Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
főleg ha Sagara a vezetékneve
Csakis akkor.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ennek a sztoriján alapszik az első Hellboy film is, de azért a filmben jócskán megváltoztattak pár dolgot.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Köszönöm a választ!
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Valaki tudna nekem véleményt mondani a nálunk megjelent Hellboy képregényekről? A filmek nagyon tetszettek, és most gondolkodom az eddig megjelent kiadványok megvételéről. Érdemes rájuk beruházni?
Nagyon jó! Én olvastam az első kötetet, a Pusztítás magját. Érdemes megvenni, nagyon hozza a feelinget, a grafika, a színvilág és a sztori is.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2011-09-12 18:02:30
(#42416)
Szerk: C-san 2011-09-12 18:02:57
beküldve: 2011-09-12 14:55:03
(#42415) Halihó! (de régen jártam itt :o)
Tud valaki valami programot az októberi Mondoconról?:)
Tud valaki valami programot az októberi Mondoconról?:)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2011-09-11 13:17:15
(#42414) Valaki tudna nekem véleményt mondani a nálunk megjelent Hellboy képregényekről? A filmek nagyon tetszettek, és most gondolkodom az eddig megjelent kiadványok megvételéről. Érdemes rájuk beruházni?
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2011-09-10 23:03:02
(#42413) 2perctől mi a címe a számnak
Vocaloid (GUMI) - MeguMegu Fire Endless Night
>Insert slightly amusing comment here<
beküldve: 2011-09-10 17:28:53
(#42411) Lehet nem ide illő,de nem tudom kitől és hol kérdezhetném meg,szóval ti vagytok az utolsó reményem,mert eddig senki nem tudta T-T
Na szóval.Valaki esetleg nem tudja hogy ebben a videóban(a minőség kicsig nagyon rossz xD),vagy ha volt az augusztusi holdfénycon-on és még ott volt a para-parán:
[Link]
2perctől mi a címe a számnak ami megy és ami utána jön annak?(5:30valamennyi)
Nagyon ismerősek de nem tudom ._. Taszketeee>.<
Na szóval.Valaki esetleg nem tudja hogy ebben a videóban(a minőség kicsig nagyon rossz xD),vagy ha volt az augusztusi holdfénycon-on és még ott volt a para-parán:
[Link]
2perctől mi a címe a számnak ami megy és ami utána jön annak?(5:30valamennyi)
Nagyon ismerősek de nem tudom ._. Taszketeee>.<
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-09-06 11:19:05
(#42410) Gyerekek sztori. Vasárnap este FB-n felírtam az évfolyamom csoportjába, hogy : "Holnap Perlaky! Jejj!" , ami röviden azt jelenti, h kedvenc tanárommal marketingóra. Rögtön kaptam 2 posztot, hogy mért, vele lesz holnap tréningem? Így derült ki, pár órával hétfő előtt, hogy ez a hét tréninghét, és csak szombat-vasárnap lesz foglalkozásom, és még ez a hetem full üres. Nem röhögtünk nagyon...XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
főleg ha Sagara a vezetékneve és nem tolják el a nevét magyar szinkronban