Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: ∂z 2011-10-13 14:12:07
beküldve: 2011-10-13 10:58:15
(#42480) beküldve: 2011-10-13 03:17:23
(#42479) Homosuck shit sux
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2011-10-12 23:54:55
(#42478) beküldve: 2011-10-12 22:17:34
(#42477) Tartalmas.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
ki szokta a cigarettát meginni?
kffffkff +1
"Reméljük soha többet nem lesz még egy ennyire hideg conunk!"
Te, ez nem akar animekarácsonyt. Ez nem szerződésszegés, vagy legalább árulás?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hanon: Hiányoztál. Ez talán érdekes még neked is.
Daaaaaw~
Amúgy nem is tudod milyen velem conozni, ergo nem is hiányozhattam.
Mondós animecon cikk
*olvas, sír* Ki a faszomnak van ennyire jó humora? *felteker* Jaj istenem ezt az embert is meg. Amúgy ő volt anno a "legnyomorékabb animeblogger", vagy luggi? Mindig elfelejtem.
Nightwish jegyek előrendelve, bebebeee~
beküldve: 2011-10-11 01:26:48
(#42473) Hanon: Hiányoztál. Ez talán érdekes még neked is.
Yaven: Jól tudod. "Jók a kémei, asszonyom!"
A vasárnap is jó volt, és a fices beszélgetésen se akartak megölni a feldühödött szerzők, cserébe viszont nem vettem észre a hátsó sorokban lapuló Fiszit és Alice-t
Megint kéne fórumtalálkozózni!
Yaven: Jól tudod. "Jók a kémei, asszonyom!"
A vasárnap is jó volt, és a fices beszélgetésen se akartak megölni a feldühödött szerzők, cserébe viszont nem vettem észre a hátsó sorokban lapuló Fiszit és Alice-t
Megint kéne fórumtalálkozózni!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-10-09 22:20:07
(#42472) Na jigen,a Con.Voltunk,esős szar időt vártam,szerencsére kellemeset csalódtam.Sőt,elég kihalt volt az Expo úgy 1 óráig a mai nap.Ja,pillanatra azt hittem,Háté van Slash cosplayben,meg is kérdeztem a srácot,véletlen nem a Háté vagy? Srác: az meg micsoda? Akkor ok.Nem a főnök úr Slash-kedett.
Nyomattam Vk Shiki cosplayt,unokahúgom meg Rima akart volna lenni,hát Rukára jobban hasonlított xD Gratula,mert tré lett ez is,bár a tavaszi B'z Tak Matsumoto próbálkozáshoz képest mérföldekkel jobb a végeredmény.Páran bztos láthattak,fújogás is volt,tudja f*szom kik lehettek azok a retardáltak xD Nem teccik,így jártál,kb ez volt a reakcióm,ja meg kapjon be vmit gyorsan az ilyen.
Bakuman 6,Toradora 1,K-ON 2,beszerezve,na meg Dir En Grey poszter...izé vmi falra rakható kib*szott nagy csoportkép a tagokról,beszerezve,kétezeröc cázé.Dir En Grey VAZZE! Kezdek megint metálosodni...
Nyomattam Vk Shiki cosplayt,unokahúgom meg Rima akart volna lenni,hát Rukára jobban hasonlított xD Gratula,mert tré lett ez is,bár a tavaszi B'z Tak Matsumoto próbálkozáshoz képest mérföldekkel jobb a végeredmény.Páran bztos láthattak,fújogás is volt,tudja f*szom kik lehettek azok a retardáltak xD Nem teccik,így jártál,kb ez volt a reakcióm,ja meg kapjon be vmit gyorsan az ilyen.
Bakuman 6,Toradora 1,K-ON 2,beszerezve,na meg Dir En Grey poszter...izé vmi falra rakható kib*szott nagy csoportkép a tagokról,beszerezve,kétezeröc cázé.Dir En Grey VAZZE! Kezdek megint metálosodni...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
én csak nyitott vagyok.
nyílt törés
meg nemrég futhattál bele a Nightwishba akkor, mert a Shikari 2007ben adott ki először albumot (mondjuk az olyan szégyenletesen szól, hogy én a helyükben felvenném az egészet újra valami normális stúdióban, de én nem vagyok zenész) azt hittem, hogy te is ilyen hardkór fan vagy még a tarjás időkből
Nekem a nemrég az +/- 1 év. a Nightwish nekem 2006-ban jött. Vagyis pontosabban 2005-től 2007-ig terjedő időintervallumban ismerkedtem vele. 2005-ben meghallottam a Wanderlustot (meg úgy az egész Wishmastert, de Wanderlust a meghatározó első szám) "ez jó". 1 év szünet. "Szóval mit tud még ez a Nightwish?" és felkerestem a létező összes balladájukat (mondjuk ezt így magyarul? áhmindegy). Kb fél év szünet, diszkográfia beszerzés.
Hardkórnak hardkór fan vagyok a Tarjás időkből, csak épp Tarja nem volt már akkor mikor én jöttem. Höhh.
