Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
azért nem tudom, annál azért sok jobb elfoglaltságot el tudok képzelni, minthogy megtanuljon az ember egy Three Days Grace albumot végig (pl nézni, ahogy a festék szárad), de csak a nerd beszél belőlem igazából, mindenki azt hallgat meg szeret, amit akar (ilyen meditációs hümmögéseket tessék hozzáképzelni ehhez a mondatrészhez)
játszani lehet, hogy fogsz úgy, mint Brewer, az csak gyakorlás meg elszántság kérdése, én tudom magamról, hogy soha nem fogok egy hangszerre annyi időt szánni, hogy virtuóz szinten játsszak rajta (mert nincs türelmem ott ülni 6-8-10 órát mellette egy nap, pedig ezt másképp nem lehet), de te lehet más vagy
egyébként volt Brewer az Animosityben is (mondjuk ott nem annyira domináns a játéka), ha nem ismered őket, akkor az Animal kötelező, olyan deathcore, ami tényleg azért deathcore, mert vannak benne hardcore elemek, nem csak azért, mert fél percenként breakdown van (egy nóta
hozzám is sokkal közelebb áll a bőgő, alapból azon akartam elkezdeni játszani, elég kalandos úton jutottam végül csak az elektromosig
zenekarban nem akarok játszani, mert nem lenne elég időm arra, hogy normálisan csináljam, vannak ismerőseim, akik csak így bohóckodni összejárnak, pár havonta adnak itt a környéken egy-két koncertet, de az is eszméletlen sok idejüket felemészti
de egyébként szerintem hosszú idő óta most vannak a legjobb helyzetben a bőgősök a metalzenében, a nu metal alatt el volt ásva a hangszer keverésnél (korábban meg főleg), pedig a stílus legnagyobb zenekaraiban elég erőteljes volt azért még az első lemezeken (Fieldy a Kornból pl, mondjuk ő elég veszélyesen játszik, de Sam Rivers a Limp Bizkitből zseniális), de a hasonszőrű bandákhoz ez valahogy nem jutott el
ma azért kezd megjelenni, hallhatóvá válni (most persze nem a Joey Sturgis-féle, egy kaptafára készült lemezekre gondolok, amik remélhetőleg azért lassan, de biztosan kihalnak majd) nagyon sok producer kezdi felismerni, hogy mennyit tud dobni, ha tényleg hallod a bőgőt (és az neadjisten nem csak a gitárriffeket mímeli egyfolytában)
az Elfen Liedet meg hagyja mindenki a picsába, csak a hype nagy körülötte, ugyanolyan, mint az összes szerelmetes-nem lehetek veled mert tré van történet, csak közben feldarabolnak egy csomó embert, nem nehéz jobbat találni egyik témában se
játszani lehet, hogy fogsz úgy, mint Brewer, az csak gyakorlás meg elszántság kérdése, én tudom magamról, hogy soha nem fogok egy hangszerre annyi időt szánni, hogy virtuóz szinten játsszak rajta (mert nincs türelmem ott ülni 6-8-10 órát mellette egy nap, pedig ezt másképp nem lehet), de te lehet más vagy
egyébként volt Brewer az Animosityben is (mondjuk ott nem annyira domináns a játéka), ha nem ismered őket, akkor az Animal kötelező, olyan deathcore, ami tényleg azért deathcore, mert vannak benne hardcore elemek, nem csak azért, mert fél percenként breakdown van (egy nóta
hozzám is sokkal közelebb áll a bőgő, alapból azon akartam elkezdeni játszani, elég kalandos úton jutottam végül csak az elektromosig
zenekarban nem akarok játszani, mert nem lenne elég időm arra, hogy normálisan csináljam, vannak ismerőseim, akik csak így bohóckodni összejárnak, pár havonta adnak itt a környéken egy-két koncertet, de az is eszméletlen sok idejüket felemészti
de egyébként szerintem hosszú idő óta most vannak a legjobb helyzetben a bőgősök a metalzenében, a nu metal alatt el volt ásva a hangszer keverésnél (korábban meg főleg), pedig a stílus legnagyobb zenekaraiban elég erőteljes volt azért még az első lemezeken (Fieldy a Kornból pl, mondjuk ő elég veszélyesen játszik, de Sam Rivers a Limp Bizkitből zseniális), de a hasonszőrű bandákhoz ez valahogy nem jutott el
ma azért kezd megjelenni, hallhatóvá válni (most persze nem a Joey Sturgis-féle, egy kaptafára készült lemezekre gondolok, amik remélhetőleg azért lassan, de biztosan kihalnak majd) nagyon sok producer kezdi felismerni, hogy mennyit tud dobni, ha tényleg hallod a bőgőt (és az neadjisten nem csak a gitárriffeket mímeli egyfolytában)
az Elfen Liedet meg hagyja mindenki a picsába, csak a hype nagy körülötte, ugyanolyan, mint az összes szerelmetes-nem lehetek veled mert tré van történet, csak közben feldarabolnak egy csomó embert, nem nehéz jobbat találni egyik témában se
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2012-05-17 18:56:29
Amúgy MCR - Three Cheers for sweet revenge meg TDG - One-X, tehát semmi komoly teknikás cucc /bár tudok pár olyan számot is./
Még nem hallottam róla, de ezt a videót elnézve eléggé szégyenlem magam. Nagyon durván tolja. Nem valószínű, hogy ilyen teknikásan valaha is fogok játszani. Nekem még ez a slap/pop együtt se nagyon megy, bár mostanában a Rage Against the Mahcine számokat váltogatott teknikával tolom /tehát szám közben váltok slap/pengetés között/.
