtöbb ilyen előadóval túl sok baj nincs, csak tudni kell őket (és méginkább az írói és producer teamet, akik ezeket a dalokat valójában írják) helyükön kezelni, mondjuk az, hogy a gitárt, mint hangszert teljesen ignorálják már jó ideje és ilyen szintetizátoros prüttyögések vannak minden szám alatt eléggé fel tudja baszni az agyam néha
meg az, hogy mekkora pénzek mozoghatnak egy-egy ilyen szám összerakásánál, de egy normális szövegírót nem tudnak összeszedni (Kodakot Kodakkal rímelni pl)
ne rajzolj, hanem gitározzál
tanuld meg a felkelő nap házát
egyébként a legtöbb ismerősöm nekem is popzenét hallgat, és amióta bejöttek az életünkbe a jogosítványok és egyre többet autózgatok velük (mert nekem nincs és nem is lesz jogsim soha), én is kezdek hozzászokni
a legtöbb ilyen előadóval túl sok baj nincs, csak tudni kell őket (és méginkább az írói és producer teamet, akik ezeket a dalokat valójában írják) helyükön kezelni, mondjuk az, hogy a gitárt, mint hangszert teljesen ignorálják már jó ideje és ilyen szintetizátoros prüttyögések vannak minden szám alatt eléggé fel tudja baszni az agyam néha
meg az, hogy mekkora pénzek mozoghatnak egy-egy ilyen szám összerakásánál, de egy normális szövegírót nem tudnak összeszedni (Kodakot Kodakkal rímelni pl)
A gitározás meg ilyen dolgok miatt nem halad és nem megyeget...
ne rajzolj, hanem gitározzál
tanuld meg a felkelő nap házát
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-11-13 14:01:47
180 giga,igen és tegyük hozzá,h csak a legjobbak-legminőségibbek,lega lábbis részemről.
Sajna van pár LIVE,ami 2 DVD-s és DVD-nként 5-6 giga,így lesz a B'z mappámból a sok LIVE miatt 80 giga.Me a sok okos Jrock feltöltő lusta avi-ba vagy mkv-ba átkonvertálni a koncerteket,én meg minek kínlódjak...
Zenehallgatás nállam marad egyedüli elfoglaltságnak,me ismerőseim vagy a szánalmas UK Top 40-re fappolnak,vagy a Lédi G*civel,meg a Pirannyával vannak megáldva,rock zene meg max a Tankcsapda,amit ismernek...
Nem vmi jól jövedelmező baráti elfoglaltság a JRock hallgatás xD
ápdét:
albumokat nem számoltam hágy giga,de úgy 15-20 giga biztos van attól a kőkemény 20 előadótól,akiktől hallgatom ezt-azt.
Ja és énis alkottam,igaz,nem dalocskát,hanem ezt:
Szegény MAMI,de okádékul néz ki...nem is tudom egy év szünet után mi a faszért kezdtem el rajzolni megint.Akkoriban sem ment,most sem.A gitározás meg ilyen dolgok miatt nem halad és nem megyeget...
Sajna van pár LIVE,ami 2 DVD-s és DVD-nként 5-6 giga,így lesz a B'z mappámból a sok LIVE miatt 80 giga.Me a sok okos Jrock feltöltő lusta avi-ba vagy mkv-ba átkonvertálni a koncerteket,én meg minek kínlódjak...
Zenehallgatás nállam marad egyedüli elfoglaltságnak,me ismerőseim vagy a szánalmas UK Top 40-re fappolnak,vagy a Lédi G*civel,meg a Pirannyával vannak megáldva,rock zene meg max a Tankcsapda,amit ismernek...
Nem vmi jól jövedelmező baráti elfoglaltság a JRock hallgatás xD
ápdét:
albumokat nem számoltam hágy giga,de úgy 15-20 giga biztos van attól a kőkemény 20 előadótól,akiktől hallgatom ezt-azt.
Ja és énis alkottam,igaz,nem dalocskát,hanem ezt:
Szegény MAMI,de okádékul néz ki...nem is tudom egy év szünet után mi a faszért kezdtem el rajzolni megint.Akkoriban sem ment,most sem.A gitározás meg ilyen dolgok miatt nem halad és nem megyeget...
