Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-03-09 10:20:13
(#42978) beküldve: 2013-03-08 22:55:40
(#42977) Amúgy szerte egy csomó ilyen nevű van csak pl szakírányú de a környéken csak 1.
Neked is további szép estét!
És bocsi csak a soryk miatt manapság írom le.
Neked is további szép estét!
És bocsi csak a soryk miatt manapság írom le.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-03-08 22:51:12
(#42976) Megértem! Semmi baj! :)
Na én mentem további szép estét Misaki Mei!
Na én mentem további szép estét Misaki Mei!
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
Szerk: Tobika 2013-03-08 22:51:43
beküldve: 2013-03-08 22:49:30
(#42975) Nem nagy suli, csak ilyen helyi 2-3 környző várokából járnak még páran.
De a Nevét azért nem írnám le ha nem gond, így ís ha vmi ismerős erre téved könnyen felisemer az előzőekből
De a Nevét azért nem írnám le ha nem gond, így ís ha vmi ismerős erre téved könnyen felisemer az előzőekből
Melyik iskolába jársz?
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
Szerk: Tobika 2013-03-08 22:51:35
Az szép!!! xD
Nálunk a rekord eddig 40 másodperc becsöngő+ jelentés után ennyi idő múlva zavarták ki az egyik srácot.
Nálunk a rekord eddig 40 másodperc becsöngő+ jelentés után ennyi idő múlva zavarták ki az egyik srácot.
beküldve: 2013-03-08 22:28:21
(#42972) Mi 6 tanárral megtaláltuk a közös témát és gyakran jártunk különböző programokra suli után(foci,bulik,kocsma)!
Minket a fizika meg a biológia tanáraink szívattak folyamatosan. Azzal versenyeztek, hogy ki tud több diákot fegyelmire vinni egy hónap alatt(Én is benne voltam!)! A fizika tanát nyert 17-6-ra!
Minket a fizika meg a biológia tanáraink szívattak folyamatosan. Azzal versenyeztek, hogy ki tud több diákot fegyelmire vinni egy hónap alatt(Én is benne voltam!)! A fizika tanát nyert 17-6-ra!
OMG ez nem semmi.
Jó kis tanárotok lehet, én akarok ilyet.
A miénk kb megnyúvasztana, tőle tart az emberek nagyrésze.
De pl volt olyan hogy évvégén filmet néztünk, (irodalmi, vmelyik könyv) kcsöngettek következő óra is magyar volt tanár kiment,
Erre fogták, laptop, indavideo és family guyt néztük. xD
De az osztálykirándulásaink viszik a pálmát!
A miénk kb megnyúvasztana, tőle tart az emberek nagyrésze.
De pl volt olyan hogy évvégén filmet néztünk, (irodalmi, vmelyik könyv) kcsöngettek következő óra is magyar volt tanár kiment,
mi a régi osztállyal néztünk ilyeneket szünetben, csak azok a tanárok, ha elkaptak, szorultunk >.<
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-08 22:17:11
(#42970) Á, a mi magyartanárunk nagyon nagy arc, egész órán röhögünk, és pénzdobálással (fej v. íírás) dönti el hogy ki felel .__.
ha meg dogát írunk, gonosz vigyorra húzódik a képe, és kislűányos hangon megszólal: lapcsiiiii xD (amúgy pasas, szóval fetrengünk a röhögéstől) élvezi hogy nem tudjuk mikor mit gondol, és ezzel szívathat minket >.<
nálunk a férfi tanárok a leglazábbak ._. mondjuk csak 3 nő tanárom van, de azok rosszak is de rendesen ><
mi még idén nem voltunk kirándulni :/ pedig az lesz az első, ezzel a osztállyal :)
ha meg dogát írunk, gonosz vigyorra húzódik a képe, és kislűányos hangon megszólal: lapcsiiiii xD (amúgy pasas, szóval fetrengünk a röhögéstől) élvezi hogy nem tudjuk mikor mit gondol, és ezzel szívathat minket >.<
nálunk a férfi tanárok a leglazábbak ._. mondjuk csak 3 nő tanárom van, de azok rosszak is de rendesen ><
mi még idén nem voltunk kirándulni :/ pedig az lesz az első, ezzel a osztállyal :)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
OMG ez nem semmi.
A miénk kb megnyúvasztana, tőle tart az emberek negyrésze.
A miénk kb megnyúvasztana, tőle tart az emberek negyrésze.
Én az osztálykirándülásainkra valami miatt nem nagyon emlékszem! :P
beküldve: 2013-03-08 22:12:39
(#42968) Voltunk! Lassan már 3 éve, hogy vizsgáztunk!
OMG ez nem semmi.
A miénk kb megnyúvasztana.
De pl volt olyan hogy évvégén filmet néztünk, (irodalmi, vmelyik könyv) kicsöngettek következő óra is magyar volt tanár kiment,
A miénk kb megnyúvasztana.
De pl volt olyan hogy évvégén filmet néztünk, (irodalmi, vmelyik könyv) kicsöngettek következő óra is magyar volt tanár kiment,
Szerk: Misaki Mei 2013-03-08 23:06:39
beküldve: 2013-03-08 22:07:23
(#42966) ti sem vagytok idegesek XDD
wooo, EAÉ xDD
ezt a részt sem felejtem egyhamar
wooo, EAÉ xDD
ezt a részt sem felejtem egyhamar
Szerk: Nao~chan 2013-03-08 22:10:58
beküldve: 2013-03-08 22:04:56
(#42965) Mi mindig órán kártyáztunk! A tanárok meg szorgalmasan gyűjtötték tőlünk a kártyákat! De volt amikor nem engedtük nekik, hogy elvegyék meg volt olyan is, hogy óra végén vissza adták! 13.-ban 43 db pakli kártyát koboztak el tőlünk amit a tanáriban egy dobozban tároltak és év végén visszakaptuk őket! A dobozra rá volt írva az osztályunk neve meg a kártyázók névsora!
beküldve: 2013-03-08 21:55:29
(#42964) A mi osztálytársaink is pókerezni szoktak, mi lányok pedig csak nézzük őket.
A mai irodalom óra meg nagyon király volt ._. Szünetben bekapcsoltuk a tv-t a comedy centralnál, aztán becsöngőkor jött az irodalom tanár
az egyik oszitársam menne oda kikapcsolni, erre a tanár visszaküldi a helyére, hogy ki nem merje kapcsolni vagy egyest kap ._.
egész órán showder clubot, meg ilyeneket néztünk XD
laza magyartanárunk van
A mai irodalom óra meg nagyon király volt ._. Szünetben bekapcsoltuk a tv-t a comedy centralnál, aztán becsöngőkor jött az irodalom tanár
az egyik oszitársam menne oda kikapcsolni, erre a tanár visszaküldi a helyére, hogy ki nem merje kapcsolni vagy egyest kap ._.
egész órán showder clubot, meg ilyeneket néztünk XD
laza magyartanárunk van