Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-10-08 23:24:35
(#42466) Metál volt a con, bár azt hiszem, hogy lefagyott a fülem, holnap pedig meg fog lincselni a tömeg... XD
Nem baj, az ezüst karszalag ereje megvéd mindentől (kivétel: a hideg). De azért minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak egy kicsit lehetne melegebb holnap!
Nem baj, az ezüst karszalag ereje megvéd mindentől (kivétel: a hideg). De azért minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak egy kicsit lehetne melegebb holnap!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
de attól még lehet, hogy cink lesz félház előtt játszani, bár ne legyen igazam és legyen sikere a koncertnek inkább
ámen
a Nightwish nem hiszem, hogy fogyatékos hangosítókat hord magával olyan operás buzimetálhoz
hülyeköcsög. csak buzimetálos buzimetálhozhatja le a buzimetálokat, mert egyébként meg sértő.
Előrendeltem az Imaginaerumomat. Eddig gyűjtöttem hozzá a lelki erőt. Igazából csak azon hezitáltam, hogy a pólós digipackot vegyem-e, vagy csak simán, merthogy az ajándék pólónak nincs női szíbású verziója. Bazzeg.
De aztán végülis mégiscsak a létező legkúlabb pólóban fogok koncertre menni.
Hát most mondd meg. Ez annyira kúl.
Nnng, egyszerűen nem merek concertóról rendelni ameddig sehol máshol nem elérhetőek a jegyek.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
biztos jönnek még, én is jönnék, ha sikerülne több, mint 6000 albumot eladnom egy olyan országban, ahol mindenki baszik fizetni a zenéért, de attól még lehet, hogy cink lesz félház előtt játszani, bár ne legyen igazam és legyen sikere a koncertnek inkább
hangosítás szvsz jobban függ az emberektől, akik intézik, mint a helytől magától (ha csak nem lesznek csellók meg hegedűk meg ilyenek, de azt kétlem), a Nightwish nem hiszem, hogy fogyatékos hangosítókat hord magával olyan operás buzimetálhoz, mint amit játszanak, cuccuk biztos van korrekt, meg soundcheckre is biztos lesz bőven idő
Concerto honlapját böngészve tűnt fel, hogy lesz novemberben Morbid Angel, sajna túl drága a jegy ahhoz, hogy megérje elmenni és leönteni Azagthothot sörrel az 'Insanus miatt, viszont a Benighted miatt megérné, de ők meg úgyse fognak fél óránál többet játszani =(
hangosítás szvsz jobban függ az emberektől, akik intézik, mint a helytől magától (ha csak nem lesznek csellók meg hegedűk meg ilyenek, de azt kétlem), a Nightwish nem hiszem, hogy fogyatékos hangosítókat hord magával olyan operás buzimetálhoz, mint amit játszanak, cuccuk biztos van korrekt, meg soundcheckre is biztos lesz bőven idő
Concerto honlapját böngészve tűnt fel, hogy lesz novemberben Morbid Angel, sajna túl drága a jegy ahhoz, hogy megérje elmenni és leönteni Azagthothot sörrel az 'Insanus miatt, viszont a Benighted miatt megérné, de ők meg úgyse fognak fél óránál többet játszani =(
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-10-08 15:40:34
sportarénába?
menj el mindenképp, többet nem fognak jönni, ha feltűnik nekik, hogy nem sikerült megtölteni az arénát
menj el mindenképp, többet nem fognak jönni, ha feltűnik nekik, hogy nem sikerült megtölteni az arénát
Jönnek azért akkor is. Nem annyira nagypofájúak, legutoljára mégcsak nem is Budapestre jöttek, hanem Debrecenbe (az amúgy teljesen korrekt kis főnix csarnokba). Sportaréna hangosítását illik szidni. Hát nem tudom. Debrecenben jó volt, majd meglátjuk itt mit alkotnak.
Amúgy nem is kérdés. Concerton már árulják a jegyeket.
Csak concertoról igazság szerint még a büdös életben nem rendeltem.
//update: juj ma van con.
Izé holnap.
Majd valaki aki volt az mondja már el, hogy volt-e valami bejelentés, vagy manapság már nemhogy új dolgokat nem illik venni, de mégcsak a futókat sem szokás befejezni?
