Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A Club 202 nyílt a wigwam helyén, nem? akkor gondolom azért
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Kanon X Kanon koncert...facebook-on megbeszéljük a részleteket még.Úgy néz ki,ha haverom ráér,ebből adódóan lesz soffőrünk is,akkor négyen megyünk! 4500 forintért megéri,plusz a Vampire Knight,valamint a Shiki zenéje ugrik be így hirtelen a Wakeshima és Kanon duóról.Hülye lennék kihagyni,bár nem rajtam fog múlni az a nap,lesz soffőr ottleszünk,nem lesz soffőr,sajna ezt is lekésem,mint a Nana Kitade-t.
A Club 202 miért indiános stílusú,nemtom.A Dir En Grey koncert is ott volt,am meg sztem ötletes a klub kinézete,viszont a külseje...mintha össze akarna dőlni! Ahogy Kyo-ék gyakoroltak,meg hangoltak odabent,mi meg kint vártunk a sorban a nagy nyitásra,azt hittem nem csak az ablakok törnek ki attól a brutál dübörgő hangerőtől,de az épület is kettétörik xD Nekem tetszik a hely.Ja és az indiánok nagy metálosok ám,vagyis hallgatnak rock zenét.sztem.És így lett a csokápik.
Azért jó koncertre járni, az ember kicsit kirázódik a hétköznapokból.Ezzel meg teljesen egyet értek.Deszar volt koncert után hazaérni abban adögunalmas,semmilyen hétköznapi és hétköznapi balfék,idióta valamint műzenékre élvezkedő emberekkel teli életbe.Megyek és felkötöm magam...
*fél órával később*
Mégsem sikerült,nincs itthon kötél.
A Club 202 miért indiános stílusú,nemtom.A Dir En Grey koncert is ott volt,am meg sztem ötletes a klub kinézete,viszont a külseje...mintha össze akarna dőlni! Ahogy Kyo-ék gyakoroltak,meg hangoltak odabent,mi meg kint vártunk a sorban a nagy nyitásra,azt hittem nem csak az ablakok törnek ki attól a brutál dübörgő hangerőtől,de az épület is kettétörik xD Nekem tetszik a hely.Ja és az indiánok nagy metálosok ám,vagyis hallgatnak rock zenét.sztem.És így lett a csokápik.
Azért jó koncertre járni, az ember kicsit kirázódik a hétköznapokból.Ezzel meg teljesen egyet értek.Deszar volt koncert után hazaérni abban adögunalmas,semmilyen hétköznapi és hétköznapi balfék,idióta valamint műzenékre élvezkedő emberekkel teli életbe.Megyek és felkötöm magam...
*fél órával később*
Mégsem sikerült,nincs itthon kötél.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-10-16 00:39:11
(#42494) Most jöttem meg Guano Apes koncertről. Hmm...ahhoz képest, hogy régi nagy kedvenc előadóim, vhogy nem érzem azt az elégedettséget, amit anno az Alice In Chains koncert után... (pedig AIC-ék új énekessel voltak!). Azért egyáltalán nem játszottak rosszul, csak éppen a hangulat az utolsó negyed órára jött meg...
Viszont ezen a koncerten ismét gazdagodtam néhány....érdekes...élménny el. Az mondjuk egyértelműen pozitívan érintett, hogy vhogy olyan helyet találtam magamnak, ahol körbe nálam legalább egy fejjel magasabb emberek voltak ( Ez tudjátok milyen ritka?) de az már csak plusz volt, hogy ezek ellenére tökéletesen láttam a színpadot, ráadásul most nem is volt ott semmi nagyhajú, nagytestű pali, aki rázta volna a haját. Azért persze nem is lett volna igazi koncerthangulat, ha egy enyhén ittas csávó nem csókol nekem kezet, miután megdícséri a nyakláncomat.
Hazafelé menet meg volt "szerencsém" látni egy ittas leszbikus párt, akik egy hányáson lépkedve ölelgették egymást. Az igen!
Azért jó koncertre járni, az ember kicsit kirázódik a hétköznapokból. Jut eszembe, innen a fórumról akar vki menni Kanon x Kanon koncertre? Én még nem tudtam eldönteni, de ha vki ismerős jönne, tuti csatlakoznék.
Viszont ezen a koncerten ismét gazdagodtam néhány....érdekes...élménny el. Az mondjuk egyértelműen pozitívan érintett, hogy vhogy olyan helyet találtam magamnak, ahol körbe nálam legalább egy fejjel magasabb emberek voltak ( Ez tudjátok milyen ritka?) de az már csak plusz volt, hogy ezek ellenére tökéletesen láttam a színpadot, ráadásul most nem is volt ott semmi nagyhajú, nagytestű pali, aki rázta volna a haját. Azért persze nem is lett volna igazi koncerthangulat, ha egy enyhén ittas csávó nem csókol nekem kezet, miután megdícséri a nyakláncomat.