Szerk: Souichiro 2011-11-13 13:32:13
180 GBnyi jrock?
lol, nekem összesen nincs 30 giga a muzsikás mappám, és annak se hallgatom a nagy részét
ja meg van egy pár gigás goregrind/slam mappám, de azt csak akkor szoktam megnyitni, ha nem egyedül jön fel a zenehallgatás ötlete
az a priceless fej, amikor Chris Brownt meg Lil Waynet hallgató lányok először meghallják ezt
csizmazia luca: ez zseniális
megengeded, hogy feldolgozzam? gyönyörű lesz, megígérem
lol, nekem összesen nincs 30 giga a muzsikás mappám, és annak se hallgatom a nagy részét
ja meg van egy pár gigás goregrind/slam mappám, de azt csak akkor szoktam megnyitni, ha nem egyedül jön fel a zenehallgatás ötlete
az a priceless fej, amikor Chris Brownt meg Lil Waynet hallgató lányok először meghallják ezt
csizmazia luca: ez zseniális
megengeded, hogy feldolgozzam? gyönyörű lesz, megígérem
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-11-13 13:18:07
Ötletes,sőt,nagyon fasza,itt-ott nem akar rímelni,de aki tud ennél jobbat,az vagy festi magát,vagy pedig benne van a témában.
Szal hajrá-hajrá.
Szal hajrá-hajrá.
Szerk: Souichiro 2011-11-13 13:10:52
beküldve: 2011-11-13 12:59:34
(#42520) Írtam egy bolond dalocskát a hull a pelyhes fehér hó mintájára:
Hull a pezverz renete,
Jöjj el hozzánk Tsunade.
Minden ninja arra vár,
Hogy küldetésre talál.
Kretén király várható
Uzumaki Noaruto,
Jöjj el hozzánk, várunk rád,
Kedves manga rajongó.....
Hull a véres Rido fej,
Kiryu Zero a jó fej.
Minden csajszi arra vár,
Hogy Aido rá talál.
De Aido mást gyepál,
Ő Kaname mániás.
Vámpír város, az nyerő,
Meg a Kuran temető....
Hozzászólást várok
Hull a pezverz renete,
Jöjj el hozzánk Tsunade.
Minden ninja arra vár,
Hogy küldetésre talál.
Kretén király várható
Uzumaki Noaruto,
Jöjj el hozzánk, várunk rád,
Kedves manga rajongó.....
Hull a véres Rido fej,
Kiryu Zero a jó fej.
Minden csajszi arra vár,
Hogy Aido rá talál.
De Aido mást gyepál,
Ő Kaname mániás.
Vámpír város, az nyerő,
Meg a Kuran temető....
Hozzászólást várok
Bíííííz-től nem tudom,miért félnek a magyar JRock fanok.
Régimódú a 2000 előtti B'z? Akkor a BOOWY,meg Himuro Kyosuke milyen a nyócvanas évekből? Kibaszottjóóóó! Am na ez a BOOWY és Himuro páros méltó ellenfele a Bíz-nek.Rájöttem úgy az első 2 perc után,ahogy meghallgattam a No New York című slágerüket.
Am Hanon,nem gyüssz Soundofjapan fórumra? Hárd kór fanokkal van tele,és igen,kúltúráltan lehet velük kidumálni bármilyen zenei dolgot,nemúgy mint itt,h van 3-4 emberke akivel megyeget a duma...
Ja és kaptam Jpopsuki-hoz meghívót,van fent annyi leszedhető koncert,album,stb,h azt se tudom,melyikkel kezdjem,amúgy is kezd megtelni a 500 gigás vinyóm.80 Giga B'z,100 giga vegyes Jrock-Jpop.És még nem is szedtem suki-ról semmit...
Régimódú a 2000 előtti B'z? Akkor a BOOWY,meg Himuro Kyosuke milyen a nyócvanas évekből? Kibaszottjóóóó! Am na ez a BOOWY és Himuro páros méltó ellenfele a Bíz-nek.Rájöttem úgy az első 2 perc után,ahogy meghallgattam a No New York című slágerüket.
Am Hanon,nem gyüssz Soundofjapan fórumra? Hárd kór fanokkal van tele,és igen,kúltúráltan lehet velük kidumálni bármilyen zenei dolgot,nemúgy mint itt,h van 3-4 emberke akivel megyeget a duma...
Ja és kaptam Jpopsuki-hoz meghívót,van fent annyi leszedhető koncert,album,stb,h azt se tudom,melyikkel kezdjem,amúgy is kezd megtelni a 500 gigás vinyóm.80 Giga B'z,100 giga vegyes Jrock-Jpop.És még nem is szedtem suki-ról semmit...
Szerk: Souichiro 2011-11-13 08:19:30
Pontosítok, 296.
Miafasz folyik itt.
Sou, animét én is tagadom. B'zről nem beszélek. Félek a sok "de ez mi e a szar"tól az ignoráns nép felől.
