Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hm... Jó is, hogy emlegettek ilyesmiket, pénteken Csepelen tervezünk kocsmázni, legalább ha mondanak egy-két helyet nem fogok egészen hülyén nézni - csak félig.
már akartam veled beszélni
nem akarod megvenni a gintamás kütyüimet valami jelképes összegért? van egy halom figurám meg ilyesmim és el vannak pakolva egy dobozba annyira nem kellenek
nem akarod megvenni a gintamás kütyüimet valami jelképes összegért? van egy halom figurám meg ilyesmim és el vannak pakolva egy dobozba annyira nem kellenek
xD
Anyám. xD Beszéljük ezt meg máshol. Msn-ed van-e még?
Amúgy nem tudom... Attól függ mik azok és mennyiért^^
szerk: ja és szégyelld össze magad, hogy így kilépsz a Gintamizmusból, mikor amúgy is kevesen vagyunk :'(
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2013-02-05 02:39:57
bármit meg lehet beszélni, csak elég sokat melózom
az Üvegház világi hely, de hogyha érdekel az abszolút legalja akkor Kapufa péntek-szombaton, ott van a focipályánál
meg Rizi, csak a Rizi
az Üvegház világi hely, de hogyha érdekel az abszolút legalja akkor Kapufa péntek-szombaton, ott van a focipályánál
meg Rizi, csak a Rizi
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Kár pedig szívesen összefutottam volna véled egy random este:c
Az Üvegház nevű késdobálóhoz már volt szerencsém. Istenien ocsmány a házi sörük. Meg a Gőz, az is jó hely. Ott tudtam meg, hogy van, aki erőspistával issza a puncsot.
Envy: Pilis mókás hely.
Az Üvegház nevű késdobálóhoz már volt szerencsém. Istenien ocsmány a házi sörük. Meg a Gőz, az is jó hely. Ott tudtam meg, hogy van, aki erőspistával issza a puncsot.
Envy: Pilis mókás hely.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2013-02-04 22:08:56
jahogy a próbatermek
elnézésedet kérem és ugyanazzal a lendülettel azért ajánlanám a csepeli kocsmákat, velem már nem nagyon fogsz egyikben se találkozni de egy rakás új élménnyel fogsz gazdagodni ha úgy döntesz rájuk szánsz egy-két estét
Envy: már akartam veled beszélni
elnézésedet kérem és ugyanazzal a lendülettel azért ajánlanám a csepeli kocsmákat, velem már nem nagyon fogsz egyikben se találkozni de egy rakás új élménnyel fogsz gazdagodni ha úgy döntesz rájuk szánsz egy-két estét
Envy: már akartam veled beszélni
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Háté ez most fájt :C Muzsikálni járunk oda és nem inni. Inni Pilisre megyünk, mert sokkal hangulatosabb sétálni egy órát az állomástól a pincékig, aztán ott felfedezni a kukoricaföldeket, futni a csősz kutyája elől, figyelni, ahogy megpróbálnak bemászni a barátok az erkélyen és aztán felkelni a tetőn, szanaszét fagyva, hogy aztán az egy órás sétát megtegyük visszafelé kettő alatt. Ahh csodálatos.
Ez komoly?
Én itt lakom :'D
MIANEVED?!
De az ingyenes. Mondjuk cinkes, hogy ez vonza majd a kevésbé kifinomult emertípusokat.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Háté ez most fájt :C Muzsikálni járunk oda és nem inni. Inni Pilisre megyünk, mert sokkal hangulatosabb sétálni egy órát az állomástól a pincékig, aztán ott felfedezni a kukoricaföldeket, futni a csősz kutyája elől, figyelni, ahogy megpróbálnak bemászni a barátok az erkélyen és aztán felkelni a tetőn, szanaszét fagyva, hogy aztán az egy órás sétát megtegyük visszafelé kettő alatt. Ahh csodálatos.
Juliusban The Acacia Strain
beküldve: 2013-02-01 10:25:00
(#42849) Hát akkor én mit szóljak. Az a fórumos közösség amiben én benne voltam még az előttetek lévő Mangafanos generáció volt, Picilánnyal, Vikivel meg Bernivel (na az ő nickjükre már nem is emlékszek) Sakamoto Rikuval, Chikával és Rudyval...hjajj, memories.
Más. Háté, te szeressed az ilyen zenét. Júniusban Boysetsfire?
Más. Háté, te szeressed az ilyen zenét. Júniusban Boysetsfire?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2013-01-31 15:50:06
(#42848) Én is hozzászólok már ehhez a páros dologhoz,történt velem is ez-az az elmúlt 1 év alatt,részben ezért is voltam fent kevesebbet eme csodás fórumon.
Sajnos én már csak volt és múlt dolgokról tudok beszélni.
25 éves koromra (k.vára lesz.rom,h cink vagy nem ilyen későn) de végre megtaláltam életem párját,(akik ezelőtt voltak csajaim,mind szakadt rin.yók voltak vagy csak szimplán a pénzre mentek,ami nekem alapból nincs is). Közben szakítottunk is sajnos rosszul alakult dolgok miatt,11 hónap volt e mesés időszak ideje.Képes voltam Szegedre,a'lá egyetemnek hála (volt párom egyetemista) leutazni heti 2x is,60 km micsoda oda plusz másik 60 vissza,ha cserébe azzal lehetek,akiért érdemes élni? A párommal találkozzak,eltöltsük időt,meg amit a felnőttek csinálni szoktak,megérte! Az albérlet meg tökéletes volt ilyenekre.Tisza hídon sétálgatás késő este is szép meg "romantikus volt",alkoholista,részeg egyetemista fiatalok végig a rakparton,epik és felejthetettlen pillanatok,azon is akorát röhögtük,h egy csaj úgy be volt b.szva,mint atom és ordibált a rakparton,h EGY ISTENNŐ! Ránézek,duci is,ronda is,de biztos úgyvan,ahogy mondja...csajom az szakadt a röhögéstől,én kb sírva röhögtem,h na azé messze van az Istennőtől xD Ennek a szakításnak egy rossz oldala lett: a legjobb barátom volt ez a csaj ez a szerelem előtt,az egy dolgog,h nincs több járás,szerelem,de egyben egy barátot is elveszteni ez miatt,dupla bukta.Jóáccakát.Souichiro voltam.
Sajnos én már csak volt és múlt dolgokról tudok beszélni.
25 éves koromra (k.vára lesz.rom,h cink vagy nem ilyen későn) de végre megtaláltam életem párját,(akik ezelőtt voltak csajaim,mind szakadt rin.yók voltak vagy csak szimplán a pénzre mentek,ami nekem alapból nincs is). Közben szakítottunk is sajnos rosszul alakult dolgok miatt,11 hónap volt e mesés időszak ideje.Képes voltam Szegedre,a'lá egyetemnek hála (volt párom egyetemista) leutazni heti 2x is,60 km micsoda oda plusz másik 60 vissza,ha cserébe azzal lehetek,akiért érdemes élni? A párommal találkozzak,eltöltsük időt,meg amit a felnőttek csinálni szoktak,megérte! Az albérlet meg tökéletes volt ilyenekre.Tisza hídon sétálgatás késő este is szép meg "romantikus volt",alkoholista,részeg egyetemista fiatalok végig a rakparton,epik és felejthetettlen pillanatok,azon is akorát röhögtük,h egy csaj úgy be volt b.szva,mint atom és ordibált a rakparton,h EGY ISTENNŐ! Ránézek,duci is,ronda is,de biztos úgyvan,ahogy mondja...csajom az szakadt a röhögéstől,én kb sírva röhögtem,h na azé messze van az Istennőtől xD Ennek a szakításnak egy rossz oldala lett: a legjobb barátom volt ez a csaj ez a szerelem előtt,az egy dolgog,h nincs több járás,szerelem,de egyben egy barátot is elveszteni ez miatt,dupla bukta.Jóáccakát.Souichiro voltam.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
ezen nem lepődök meg, ha délceg férfira van szükség, akinek két erős karja bárhol ott van a bajban, Csepelen érdemes keresni
vagy ha beszédképtelen, részeg fiatalok serege kellene a hét bármely napján, gondolom Yoroi azért jár erre ennyit
vagy ha beszédképtelen, részeg fiatalok serege kellene a hét bármely napján, gondolom Yoroi azért jár erre ennyit
Szerk: Háté 2013-01-30 20:26:48
beküldve: 2013-01-29 20:46:14
(#42846) Csepelcity forever. Egyszer mindenki odakerül. Én is azt hittem, hogy sosem teszem a lábam arra a helyre. Most a fél életemet a Csepel Művek atombunkerében töltöm
Belhoni a párom. XD Amikor összejöttünk és mondta hol lakik, tudtam, hogy egy új kaland veszi kezdetét. Ő miatta léptem életemben MÁSODSZOR Csepel partjaira. Mire nem rá tud venni egy nőt egy férfi...
óó, hát mi szél hoz téged a magyar ipar egykori fellegvárába, Budapest ékességébe, a KIBEBASZOTT 21-be?