Amúgy 2011 van háté. Tudom, nekem is nehéz. "Dehát a Magic tavaly jött ki-- jaaaa...."
+1, tőlük még nekem is volt pólóm, azzal a piros-hajós borítóval (Reckoning Night asszem), nem is tudom, mi lett vele, mondjuk mostmár nem venném fel amúgyse
Bázzeg énis hajós albumnak hívom. "JAIGEN AZON VAN A WHITE PEARL BLACK OCEANS, VÁGOD, MERT HAJÓ!!!1111 jameg a kurvás szám..."
Amúgy a White Pearl az egy csoda. Nem tudom kit kell lecidázni azért, hogy azt játsszák koncerten, DE ÉN ÖRÖMMEL LEFIZETEK EGY MÖTÁLHED FŰZŐS GÓTCSAJT, KOMOLYAN.
Hülye strici vagyok.
profanity warning [...]
de minek hallgatsz rádiót?minek van még egyáltalán rádió?
Mert az ébresztőórát rendszeresen leverem a földre, a Fury of the Storm meg önmagában nem elég. Főleg, hogy azt is simán ki lehet kapcsolni, miután 6szor leszundiztam.
áh áhj láv jú lájk a láv szong end áj grakeug ribíbíbíbí FFFFFOGD MÁR BEEE hát hogy lehet ilyen szarul megvágni egy számot. bíbíbíbí. nem re-peat-peat-peat, még csak közel sincs hozzá.
anyád. neked milyen ízlésficamod van? vagy ízlésnyílttörés. báááá.
én csak nyitott vagyok. ezt szoktam mondani magamnak, amikor Psycroptic után berakok egy Devil Wears Prada albumotés az új Pradát is szarrá hallgattam mellesleg, pedig mindenhol oltják
meg nemrég futhattál bele a Nightwishba akkor, mert a Shikari 2007ben adott ki először albumot (mondjuk az olyan szégyenletesen szól, hogy én a helyükben felvenném az egészet újra valami normális stúdióban, de én nem vagyok zenész) azt hittem, hogy te is ilyen hardkór fan vagy még a tarjás időkből
De ugye a Sonata az örökös nyertes pólótéren
+1, tőlük még nekem is volt pólóm, azzal a piros-hajós borítóval (Reckoning Night asszem), nem is tudom, mi lett vele, mondjuk mostmár nem venném fel amúgyseprofanity warning [...]
de minek hallgatsz rádiót?minek van még egyáltalán rádió?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-10-09 13:31:43
Metál volt a con, bár azt hiszem, hogy lefagyott a fülem, holnap pedig meg fog lincselni a tömeg... XD
Nem baj, az ezüst karszalag ereje megvéd mindentől (kivétel: a hideg). De azért minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak egy kicsit lehetne melegebb holnap!
Nem baj, az ezüst karszalag ereje megvéd mindentől (kivétel: a hideg). De azért minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak egy kicsit lehetne melegebb holnap!
ÁÁ, én meg még csak nem is találkoztam veled tegnap.
Az ezüst karszalag menő lehet...ráadásul full ingyenesen Conozhatsz. Ehh, fene, most irigy vagyok.
Am. jól tudom, hogy fanfices zsűri lettél?
Tegnapi Conos összefoglaló:
Fél 12-re értünk ki Fiszivel meg Alice-szal a Hungexpóra; ahonnan azonnal a Fogadó felé vettük az irányt, a rajzok és Just Dance 2 miatt. Mondanom sem kell; a többiek gyorsan lekoptak mellőlem, mikor regisztráltam a JD2 versenyre, meg mentem bemelegíteni. No sebaj, azért a ruhatáras sorbanállást sikeresen rájuk hárítottam. Gomen, de akartam még a verseny előtt pár menetet gyakorolni. Azért még így is jól be voltam parázva, mert sok profi emberke jelentkezett a versenyre. Viszont büszkén jelenthetem, hogy az első fordulóban túljutottam (hogy aztán a másodikban lealázzanak ). Ez volt nekem amúgyis a lényeg. Egyáltalán nem bántam meg am., hogy a cp craftverseny helyett a táncversenyt néztem végig. A hangulat miatt megérte lemaradni a másikról. No persze miután vége lett rohantam a nagyterembe, hogy Fiszit meg Alicet megtaláljam, akikkel indultam is volna szétnézni, viszont a sok fényképezés miatt végül csak Fiszivel vásárolgattunk. Szereztem 8 új mangát (Bunny drop 4, Vampire Knight 12-13, Love Com 5, Death Note 11, Chrno Crusade 7, Higurashi: Demon exposing arc, Dominion) és ettem egy nagyon nem finom gyrost. (<- Basszus, pedig eltökéltem, hogy megint a büfében kapható finom 4 féle sajtos szendvicset veszek. ) Eddig minden szép és jó volt, de egy rohadt sulis program miatt el kellett jutnom a város másik részébe, szóval 4-kor tűztem és csak 7 körül értem vissza. (Ráadásul mint kiderült, nem is lett volna fontos megjelennem a másik helyen. ) A többiek elbeszéléséből lejött, hogy nem hagytam ki semmi érdekes programot, de akkoris jobb lett volna a barátokkal zombulni, mint munkaruhákról előadást hallgatni. A nap vége egészen érdekesre sikeredett, mikor már feladtam a reményt, hogy ép dobhártyákkal túléljem az esti conozást (Mi az, hogy egyszerre 2 helyen is karaoke megy? Ki akarnak nyírni minket?!?) megláttam a fogadóban egy szabad PC-t, amire ki volt írva, hogy StarCraft 2. Igeeen, végre sikerült játszanom vele!!!! Röpke fél óra alatt 3 küldetést teljesítettem is, de azért még ott tudtam volna ülni előtte egy fél éjszakát. No de hívtak a többiek, így kénytelen voltam menni. Lehet, hogy általánosságban unalmas volt ez a Con, de én nagyon élveztem a játékokat! Azért a vasárnapot nem vállaltam be, nehogy elrontsam a szombati nap szép emlékeit.