Szerk: Hanon 2011-10-07 23:42:07
beküldve: 2011-10-07 18:51:49
(#42462) sziasztok
Fiatal tanárnőként magánórákat adnék kezdő, közép, felső szinten, korrepetálást, nyelvvizsgára felkészítést is vállalok.
Tanítási tapasztalattal rendelkezem, éltem kint Japánban 4 hónapig.
Az órák Budapesten lennének, megbeszélés alapján akár házhoz is megyek.
ár: 3000 ft / 60 perc
(természetesen van kedvezmény is: ha többen jöttök, akkor fejenként 2500 ft. de azért 3-4nél ne többen )
japan_oktatas@citromail.hu címen illetve a 06204302114 számon lehet érdeklődni :)
Fiatal tanárnőként magánórákat adnék kezdő, közép, felső szinten, korrepetálást, nyelvvizsgára felkészítést is vállalok.
Tanítási tapasztalattal rendelkezem, éltem kint Japánban 4 hónapig.
Az órák Budapesten lennének, megbeszélés alapján akár házhoz is megyek.
ár: 3000 ft / 60 perc
(természetesen van kedvezmény is: ha többen jöttök, akkor fejenként 2500 ft. de azért 3-4nél ne többen )
japan_oktatas@citromail.hu címen illetve a 06204302114 számon lehet érdeklődni :)
どんなに遠く思えても自分で選んだ道をそのまま行けばいい
sportarénába?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-10-05 16:02:42
(#42460) elfogyott minden türelmem
nnnnnnng
varga trollvagyok sándor
bwahahah láttam a kilencgagon egy ragecomikot, trollvagyok.
miért csinálják ezt.
Más.
Úúúú, jön a Nightwish. Fél év múlva, de jön. Sportarénába öcsém. Végre.
Annyira de annyira istenkirály lesz. Még én sem hiszem el.
nnnnnnng
varga trollvagyok sándor
bwahahah láttam a kilencgagon egy ragecomikot, trollvagyok.
miért csinálják ezt.
Más.
Úúúú, jön a Nightwish. Fél év múlva, de jön. Sportarénába öcsém. Végre.
Annyira de annyira istenkirály lesz. Még én sem hiszem el.
köszi
majd próbálok gépközelben lenni akkor
majd próbálok gépközelben lenni akkor
Rendben, felvettelek.
Vagy várj, közben eszembe jutott, hogy talán egyszerűbb, ha egy lépcsőfokkal feljebb teszlek. Megadom a címed annak az ismerősömnek, akinél vannak a jegyek.
Vagy várj, közben eszembe jutott, hogy talán egyszerűbb, ha egy lépcsőfokkal feljebb teszlek. Megadom a címed annak az ismerősömnek, akinél vannak a jegyek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-09-28 21:04:34
nekem egy ismerősömet viszont érdekelné a dolog, lehet, hogy mindkét jegy, ha még megvan
írj már mailt, vagy vegyél fel emesére, ha működhet a dolog, tenkjú
írj már mailt, vagy vegyél fel emesére, ha működhet a dolog, tenkjú
címem epic_msncim[kukac]hotmail[pont]c om
Szerk: Háté 2011-09-28 18:46:27
jaj ne legyél már ilyen birka
*simogatja a Neot*
Beszóóótááá?! xD Most komolyan?! Ájmö diszöpójntid xD
Sorry,h alsókategóriás Xperiára futotta per pillanat a Conra félretett pénzből...ez jó,Con pénzt kell varázsolnom másfél héten belül,vagy pedig van Xperia,de nincs Con.ROÁRRR!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-09-27 23:28:53
(#42455) Szerintem most passzolom, de kösz a tippet.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Mittomén. Én csak közvetítem. Ám két fölös jegy van, de árat nem tudok mondani. Asszem 10, vagy egy kicsivel az alatt. Mármint a fele annyi.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Arc akivel mentem volna, már elköltötte a pénzt, egyedül nem szívesen megyek. Am, kiemelt. Az mennyi?
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Nem érdekel véletlenül jegy, kiemelt állóhelyes, féláron?