Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szoktatok moziba járni?
Évente egy filmet kiválasztok és azt megnézem!
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
Nagyon jó kis sztori!
Én egy kicsit a kártyás sztorijaimhoz tudnám ezt hasonlítani csak mi fejenként 4-5 pakli pókerkártyával játszottunk!
Én egy kicsit a kártyás sztorijaimhoz tudnám ezt hasonlítani csak mi fejenként 4-5 pakli pókerkártyával játszottunk!
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
Nonosaki Akiho a Moshimo Ashita ga Harenaraba visual novelből
Kösziiiii!!!!!
Már régóta töprengtem hogy mi lehet ez, máshol is kérdezgeték.
Azért kár hogy nem anime.
Nagyon profi vagy!!!!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Igen mi is gyakran felemlegetjük.
Főleg hogy ebben az évben új matektanár van, aki bár jó fej a maga módján, de ha bepróblákoznánk egy ilyen malőrrel tuti hozzánk a matekkönyvét, vagy 1-2 krétát. xD
Volt már rá példa.
A mi kis osztályunkban zajlanak az események!
Főleg hogy ebben az évben új matektanár van, aki bár jó fej a maga módján, de ha bepróblákoznánk egy ilyen malőrrel tuti hozzánk a matekkönyvét, vagy 1-2 krétát. xD
Volt már rá példa.
A mi kis osztályunkban zajlanak az események!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-03-08 21:37:35
(#42959) Amúgy én se sűrűn járok moziba, nekem tökéletesen megfelelnek a netre feltöltött anyagok. Persze azért hébe-hóba előfordul, hogy elhívnak, és akkor nem mondok nemet. :)
És igen, sok sikert a kibéküléshez!
És igen, sok sikert a kibéküléshez!
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Háát ...
1 éve történt az eset, ofönk volt a matektanár és gyakori szokása volt az 5-10perces késés óra elejéről. A teremben pedig 3 személyes padok vannak, 2-2 pad összetolva közötük egy csap(közepes terem,). A barátnőm hasonlóan mangás/ csak ő inkább Korea felé kacsintgat/ behozott 3 kötet Vízisten menyasszonyát amit el is kezdtük olvasni mind3-an(szépen egymás mellett) A szokott késés megvan de hirtelen belép nekünk fel sem tünk, olvasunk nagy lendülettel. Hirtelen odalép kikapja mind a hármat tőlünk, csak pislogunk hová lett... persze a kupac tetején a második kötet amin a félmesztelen pasi van! XD
Ami ott vigyorgott az asztalán óra végéig.
Elmegy előre, viszi a mangákat... de semmi baj felkapom a táskám elő belőle 3kötet love*Com és folytatjuk azzal..
Az osztály dőlt a röhögéstöl... tanárnak meg gőze se volt hogy mi bajuk.
Később majdnem meg kaparintotta az egyik Love*comot is,de rácsos volt a pad így csak kilökte és később felvettem.
Végül visszaszolgáltatta a Vízisten menyasszonyát is!
Nem olyan nagy szám, de akkor jót nevettünk.^^
1 éve történt az eset, ofönk volt a matektanár és gyakori szokása volt az 5-10perces késés óra elejéről. A teremben pedig 3 személyes padok vannak, 2-2 pad összetolva közötük egy csap(közepes terem,). A barátnőm hasonlóan mangás/ csak ő inkább Korea felé kacsintgat/ behozott 3 kötet Vízisten menyasszonyát amit el is kezdtük olvasni mind3-an(szépen egymás mellett) A szokott késés megvan de hirtelen belép nekünk fel sem tünk, olvasunk nagy lendülettel. Hirtelen odalép kikapja mind a hármat tőlünk, csak pislogunk hová lett... persze a kupac tetején a második kötet amin a félmesztelen pasi van! XD
Ami ott vigyorgott az asztalán óra végéig.
Elmegy előre, viszi a mangákat... de semmi baj felkapom a táskám elő belőle 3kötet love*Com és folytatjuk azzal..
Az osztály dőlt a röhögéstöl... tanárnak meg gőze se volt hogy mi bajuk.
Később majdnem meg kaparintotta az egyik Love*comot is,de rácsos volt a pad így csak kilökte és később felvettem.
Végül visszaszolgáltatta a Vízisten menyasszonyát is!
Nem olyan nagy szám, de akkor jót nevettünk.^^
beleképzelve magam én is jót nevettem
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-08 21:12:14
(#42957)
Szerk: JaakuHebi 2013-03-08 21:25:24
Szerk: C-san 2013-03-08 21:11:56
beküldve: 2013-03-08 21:10:39
(#42955) Oks. Majd ha összeszedtem magam, megpróbálom és meglátjuk mi sül ki a dologból^^
-
beküldve: 2013-03-08 21:05:30
(#42953)
Szerk: JaakuHebi 2013-03-08 21:07:16
Tudom. Hagynám is az egészet a fenébe, ha nem lenne olyan fontos nekem ez a csaj.
-
beküldve: 2013-03-08 21:01:00
(#42951) Nem vagyok abban olyan biztos, h ő meghallgatna engem. Mások is vannak a dologban, ha ő még úgy is döntene, h ad nekem még egy esélyt, mások nem biztos h hagynák ezt.
-
beküldve: 2013-03-08 20:56:05
(#42949) én csak akkor megyek moziba ha hívnak,ami nem túl sűrűn van
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-08 20:56:55