Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerintem ezeket igazából anime jellegű rajzfilmeknek lehetne nevezni.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-08-23 20:08:44
(#42375) Úgy hiszem, a Ben 10-t egy mangáról mintázták. Vagy valami hasonló. De nem minősül animének. Tini Titánok minden bizonnyal anime ihlette, de amerikai produkció, így nem lehet anime.
Mellékesen, Thundercats. Érdekes példa, mert Japán stúdió rajzolja, de amerikaiak számára készül/t. Megizzé. Avatar, vagy mi a neve. Oban. Satöbbi. Franciáknak, asszem.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2011-08-23 20:10:21
Vannak jellegzetesen anime vonásai, de nem nevezném annak.
Ennyi erővel például a Tini Titánok is lehetne anime.
Ennyi erővel például a Tini Titánok is lehetne anime.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerintem még nem adják ki a Darker than Blacket..sajnos
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:08:10
beküldve: 2011-08-23 14:34:31
(#42372) Nem tudjátok, hogy a holdfényconon megvehető lesz- e a Darker than Black? ha kiadják.... Amúgy szerintetek a Ben 10 az anime?
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
nincs mit =D
hallgassad serényen, mer nagy jó
mondjuk a bőgő hangja nekem pár szám után már bassza a fülem
hallgassad serényen, mer nagy jó
mondjuk a bőgő hangja nekem pár szám után már bassza a fülem
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Yay, dánke! <3
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2011-08-21 22:05:43
indultál is, vagy csak random linkelted? mer ennyit fog a szom végigolvasni, de ha indultál, akkor szavazok
és amiért valójában feljöttem
Szenttehén
és amiért valójában feljöttem
Szenttehén
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-08-21 10:03:49
(#42360) Holdfénycon novellaverseny TOP 10!!! [Link]
A téma: kalózok.
Azért írtam ki, mert nem igazán reklámozzák, se facebook-on, se Holdfénycon főoldalán nincs kint. Olvasgassatok, szavazzatok! 24-ig, éjfélig lehet :)
A téma: kalózok.
Azért írtam ki, mert nem igazán reklámozzák, se facebook-on, se Holdfénycon főoldalán nincs kint. Olvasgassatok, szavazzatok! 24-ig, éjfélig lehet :)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2011-08-21 10:04:50
beküldve: 2011-08-19 10:02:59
(#42359) Kérlek nézzétek meg az Ako-chan Miyazaki-chan vidije vagyis az enyém is mert én vok miyazaki-chan
[Link]
[Link]
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
dat bass
Szerk: Háté 2011-08-18 17:34:14
beküldve: 2011-08-17 19:39:09
(#42355) "Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2011-08-17 10:52:42
(#42354) Sziasztok! végül is nem tudom, ide kiírhatom-e de készítek egy kis felmérést a fősulira, mindenki kapott feladatot, és készítettem egy nagyon rövid kérdőívet.
Szeretném ha kitöltenétek nekem, egy 100 főnek nagyon örülnék, nem nagy feladat. Ne lepődjetek meg a kérdéseken, szociálpedagógia szakra megy, és fiatal korosztály veszélyeztetettségét méri. Animés témájú amúgy. :)
http://ripet.hu/feedback.php?k id=cc5ae6432f543cc64af7195140856 7a5
Köszi, ha kitöltöd!
Szeretném ha kitöltenétek nekem, egy 100 főnek nagyon örülnék, nem nagy feladat. Ne lepődjetek meg a kérdéseken, szociálpedagógia szakra megy, és fiatal korosztály veszélyeztetettségét méri. Animés témájú amúgy. :)
http://ripet.hu/feedback.php?k id=cc5ae6432f543cc64af7195140856 7a5
Köszi, ha kitöltöd!