Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-03-08 19:53:11
(#42933) Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Vágom. Akk kénytelen leszek azt tenni ismét, amit utálok: Türelemmel várni
azt én is utálok,egyébként
at the end,we all die alone
Vágom. Akk kénytelen leszek azt tenni ismét, amit utálok: Türelemmel várni
-
beküldve: 2013-03-08 19:39:04
(#42930) Hát igen... Hajrá!
Amúgy van már terved arra, h mi lesz az új neved?
Amúgy van már terved arra, h mi lesz az új neved?
van
beküldve: 2013-03-08 19:12:37
(#42926)
Szerk: JaakuHebi 2013-03-08 19:13:05
Értem. Sajna nem emlékszem arra, h hány hozzászólás után lettem "true mangafan"
-
beküldve: 2013-03-08 18:37:51
(#42924)
Szerk: JaakuHebi 2013-03-08 18:40:58
beküldve: 2013-03-08 18:19:52
(#42923) Nem tudom miért van mindenki oda a rangokért. Nincs különösebb jelentősége szerintem.
Szerk.: Mei: Jó kis sztori
Szerk.: Mei: Jó kis sztori
-
Szerk: C-san 2013-03-08 18:22:03
Háát ...
1 éve történt az eset, ofönk volt a matektanár és gyakori szokása volt az 5-10perces késés óra elejéről. A teremben pedig 3 személyes padok vannak, 2-2 pad összetolva közötük egy csap(közepes terem,). A barátnőm hasonlóan mangás/ csak ő inkább Korea felé kacsintgat/ behozott 3 kötet Vízisten menyasszonyát amit el is kezdtük olvasni mind3-an(szépen egymás mellett) A szokott késés megvan de hirtelen belép nekünk fel sem tünk, olvasunk nagy lendülettel. Hirtelen odalép kikapja mind a hármat tőlünk, csak pislogunk hová lett... persze a kupac tetején a második kötet amin a félmesztelen pasi van! XD
Ami ott vigyorgott az asztalán óra végéig.
Elmegy előre, viszi a mangákat... de semmi baj felkapom a táskám elő belőle 3kötet love*Com és folytatjuk azzal..
Az osztály dőlt a röhögéstöl... tanárnak meg gőze se volt hogy mi bajuk.
Később majdnem meg kaparintotta az egyik Love*comot is,de rácsos volt a pad így csak kilökte és később felvettem.
Végül visszaszolgáltatta a Vízisten menyasszonyát is!
1 éve történt az eset, ofönk volt a matektanár és gyakori szokása volt az 5-10perces késés óra elejéről. A teremben pedig 3 személyes padok vannak, 2-2 pad összetolva közötük egy csap(közepes terem,). A barátnőm hasonlóan mangás/ csak ő inkább Korea felé kacsintgat/ behozott 3 kötet Vízisten menyasszonyát amit el is kezdtük olvasni mind3-an(szépen egymás mellett) A szokott késés megvan de hirtelen belép nekünk fel sem tünk, olvasunk nagy lendülettel. Hirtelen odalép kikapja mind a hármat tőlünk, csak pislogunk hová lett... persze a kupac tetején a második kötet amin a félmesztelen pasi van! XD
Elmegy előre, viszi a mangákat... de semmi baj felkapom a táskám elő belőle 3kötet love*Com és folytatjuk azzal..
Később majdnem meg kaparintotta az egyik Love*comot is,de rácsos volt a pad így csak kilökte és később felvettem.
jó kis sztori
Háát ...
Nem olyan nagy szám, de akkor jót nevettünk.^^
Nem olyan nagy szám, de akkor jót nevettünk.^^
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-03-08 17:39:37
beküldve: 2013-03-08 17:24:30
(#42920) de most keresek majd valami másik állást,egyébként otthoni munkám van
Szerk: JaakuHebi 2013-03-08 17:28:25
a számítógépen dolgozok,úgyhogy van időm ide irogatni
Szintén
Előfordul a pangás.
Szerintem ez egy állandó állapot. Hányan írogatunk a fórumra, talán 10-en?
szerinted tanulni volt jobb vagy dolgozni jobb?
Ha válaszolhatok:
Munkahelytől függ.
Én mondjuk a munkát jobban szeretem, mert azt megfizetik, míg a tanulásért semmit nem kapsz - talán a jövőben kifizetődik, de az korántsem biztos
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Szerk: -OJ- 2013-03-08 17:22:13