Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-03-09 21:10:36
(#43023) 3-an voltunk, 2-en kb egy magasak, a másik barátnőm meg vagy 20 cmvel magasabb mint mi. A strandon voltunk, már szürkület volt és kicsit hideg is. A víz meg meleg volt ezért nem akartunk kimenni. A magasabb bnőm meg megunta és húzni kezdett minket a móló (lépcsője) felé. Még a 40 cm-s vízben is húzott, és csak a fejünk látszott ki. A móló lépcsőnél meg állt kb 4-5 20 körüli srác
vízban alig pár ember már, szürkület, este van. Meglátnak minket szépen illedelmesen köszönnek a barátnőmnek aki húz minket
" Csókolom anyuka, de fiatalosnak tetszik lennei! "
Erre mi ketten hirtelen felállunk a vízből, ami kb combközépig ér, és röhögük fulladzva. Felmgyünk, a lécsőről már csak annyit hallotunk
"A k*rva életbe ezt láttátok???"
XDDDDD
vízban alig pár ember már, szürkület, este van. Meglátnak minket szépen illedelmesen köszönnek a barátnőmnek aki húz minket
Erre mi ketten hirtelen felállunk a vízből, ami kb combközépig ér, és röhögük fulladzva. Felmgyünk, a lécsőről már csak annyit hallotunk
XDDDDD
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-09 21:01:20
(#43020) 3-an voltunk, 2-en kb egy magasak, a másik barátnőm meg vagy 20 cmvel magasabb mint mi. A strandon voltunk, már szürkület volt és kicsit hideg is. A víz meg meleg volt ezért nem akartunk kimenni. A magasabb bnőm meg megunta és húzni kezdett minket a móló (lépcsője) felé. Még a 40 cm-s vízben is húzott, és csak a fejünk látszott ki. A móló lépcsőnél meg állt kb 4-5 20 körüli srác
XDDDDD
XDDDDD
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-03-09 20:44:59
(#43017) Én a keleti "sarkán voltam".
És te?
És te?
beküldve: 2013-03-09 20:43:45
(#43016) Én minden nyáron szoktam lenni a Balcsin unokatesómékkel. Mei, remélem nem láttál minket mert időnként elég őrült, dolgokat tudnak kitalálni én meg benne szoktam lenni, ergo ha valaki olyan is látna akivel akár egy szót is beszéltem/beszélek, menten szeppukut követnék el a szégyen miatt.
-
beküldve: 2013-03-09 20:41:32
(#43015)
Szerk: Misaki Mei 2013-03-09 20:42:12
beküldve: 2013-03-09 20:36:23
(#43014) beküldve: 2013-03-09 20:35:02
(#43013) Én júliusban voltam a Balatonon, ott is történtek vicces dolgok.
beküldve: 2013-03-09 20:20:39
(#43012) De nyáron általános és még többet mutatnak a meleg miatt
Végül is ez igaz... Télen leginkább csak a plázacicák rohangálnak úgy. Na meg nyáron megy az ember többnyire strandra, ahol szintén meg lehet csodálni a bikinis lányokat.
-
beküldve: 2013-03-09 20:16:19
(#43010) beküldve: 2013-03-09 20:15:56
(#43009) De nyáron általános és még többet mutatnak a meleg miatt
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!