Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
utáljuk hát. itthon még nem, mert ide minden késéssel érkezik, de máshol már utálják őket
a scene meg az emo az tiszta 2000es évek, már nem trendi
a scene meg az emo az tiszta 2000es évek, már nem trendi
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
necro miről beszélsz?
háté, dehát mertem feltételezni, hogy legalább valami háttérinfóval készülnek ezek a hipszter viccek.
miért, most a hipsztereket (ha tudják egyáltalán, hogy mi az) azokat most utáljuk? nem viccesek? mostmivan
tudja egyáltalán BÁRKI IS hogy miről beszél a zinterneten? :'D
háté, dehát mertem feltételezni, hogy legalább valami háttérinfóval készülnek ezek a hipszter viccek.
miért, most a hipsztereket (ha tudják egyáltalán, hogy mi az) azokat most utáljuk? nem viccesek? mostmivan
tudja egyáltalán BÁRKI IS hogy miről beszél a zinterneten? :'D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
érdekel valakit egyáltalán, hogy mi az a hipszter?
az emoról se tudta senki, hogy micsoda, mégis mindenki utálta őket, mint a szart
az emoról se tudta senki, hogy micsoda, mégis mindenki utálta őket, mint a szart
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Bal oldalt,a dumaláda nevezetű akármiben,ott ki van írva,de csak a fíling kedvéért:
MANGAFAN WEBBOLT: A hétvégi Holdfényconon kint leszünk. Új kötetek: VK2, Death Note 11. Hétfőtől a webbolt 2 hétig "zárva lesz"
MANGAFAN WEBBOLT: A hétvégi Holdfényconon kint leszünk. Új kötetek: VK2, Death Note 11. Hétfőtől a webbolt 2 hétig "zárva lesz"
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-08-26 14:20:41
(#42387) Nem tudja valaki mikor fog megjelenni a Vampire knight 2 kötete magyarul?
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-08-26 14:20:55
beküldve: 2011-08-26 11:31:03
(#42386) Most linkelhetnék valami vicces póni reactionvideót, vagy egy captionölt képet, de nincs kedvem.
Nézd meg a Friendship is Magicet és kész.
Amúgymeg jézusom, ez az aliszozás ez mikor megy már ki a divatból
Láttam, de nem fogott meg.
Alice: Madness Returns ... 2 és fél hónapja jött ki az új játék és még mindig nincs gépem amin menne... De már hálistennek láttam végig és több mint 20 fanarton vagyok túl.
Sikeresek a képeim a többi rajongó között! MÉÉÉÉG!
És le a pónikkal. Vagy legalább Alice-ruhában ne.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2011-08-26 09:39:29
Most úgy próbálom újraolvasni és kibontogatni, mit szeretnél mondani ezzel az okfejtéssel. De hát hipszterkedni legalább annyira menő, mint ellenszenveskedni. Utáljunk mindent, amit rajtunk kívül bárki is szeret.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-08-26 00:13:37
(#42383) emberek egyáltalán tudják mi az a hipszter vagy csak azt hiszik, rárakni valakire egy wayfarert és aláírni azt, hogy én ezt már akkor szerettem mikor el sem készült, az vicces és akkor ez a hipszter?
most srsly?
most srsly?
Valaki megosztaná velem, mi ez a pónimánia?
Nem tudom én sem,viszont mindig ez ugrik be róla: [Link]
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Ez ilyen nagyon hipszter dolog.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Most linkelhetnék valami vicces póni reactionvideót, vagy egy captionölt képet, de nincs kedvem.
Szerk: Hanon 2011-08-25 19:41:51
beküldve: 2011-08-25 09:42:58
(#42379) Valaki megosztaná velem, mi ez a pónimánia? Americanmcgee fórumtól kezdve deviantartig mindenhol ezek a torz kis teremtmények néznek vissza rám (fúj, néha egyenesen Alice-nak öltözve). Láttam egy részt, de nem kapott el a rajongói láz. MI ez????
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2011-08-24 20:43:37
(#42378) indultál is, vagy csak random linkelted? mer ennyit fog a szom végigolvasni, de ha indultál, akkor szavazok
Indultam, és Alister is :) én harmadik lettem, ő, asszem, első, jelenlegi (zsűris) állás szerint. Ma van az utsó nap, úgyhogy illene mindet elolvasnom...