Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-01-21 00:00:33
(#42828) Melyik magyarul kiadott manga a kedvencetek?
Mit ajánlanátok?
Eddig van love*com, Vampire k, és Jpop bálvány, Naruto csak tervben de nem valòszinű hogy lesz.
A love*com 7re várok már vagy 1éve de lassan beleőszülök.
Van rá esely hogy majd belekezdenek vmi ùj fordításba?
Mit ajánlanátok?
Eddig van love*com, Vampire k, és Jpop bálvány, Naruto csak tervben de nem valòszinű hogy lesz.
A love*com 7re várok már vagy 1éve de lassan beleőszülök.
Van rá esely hogy majd belekezdenek vmi ùj fordításba?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-01-16 18:29:19
(#42827) Csekkoltam az új megjelenéseket, hogy lássam mennyi mindennel el vagyok maradva, és ezzel egyidejűleg csekkoltam azt is, hogy emlékszem-e még a felhasználómra és a jelszavamra. Úgy tűnik igen.
Sziasztok, csatlakozom az előttem szóló (ex)addiktokhoz és True-khoz: rég jártam már erre én is.
Nemrégiben egy montázs projekt miatt a régi képeimet nézegettem, válogattam és a régi fórumtalis képek is előbb-utóbb előkerültek. Nosztalgikus mosolyt/vigyort/hahotát/kínos fintort váltottak ki belőlem. Régi szép idők...
Remélem jól vannak mindazok, akikre a fent említett módon emlékszem.;)
"rÁmen!"
Sziasztok, csatlakozom az előttem szóló (ex)addiktokhoz és True-khoz: rég jártam már erre én is.
Nemrégiben egy montázs projekt miatt a régi képeimet nézegettem, válogattam és a régi fórumtalis képek is előbb-utóbb előkerültek. Nosztalgikus mosolyt/vigyort/hahotát/kínos fintort váltottak ki belőlem. Régi szép idők...
Régi, régi, régi... Úgy beszélek, mint egy öregasszony, pedig fiatal vagyok és üde még mindig.
Remélem jól vannak mindazok, akikre a fent említett módon emlékszem.;)
"rÁmen!"
Szerk: Miho ~ ミホ 2013-01-16 18:32:43
beküldve: 2013-01-15 19:37:32
(#42826) Sziasztok!
Valaki nem jön szóláncozni a szólánc topikba? Akkor talán nem lenne ennyire kihalt a fórum.
Valaki nem jön szóláncozni a szólánc topikba? Akkor talán nem lenne ennyire kihalt a fórum.
pont a minap jutottál eszembe, amikor Csepelcity varázslatos tájain barangoltam
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Háté te még élsz.?
élek hátcsak nem igazán járok már erre mert eltűnt mindenki
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nekem is volt már olyan időszakom az elmúlt hat év alatt (azóta nézem) hogy fél évig semmilyen animét nem néztem.
Én max. 3 hétig bírom ki. Most időhiány miatt csak 2-t nézek, azt is csigatempóban.
"El Psy Congroo"
beküldve: 2013-01-07 19:14:48
(#42822) Ha szeretitek a nyereményjátékokat, főleg ha animék és mangák a nyeremények, itt van egy:
[Link]
Jó szórakozást hozzá! ;)
[Link]
Jó szórakozást hozzá! ;)
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2013-01-07 17:49:19
(#42821) Nekem is volt már olyan időszakom az elmúlt hat év alatt (azóta nézem) hogy fél évig semmilyen animét nem néztem.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Hidd el, meg lehet unni az animeket. Én se néztem egy pár évig, mert beléjük untam, csak a napokban kezdtem el újra nézegetni pár sorozatot, de azokat se túl aktívan.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-01-07 15:18:24
(#42819) Hmm... hát ìgy kopnak el az emberek.
De hogy lehet az animéket megunni...??? Az örök rejtély..
Emlékeztetsz az egyik ismerősömre.. Hány éves vagy?
De hogy lehet az animéket megunni...??? Az örök rejtély..
Emlékeztetsz az egyik ismerősömre.. Hány éves vagy?
Háté te még élsz.?
Ezek szerint jah.
Mint ahogyan én is élek még...
Ezer éve nem jártam erre,látom tele van a fórum új arcokkal,a régi emberkék meg szinte eltűntek,na,ezért sem járok fel.Con közelébe én sem tervezek menni úgy...kb. soha többet.
Nyomatom ezerrel a gitározást,animét meg nem néztem 1 éve,mangát is csak akkor vettem a kezembe,amikor a polcot takarítottam pár hete,ráuntam,na.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Már néztem, de nekem PVC kellene.
Azt is tudnak behozni, a webshop lista náluk nem végleges.
E-mailben megírod nekik, hogy pl az MFC link alapján ezt-és-ezt be tudják-e hozni, és mennyi lenne (és az a megbeszélt összeg fix, később sem emelkedik)?
Nekem is olyan cuccokat hoznak, ami rajta sincs a listán
Szerk: -OJ- 2013-01-06 15:17:16
Már néztem, de nekem PVC kellene.
Talán egyszer majd rendelek külföldről, az aukciós oldalakról pedig már rég lemondtam.
Plusz szüleim már a HOTD Omnibus-t se nézték jó szemmel, nem tudom mit szólnának, ha figurákat kezdenék el gyűjteni...
"El Psy Congroo"
Szerk: R4NG3R 2013-01-06 14:08:11
Nem, ez egy 100Ft-os kínai hamisítvány
A S.Z csak ilyen szemetet árul. Vehetsz tőlük olyan házilag nyomott táskát, de készülj fel rá, hogy pár nap után szétszakad
A S.Z csak ilyen szemetet árul. Vehetsz tőlük olyan házilag nyomott táskát, de készülj fel rá, hogy pár nap után szétszakad
A táskát máshol néztem, mert s.z-ben drága+béna, a baba esetében pedig inkább olyan mint ha a boltos unalmában elkezdett volna varrogatni, ha ilyet akarnék inkább meg varrnám én talán még jobban is nézne ki.
És azért is írtam ha erre vki azt mondja hogy japán és kidőlök.
De egyik ismerősöm oldotta meg legjobben a dolgot vett egy sima fekete hosszabb szárú cipőt és fehér akrillal ráfestett egy anime karaktert, dés 100x jobban néz ki mint amiket árulnak mindenféle oldalakon!
Szerk: Misaki Mei 2013-01-05 17:36:35
AnimeLand?
Nem is nagyon fogsz, hiszen összesen van kb három üzlet, a Touhou-fanok pedig maguknak rendelik be a figurákat és nemigen válnak meg tőlük aukciós oldalakon
Nem is nagyon fogsz, hiszen összesen van kb három üzlet, a Touhou-fanok pedig maguknak rendelik be a figurákat és nemigen válnak meg tőlük aukciós oldalakon
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2013-01-21 15:33:11