Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
végre rájöttem hogy mi hiányzott az életemből. kösz hogy felnyitottad a szemem.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Thing is...
Ha minden egyes számban lenne mondjuk legalább 10-12 poszter, akkor a poszterek túl általánossá válnának. Mindenkinek lenne egy rakás posztere, nem lenne csere-bere, vagy amit szokás azokkal a papírdarabokkal művelni, nemtom.
Sok színes patron kéne a nyomtatáshoz, szűk lenne a vevőkör (nem tartalmaz információt, csak eye candy (Google)), forgalmazás, satöbbi.
Ha mondjuk X időnként kiadnának egy-egy gyűjteményt az egyes számokból összegyűlt poszterekből. Talán. Én akkor sem venném meg, de valaki más biztosan.
Ha minden egyes számban lenne mondjuk legalább 10-12 poszter, akkor a poszterek túl általánossá válnának. Mindenkinek lenne egy rakás posztere, nem lenne csere-bere, vagy amit szokás azokkal a papírdarabokkal művelni, nemtom.
Sok színes patron kéne a nyomtatáshoz, szűk lenne a vevőkör (nem tartalmaz információt, csak eye candy (Google)), forgalmazás, satöbbi.
Ha mondjuk X időnként kiadnának egy-egy gyűjteményt az egyes számokból összegyűlt poszterekből. Talán. Én akkor sem venném meg, de valaki más biztosan.
Énis úgy gondoltam hogy néha nem minden hóban. Hát mondjuk van benne igazság, bár én akkor is megvenném x3
de akkor visszahízok:(
Envy: köszi
ha úgy alakul nyárin is leszünk, most derült ki nemrég
Envy: köszi
ha úgy alakul nyárin is leszünk, most derült ki nemrég
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2012-07-15 12:06:27
(#42780) Thing is...
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
fülbevaló
a videóban még visszafogott vagyok
valamiben meg kell halni
nem, mondjuk itt nem volt megcsinálva a hajam, elég gyökérül áll
Miho
örülök, hogy tetszik
a videóban még visszafogott vagyok
valamiben meg kell halni
nem, mondjuk itt nem volt megcsinálva a hajam, elég gyökérül áll
Miho
örülök, hogy tetszik
nem te vagy az első, aki azt mondja, hogy kezdek korrektül festeni amúgy, a végén még elhiszem
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2012-07-14 16:23:30
beküldve: 2012-07-14 15:01:58
(#42776) Nemtudom hogy illik -e ide, de vagy egy öteletem
Szerintem tök jó lenne ha a Mondo magazin mellé lehetne gyártani ilyen Mondo poszter magazint amiben csak Animés poszterek lehetnének! Én biztos megvenném őket mert pont most szeretném kiplakátolni a szobámat ^^ szerintem jó lenne
Szerintem tök jó lenne ha a Mondo magazin mellé lehetne gyártani ilyen Mondo poszter magazint amiben csak Animés poszterek lehetnének! Én biztos megvenném őket mert pont most szeretném kiplakátolni a szobámat ^^ szerintem jó lenne
Máris vidámabb a reggelem. Besírtam.XD
Háté, azt kell mondjam igazán fess rocksztárpalánta lettél.;) Hol van már az első fórumtalis Hárdteknó. XD
Mi az az izzé a füledben?
Túl sokat káromkodsz.
A dohányzás sem egészséges.
És nyiratkozz meg, te suhanc!
Hmpf.
Túl sokat káromkodsz.
A dohányzás sem egészséges.
És nyiratkozz meg, te suhanc!
Hmpf.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Háté 2012-07-14 05:34:48
jó szahar.
Te most melyik faszi vagy, Háté.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
szórjátok a linket, ha tetszik, srácok
meg akarjuk hódítani a világot
köszi
meg akarjuk hódítani a világot
köszi
Szerk: Háté 2012-07-13 21:15:02