Enter Shikarit hallgattam
anyád. neked milyen ízlésficamod van? vagy ízlésnyílttörés. báááá.
emlékszem akkortájt futottam bele ebbe mint a Nightwishba. Valami misheard videón keresztül. és így én azt hittem ez vicc. aztán meg "és miért van ilyen buzi japán nevük?". aztán ennyiben maradtunk.
ez a póló tényleg geci metál, nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok mondani Nightwish merchre, de az ilyen fullprint minták hatnak az emberre, ha nem Nightwishről beszélnénk és lenne kibasznivaló pénzem, akkor lehet még én is bevállalnám
Hát pedig olyan pólókat tudnak kinyomni. Nekem is van 3. Bár én a képes/bandafotósokért nem vagyok oda, de a grafikáik is olyan szépek.
De ugye a Sonata az örökös nyertes pólótéren, mert ugye a havas hegyekben teliholdra üvöltő farkas az kurvamenő volt és lesz mindig.
profanity warning
Úristenem bazdmeg hát mi az a love you like a love song? Bazdmeg én minden reggel Selena Gomezt hallgatok? Bazdmeg. Az egy dolog, hogy lassan az orrom vére elered ettől a szartól és én szoktam zavarban érezni magam minden reggel indulás előtt mikor ezt a szart benyomják (mert mindig benyomják), de most rákerestem és bazdmeg ez selena gomez?
Én most annyira rosszul érzem magam. Ez a szám annyira kurvaszar. Nem most komolyan. Ez nem olyan "jajezdiznispicsa, ez a szám akkor tutiszar" hanem ez a szám tényleg annyira szar, hogy könnyezni szoktam. De úgy tényleg. Én ezt a lányt meg akarom fogni a tarkójánál és egy bödönnyi bugyborékoló akármibe belesegíteni. Meg a falnak. Érezze át a fájdalmat ÚRISTEN HOGY LEHET VALAMI ENNYIRE PRIMITÍV
mi az a "brain aneurysm"-
Amúgy a selena gomez az amelyik lefényképezte tükörben a punciszőrét? mert tudom hogy volt egy brunette diznis csaj aki megmutatta milyen szépen nincs nála birkanyírás. de lehet nem ez volt az.
Én most annyira rosszul érzem magam. Ez a szám annyira kurvaszar. Nem most komolyan. Ez nem olyan "jajezdiznispicsa, ez a szám akkor tutiszar" hanem ez a szám tényleg annyira szar, hogy könnyezni szoktam. De úgy tényleg. Én ezt a lányt meg akarom fogni a tarkójánál és egy bödönnyi bugyborékoló akármibe belesegíteni. Meg a falnak. Érezze át a fájdalmat ÚRISTEN HOGY LEHET VALAMI ENNYIRE PRIMITÍV
mi az a "brain aneurysm"-
Amúgy a selena gomez az amelyik lefényképezte tükörben a punciszőrét? mert tudom hogy volt egy brunette diznis csaj aki megmutatta milyen szépen nincs nála birkanyírás. de lehet nem ez volt az.
hnnnnng
Alister volt valami érdekes?
hülyeköcsög. csak buzimetálos buzimetálhozhatja le a buzimetálokat, mert egyébként meg sértő.
Enter Shikarit hallgattam, amikor a postot írtam, ez szerintem mentesít engem minden alól, nincs buzibb dolog a dubstep-betéteknélés mégis imádom, az elitista a lelkem mélyén biztos meg akar ölni
ez a póló tényleg geci metál, nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok mondani Nightwish merchre, de az ilyen fullprint minták hatnak az emberre, ha nem Nightwishről beszélnénk és lenne kibasznivaló pénzem, akkor lehet még én is bevállalnám
de előtte egy ilyet rendelnék
3500 HUF, meg még a posta
hülyék ezek
Szerk: Háté 2011-10-09 10:42:30