Amúgy a bőgő nekem mindig is szimpatikusabb volt mint a sima szólógitár, valahogy karakteresebbnek, hozzám közel állóbbnak érzem. Nem tudom, te pl. melyiket érezed úgy, hogy jobban a kezedre esik, de a basszert már csak azért is tudom ajánlani, mert ritmushangszeresre mindig szükség van. Gitárost meg énekest találsz minden sarkon, a bőgős már sokkal ritkább, a dobosok pedig mint a dinoszauruszok.
Még nem hallottam róla, de ezt a videót elnézve eléggé szégyenlem magam. Nagyon durván tolja. Nem valószínű, hogy ilyen teknikásan valaha is fogok játszani. Nekem még ez a slap/pop együtt se nagyon megy, bár mostanában a Rage Against the Mahcine számokat váltogatott teknikával tolom /tehát szám közben váltok slap/pengetés között/.
Amúgy a bőgő nekem mindig is szimpatikusabb volt mint a sima szólógitár, valahogy karakteresebbnek, hozzám közel állóbbnak érzem. Nem tudom, te pl. melyiket érezed úgy, hogy jobban a kezedre esik, de a basszert már csak azért is tudom ajánlani, mert ritmushangszeresre mindig szükség van. Gitárost meg énekest találsz minden sarkon, a bőgős már sokkal ritkább, a dobosok pedig mint a dinoszauruszok.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
13
Bár szeretem az ilyen "fura dolgokat"
Bár szeretem az ilyen "fura dolgokat"
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:22:38
Heló!
Nem is tudom, hova írjam kérdésem, de szerintetek érdemes megnézni az Elfen Lied animét?
Mert elég durvának tűnik
Nem is tudom, hova írjam kérdésem, de szerintetek érdemes megnézni az Elfen Lied animét?
Mert elég durvának tűnik
Ha megkérdezhetem hány éves vagy? Egy bizonyos kor alatt kifejezetten károsnak gondolom, ugyanis a karakterek olyan világnézettel rendelkeznek, amely egy befolyásolható, depressziós fiatal számára kifejezetten rossz példa. Korábban, még tetszett is nekem, de ahogy múlt az idő, és fejlődött a gondolkodásom, már megváltozott a véleményem az animéről.
Most már értem, hogy az Elfen Lied miért bukott meg Japánban. Jómagam az idősebb korosztálynak sem ajánlom, véleményem szerint vannak annál sokkal szórakoztatóbb és érdekesebb animék. Persze, ez csak saját vélemény
beküldve: 2012-05-17 06:26:54
(#42749) Szóval ha lefekszik mellém és elveszi a csokimat,amit épp eszek és lökdös, az még rendben van?
Ha elveszi a csokigat és lökdös, rugd le az ágyról... És edd tovább a csokit... Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Jó,én soha nem fogok így gitározni...de gyakorolni attól szabad,nem?
hát hogynemeg ki tudja, ha, komolyan veszed, és játszol harminc évig, akkor te is lehet, hogy baszod majd így neki
Necro
Én basszeren tolom sokat mostanában, kb albumokat tanultam meg végig nagy lelkesedésemben.
miket?én is nagyon azon gondolkodom, hogyha lesz agyam nyár végére (most nem úgy néz ki) és esetleg dolgozok, akkor eladom az elektromost és veszek egy bőgőt
valahogy még az sem tud annyira demoralizálni, ha egy Evan Brewer videót nézek, mintha mondjuk Abasit vagy Loomist látom játszani
nem tudom, hogy Brewert vágod-e, Sumeriannál jött ki egy szólólemeze Alone címmel, amin csak bőgő van, ha még nem volt hozzá szerencséd, akkor ajánlom, zseniális (ha meg volt, akkor te is tudod, hogy egy állat a srác)
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2012-05-16 17:44:43
Heló!
Mert elég durvának tűnik
Mert elég durvának tűnik
Szerintem érdemes megnézni. Annyira nem durva. Én szeretem, úgyhogy lehet elfogult vagyok.
Mindenesetre kezdj bele és max ha nem tetszik akkor nem nézed végig.
Szerintem is érdemes megnézni,igen valóban kicsit durvade aki szereti az ilyen mészárlós cucokat annak bejön
de nyugi azért nem lesznek szerintem rémálmaid ha megnézed
Heló!
Mert elég durvának tűnik
Mert elég durvának tűnik
Szerintem érdemes megnézni. Annyira nem durva. Én szeretem, úgyhogy lehet elfogult vagyok.
Köszi :)
Még csak az openingjét halgattam meg, de már az is hatott rám Biztos megnézem
Heló!
Mert elég durvának tűnik
Mert elég durvának tűnik
beküldve: 2012-05-16 13:28:33
(#42742) Heló!
Mert elég durvának tűnik
Mert elég durvának tűnik
beküldve: 2012-05-16 13:16:12
(#42741) Szóval ha lefekszik mellém és elveszi a csokimat,amit épp eszek és lökdös, az még rendben van?
Kiome/SEn Arashi
Eszembe jutott egy régi versem pici részlete:
Világban élek, sötétet látok,
Annyira kínoz a fájdalom.
A Halál jő, nem látják mások,
S megpihen az ágyamon.
Most szerintetek depis hangulatomban vagyok? vagy csak elvont fázisban?
Hát addig amíg csak megpihen nálad, addig nem vagy depis. De ha elvisz és te mész vele akkor már az vagy...Világban élek, sötétet látok,
S megpihen az ágyamon.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2012-05-16 09:43:27
(#42739) Eszembe jutott egy régi versem pici részlete:
S megpihen az ágyamon.
S megpihen az ágyamon.
Kiome/SEn Arashi