Miafasz folyik itt.
Sou, animét én is tagadom. B'zről nem beszélek. Félek a sok "de ez mi e a szar"tól az ignoráns nép felől.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ki emlékszik arra, hogy hívták régen ezt a topicot?
Nem akar eszembe jutni.
Nem akar eszembe jutni.
Dumcsizzunk egy jót ahol barátok vannak.
Nekem ez ugrik be.
at the end,we all die alone
beküldve: 2011-11-11 20:26:04
(#42516) Dumizzunk,vagy mi a k*rva anyjának hívták a topikot annó.
Igen,dumizzunk,ez annyira k*rvagáz volt,de hát Társalgó,az jobban hangzik.
Kedvenc animék,meg nem szeretett animék,LOL.Meg a májvip és társai.Miaszarazamájvip?
Már lassan letagadom,h animéztem valaha is.
JRock,meg Jpop rulz.Jó,a Jpop részt letagadom az olyan gázosnak hitt kedvenc előadóim miatt,mint a Nakagawa lány,igen az a Shoko,vagy Shoko-tan,aki a tavalyi őszi Animax Musix Fall zenei sz*rságon a Scandallal lealázta a többi tizenakárhány elóadócskát.Mert a Scandal is bekeményített azóta meg főleg.Várom az európai turnét.
Gáz a miwa,meg a Stereopony,bár a pony az inkább pop-rock és kibaszott rockos.De ez titok,én ilyeneket nem hallgatok,csak Dir En Grey-t,meg Bíííííííz-t.
Ja hogy ez mehetett vóóna a zenei részbe.Jóccakát.
Am volt vki a Kanon X Kanon koncerten tegnap előtt?
Hallottam róla,animeconra illő poén volt az egész.Bár Wakeshima asszony tuti szekszi lehetett.Másnem nyálcsorgatni elmentem volna a koncertre xD
Igen,dumizzunk,ez annyira k*rvagáz volt,de hát Társalgó,az jobban hangzik.
Kedvenc animék,meg nem szeretett animék,LOL.Meg a májvip és társai.Miaszarazamájvip?
Már lassan letagadom,h animéztem valaha is.
JRock,meg Jpop rulz.Jó,a Jpop részt letagadom az olyan gázosnak hitt kedvenc előadóim miatt,mint a Nakagawa lány,igen az a Shoko,vagy Shoko-tan,aki a tavalyi őszi Animax Musix Fall zenei sz*rságon a Scandallal lealázta a többi tizenakárhány elóadócskát.Mert a Scandal is bekeményített azóta meg főleg.Várom az európai turnét.
Gáz a miwa,meg a Stereopony,bár a pony az inkább pop-rock és kibaszott rockos.De ez titok,én ilyeneket nem hallgatok,csak Dir En Grey-t,meg Bíííííííz-t.
Ja hogy ez mehetett vóóna a zenei részbe.Jóccakát.
Am volt vki a Kanon X Kanon koncerten tegnap előtt?
Hallottam róla,animeconra illő poén volt az egész.Bár Wakeshima asszony tuti szekszi lehetett.Másnem nyálcsorgatni elmentem volna a koncertre xD
Szerk: Souichiro 2011-11-11 20:27:12
beküldve: 2011-11-11 19:14:36
(#42515) Ki emlékszik arra, hogy hívták régen ezt a topicot?
Nem akar eszembe jutni.
Plusz a pillanat, amikor csak azért mész fel hotdogra 4 év után, hogy töröld a zavarbaejtő múlt nyomait ("KEDVCENC ANIMÉKK, NEM SZERTEMN ANIOEMÉK, ZENRERNEEEE"), helyette telebaszod pónis gifekkel, majd rákövetkező napon azt látod, hogy 396. helyen vagy.
Whaaaat.
Nem akar eszembe jutni.
Plusz a pillanat, amikor csak azért mész fel hotdogra 4 év után, hogy töröld a zavarbaejtő múlt nyomait ("KEDVCENC ANIMÉKK, NEM SZERTEMN ANIOEMÉK, ZENRERNEEEE"), helyette telebaszod pónis gifekkel, majd rákövetkező napon azt látod, hogy 396. helyen vagy.
Whaaaat.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-11-11 19:15:08
beküldve: 2011-11-09 18:37:55
(#42514) Én nem találtam Fairy tail-es forum ot ugyhogy itt kérdezem meg aki látta mondja meg hogy most láttam azt a rész amikor jön a sárkány ott tényleg vége??? vagy az ott mi ha ott az történik amire gondolok akkor én nem olvasom tovább.
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2011-11-07 16:09:12