Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-03-07 18:56:07
(#42873) beküldve: 2013-03-07 16:23:00
(#42872) [Link]
Most mondjátok, hogy nem király ötlet ez a listavezetős-oldal Én már regisztráltam is egy ideje :)
Most mondjátok, hogy nem király ötlet ez a listavezetős-oldal Én már regisztráltam is egy ideje :)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Szerk: Nao~chan 2013-03-07 17:06:09
beküldve: 2013-03-07 14:33:32
(#42871) beküldve: 2013-03-06 11:15:49
(#42870) Nem sok magyar LN-fordításról tudok, csak a SAOról hallottam, ami viszonylag halad is
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Szerk: -OJ- 2013-03-06 11:24:03
beküldve: 2013-03-05 21:17:40
(#42869) Cainis: Ha esetleg még áll az ajánlat megköszönném!!!
OJ, DÍva : írtam a Kilari-s Topicba
OJ: De azért Köszi!!!
OJ, DÍva : írtam a Kilari-s Topicba
OJ: De azért Köszi!!!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-03-05 21:14:13
(#42868) Hááát... valami ártatlanabb esetleg nincs?
Ez a fegyveres, háborús kicsit "sok" nekem.
Esetleg Another szintű misztikus, horror, vagy valami shoujo, ilyen tizen
éves főszereplőkkel?
Vagy oldalt ahol bármilyen magyarnyelvű light novel, regény vagy vmi.
mint pl a Hyouka - is egy ilyen alapján készült úgy olvastam.
Ez a fegyveres, háborús kicsit "sok" nekem.
Esetleg Another szintű misztikus, horror, vagy valami shoujo, ilyen tizen
éves főszereplőkkel?
Vagy oldalt ahol bármilyen magyarnyelvű light novel, regény vagy vmi.
mint pl a Hyouka - is egy ilyen alapján készült úgy olvastam.
Tud valaki valamilyen jó kis japán könyvet/light novelt ajánlani?
Battle Royale?
Nem tudom, hogy online olvasható-e, de kiadták magyarul a könyvet.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-05 15:45:06
(#42866) beküldve: 2013-03-04 18:05:35
(#42865) Mivel nem mangafanos dolog gondoltam itt kérdezem meg:
Nem tudja esetleg valaki h mikorra várható a Hetalia 4. részének megjelenése Magyarországon? V hogy tervezik-e mostanában megjeleníteni?
Hálás lennék némi infóért.
Előre is köszi a választ
Szerk.: Mei, én még nem olvastam japán könyveket (mangákat leszámítva), de a bátyám olvasott valami krimit, ami asszem japán volt, ha gondolod utána járhatok a dolognak (ki volt az író, mi volt a címe... stb.).
Másik ötlet: Írd be a keresőbe hátha dob ki valami használhatót.
Nem tudja esetleg valaki h mikorra várható a Hetalia 4. részének megjelenése Magyarországon? V hogy tervezik-e mostanában megjeleníteni?
Hálás lennék némi infóért.
Előre is köszi a választ
Szerk.: Mei, én még nem olvastam japán könyveket (mangákat leszámítva), de a bátyám olvasott valami krimit, ami asszem japán volt, ha gondolod utána járhatok a dolognak (ki volt az író, mi volt a címe... stb.).
Másik ötlet: Írd be a keresőbe hátha dob ki valami használhatót.
-
Szerk: C-san 2013-03-04 18:21:36
beküldve: 2013-03-03 17:51:36
(#42864) Tud valaki valamilyen jó kis japán könyvet/light novelt ajánlani?
Főként amiből már anime is készült, de lehet sima is? Jó online olvasható is csak magyar nyelven.
Eredetileg az Another l. noveljét akartam olvasni de hát az nincs manapság fordító listán.
Főként amiből már anime is készült, de lehet sima is? Jó online olvasható is csak magyar nyelven.
Eredetileg az Another l. noveljét akartam olvasni de hát az nincs manapság fordító listán.
szombatonként szoktam ráérni maximum
Miho: pedig engem is érdekelne hogy reagálsz a csepeli kocsmakultúrára
Miho: pedig engem is érdekelne hogy reagálsz a csepeli kocsmakultúrára
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nem lesz szerintem olyan tipikus Miho -féle beszámoló, de mámoros és kalandos lesz az tuti.XD
Kíváncsi leszek arra a beszámolóra DD
Hárdteknó: Valamikor meg kell ezt tervezni rendesen aztán lesz valami.
Hárdteknó: Valamikor meg kell ezt tervezni rendesen aztán lesz valami.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Uuuh, köszi a tippeket. Ez a bizonyos Üvegház nem hangzik rosszul, a "zenészes" jelző pedig kifejezetten illene a profilunkba - párom szintén gitározik.
Nah majd jól meglessük valamelyiket, aztán beszámolok a kaland végeredményéről.^^
Nah majd jól meglessük valamelyiket, aztán beszámolok a kaland végeredményéről.^^
Csepel mondjuk elég nagy, ha neadjisten a "belvárosi" részen lakik párod (Szentimre, Rákóczi, Kossuth Lajos utca stbstb) akkor mondta Yoroi az Üvegházat, az tiszta zenészes hely, koncertekkel meg minden, én sose szerettem pedig tök jó helyen van, HÉVtől félperc séta, Szt. Imre tér 6-8.
aztán nekünk egy átlagos péntek esténk középiskolában úgy nézett ki, hogy Rizi -> Kapufa
mindkét helyre járnak ilyen alterebb arcok meg egy rakás munkás, de mindkettő olcsó, a Rizit felújították tavaly, most gecijól néz ki és jó a házi sörük, amit lehet kapni ilyen nagy PET palackban is, bár ez inkább nyáron izgalmas
A Kapufa meg tényleg lepratelep (és nem nehéz megtalálni, a fiatalság nagyrésze 11kor a Riziből oda megy át) de hajnali háromig nyitva van akkor meg már jár éjszakai lassan
Envy: írok majd facebookon
aztán nekünk egy átlagos péntek esténk középiskolában úgy nézett ki, hogy Rizi -> Kapufa
mindkét helyre járnak ilyen alterebb arcok meg egy rakás munkás, de mindkettő olcsó, a Rizit felújították tavaly, most gecijól néz ki és jó a házi sörük, amit lehet kapni ilyen nagy PET palackban is, bár ez inkább nyáron izgalmas
A Kapufa meg tényleg lepratelep (és nem nehéz megtalálni, a fiatalság nagyrésze 11kor a Riziből oda megy át) de hajnali háromig nyitva van akkor meg már jár éjszakai lassan
Envy: írok majd facebookon
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2013-02-05 23:47:11