Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
arra akartam kilukadno ott: ilyen magával nem igazán tisztában levő depis kiscsaj...
És köszike Vajaskenyérke , hogy próáltál segíteni, de nem arra gondoltam, de azért köszi
És köszike Vajaskenyérke , hogy próáltál segíteni, de nem arra gondoltam, de azért köszi
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:06:52
...ilyen nagyon földet taposó csaj...
Nekem nem nagyon világos h mit akarsz ezzel mondani...
-
beküldve: 2011-08-10 14:58:37
(#42351) Bocsi!!!!! Akkor paszolom!!..............mondtam, hogy csak találgatok!!!
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Szerintem a Black Rock Shooter-ből Hatsune Miku!!
(de én is csak találgatok!! )
(de én is csak találgatok!! )
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:05:12
beküldve: 2011-08-09 21:58:34
(#42348) hello, hello szép jou estét
azt szeretném megkérdezni, hogy valaki ismeri e azt az animét amiben a főszereplő egy anorexiás s ilyen nagyon földet taposó csaj ??
A nevét nem e tudja valaki az animének.
Megköszönöm imádatommal a segítséget
azt szeretném megkérdezni, hogy valaki ismeri e azt az animét amiben a főszereplő egy anorexiás s ilyen nagyon földet taposó csaj ??
A nevét nem e tudja valaki az animének.
Megköszönöm imádatommal a segítséget
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Egymás kölcsönös kiidegelése megy ezerrel,családias hangulat megvan.
nálunk is pontosan ugyan ez a helyzet a kép kommentektől kezdve a zenelinkekig
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: yui-nyan :3 2011-08-07 20:15:33
Ez igaz. Szülők 12%-a azzal bünteti a gyerekét, h eltiltja a közösségi oldalaktól.
Azok a gyerekek jól járnak sztem.Legalább a brazilok irritáló képét,meg azt a tudatot,h betámadták a facebookot is,nem kell elviselni az ilyen mázlistáknak,akik el vannak tiltva a közösségi ódalaktóó.Kezd a fészbúk nevezetű akármin elszaporodni a "kisebbségi" kódnévre hallgató faj.A myvippet már uralják,dejó.Szarom is le a vipet,de hogy már a fészbúk is tele van brazilokkal...
Yoroi: a muterom fentvan fészbúkon (jajdeörülök neki,de tényleg,tudtam mi hiányzik az életemből) és olyan jó néha leszidni,amikor okoskodik,meg értelmes kommentekkel árassza el a zadatlapomat,képeimet: hogynézmárkiaképed fiam? Miezazeneilinkmármegint?
Erre én: nemszószbe!
Egymás kölcsönös kiidegelése megy ezerrel,családias hangulat megvan.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-08-07 19:58:09
Én most jöttem vissza Balatonról, haverjaimmal voltunk lent. Jövőhéten meg családi nyaralás, Tapolcára.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
nemtom nekem igazából fél megnézni az oldalamat szóval nincs gond.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2011-08-06 17:34:24
(#42343) Ez igaz. Szülők 12%-a azzal bünteti a gyerekét, h eltiltja a közösségi oldalaktól. 88% pedig azzal, h regisztrál ugyanott.
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Hogy aztán öt perc múlva nyugtázd, hogy lesza rod?
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2011-08-05 21:40:04
(#42340) éljenek soká a Krisztinák
a fészbúk arra jó, hogy hogyha elfelejted a saját névnapod, akkor majd valami tök random ember emlékezetet rá
a fészbúk arra jó, hogy hogyha elfelejted a saját névnapod, akkor majd valami tök random ember emlékezetet rá
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-08-05 18:31:48
(#42339) Én most voltam Balcsin, holnap indulunk törökotszág :) ^^
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia