Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hajajj, mire én elkezdhetek dolgozni ><
amúgy Díva, szerinted tanulni volt jobb (ha persze nem tanulsz munka mellett) vagy dolgozni jobb?
Akik dolgoznak általában azt mondják, hogy a tanulás volt, míg mi tanulók az ellenkezőjét állítjuk. (mondjuk ősszel voltam már dolgozni, és nagyon élveztem, igaz növényekkel kellett babrálni, de a munka az munka :) )
amúgy Díva, szerinted tanulni volt jobb (ha persze nem tanulsz munka mellett) vagy dolgozni jobb?
Akik dolgoznak általában azt mondják, hogy a tanulás volt, míg mi tanulók az ellenkezőjét állítjuk. (mondjuk ősszel voltam már dolgozni, és nagyon élveztem, igaz növényekkel kellett babrálni, de a munka az munka :) )
én szeretek dolgozni,suliba járni viszont nem szerettem
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-08 17:15:04
(#42917) hajajj, mire én elkezdhetek dolgozni ><
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-08 17:11:59
(#42916)
Szerk: JaakuHebi 2013-03-08 17:41:20
Az jó!
És mi a munkád,nem szoktak elkapni hogy ejnye bejnye? xD
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-03-08 17:09:43
(#42914) Érdekelne
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-08 17:09:06
(#42913) Hát az nem jó, én állt föcin szétunom magam és vagy vmilyen hf-t írok, vagy feljövök ide.
De lényegében a az osztály 60-80%-a mobilozik, házit ír vagy nyilvánosan unatkozik.
Volt mikor mangát olvastam de most kellene pár új szerzemény.
Ha érdekel egy mangás-tanáros story leírom.
De lényegében a az osztály 60-80%-a mobilozik, házit ír vagy nyilvánosan unatkozik.
Volt mikor mangát olvastam de most kellene pár új szerzemény.
Ha érdekel egy mangás-tanáros story leírom.
beküldve: 2013-03-08 17:08:16
(#42912) a számítógépen dolgozok,úgyhogy van időm ide irogatni
beküldve: 2013-03-08 17:05:29
(#42911) jééé, köszi xD
beküldve: 2013-03-08 17:04:04
(#42910) Blood plus animéből van a nevem,de majd lecserélem
beküldve: 2013-03-08 17:03:19
(#42909) Amúgy súgok egy egyszerűbb megoldást a hozzászólások számontartására... Katt a profil képedre és nézd meg mitörténik.
beküldve: 2013-03-08 17:01:54
(#42908) Nem ér, én nem tudok telefonról felmenni >.< úgy érzem, majd egyszer érettségi után lesz új telefonom... ha tudok venni magamnak >.>
beküldve: 2013-03-08 16:59:41
(#42907) Kösz mindenkinek aki írt! ^^
DÍva: honnan jött ez a név?
Amúgy kb tényleg 500 körül lehet ,tudod most szokunk rá az oldalra.
Előfordul a pangás.
ÈN pl akkor vagyok fent ha föcim van, telóról!!! xDDD
Meg ált este.
DÍva: honnan jött ez a név?
Amúgy kb tényleg 500 körül lehet ,tudod most szokunk rá az oldalra.
Előfordul a pangás.
ÈN pl akkor vagyok fent ha föcim van, telóról!!! xDDD
Meg ált este.
beküldve: 2013-03-08 16:59:36
(#42906) na akkor fecsegjünk a semmiről is, és hamar meglesz
beküldve: 2013-03-08 16:57:19
(#42905) nekem már csak az utolsó van,kb 1001-től lehet ha jól gondolom
beküldve: 2013-03-08 16:55:01
(#42904) megnéztem a tartalmaim, minden oldalon 15 hozzászólás 11 oldalon keresztül... más szóval még gyúrhatok >.<