Hazafelé menet meg volt "szerencsém" látni egy ittas leszbikus párt, akik egy hányáson lépkedve ölelgették egymást. Az igen!
Azért jó koncertre járni, az ember kicsit kirázódik a hétköznapokból. Jut eszembe, innen a fórumról akar vki menni Kanon x Kanon koncertre? Én még nem tudtam eldönteni, de ha vki ismerős jönne, tuti csatlakoznék.
Am. vki meg tudja nekem magyarázni, hogy a Club 202 miért van tele indiános képekkel, meg tárgyakkal? Hol a kapcsolat a rockzene, meg az indiánok között?
Szerk: Yaven 2011-10-16 00:46:44
beküldve: 2011-10-15 21:12:36
(#42493) Menőséges. Kicsit nekem üres, én szeretem az efektelt háttereket, ill azt, ha gazdagon van screentone. Mondjuk ehhez annyira nem biztos hogy illene. Ám inking kézi v digitális?
Ám tegnap én is töltöttem fel egy rövid, öt oldalas képregényt. [Link]
Jézusom, szerkesztés helyett véletlen választ nyomtam. Moderátor, jöjj és szerkeszd össze :I
Ám tegnap én is töltöttem fel egy rövid, öt oldalas képregényt. [Link]
Jézusom, szerkesztés helyett véletlen választ nyomtam. Moderátor, jöjj és szerkeszd össze :I
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. Kérd, és megadatik. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2011-10-19 00:46:22
beküldve: 2011-10-14 15:55:38
(#42490) beküldve: 2011-10-14 15:49:38
(#42489) O.o... De rég jártam erre...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
de amúgy ezt direkt csinálod?
miért ennyire átlátszó hogy allergiás vagyok az ótvaros nagy faszságokra. és ezt az emberek miért használják ki időről időre. szerintem direkt lökdösnek mind mind közelebb az agyérgörcs felé. hát bazdmeg, toleráljuk már embertársaink betegségeit. én nem bírom ha valaki faszságot beszél. decit.
nem nem, tényleg, pár éve diagnosztizáltam magamon egy bizonyos allergiát hülyékre és/vagy hülyeségekre.
Mert ugye "ha nem tudsz értelmeset mondani akkor meg ne nyisd ki a szád" agqlkefsaerhffffgmewa
Kivéve az interneten. Ott nem tudod kinyitni a szád. Meg következménye sincs. Ettől függetlenül jogom van itt is felbaszni az agyam ha akarom.
Ugyanmár, lehet, hogy conokon szociopatából átváltok kávájiszügojdeszü animepicsába. És akkor már nem is érdekes. Sosem tudhatod.
Az tuladjonképpen teljesen mindegy, hogy ez micsoda, de miért legális ennyire szar humorérzékkel publikálni bárhol bármit is?
Hát hová tart ez a világ?
miért ennyire átlátszó hogy allergiás vagyok az ótvaros nagy faszságokra. és ezt az emberek miért használják ki időről időre. szerintem direkt lökdösnek mind mind közelebb az agyérgörcs felé. hát bazdmeg, toleráljuk már embertársaink betegségeit. én nem bírom ha valaki faszságot beszél. decit.
nem nem, tényleg, pár éve diagnosztizáltam magamon egy bizonyos allergiát hülyékre és/vagy hülyeségekre.
Mert ugye "ha nem tudsz értelmeset mondani akkor meg ne nyisd ki a szád" agqlkefsaerhffffgmewa
Kivéve az interneten. Ott nem tudod kinyitni a szád. Meg következménye sincs. Ettől függetlenül jogom van itt is felbaszni az agyam ha akarom.
Az elbűvölő társaságod, az hiányzott!
Ugyanmár, lehet, hogy conokon szociopatából átváltok kávájiszügojdeszü animepicsába. És akkor már nem is érdekes. Sosem tudhatod.
Csak hogy tisztázzuk: ez nem egy cikk. Ez legfeljebb egy szellős blogbejegyzés.
Az tuladjonképpen teljesen mindegy, hogy ez micsoda, de miért legális ennyire szar humorérzékkel publikálni bárhol bármit is?
Hát hová tart ez a világ?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-10-13 23:07:46
Amúgy nem is tudod milyen velem conozni, ergo nem is hiányozhattam.
Az elbűvölő társaságod, az hiányzott! Csak hogy tisztázzuk: ez nem egy cikk. Ez legfeljebb egy szellős blogbejegyzés.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-10-13 16:01:19
(#42485) dz is ugyanolyan vicces mint 3 éve
nincs fejlődés, nincs visszaesés.
szintentart.
Egyéb.
Új Baman Pidermanről miért nem szólt senki.
nincs fejlődés, nincs visszaesés.
szintentart.
Egyéb.
Új Baman Pidermanről miért nem szólt senki.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!