Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
De nem itthon, hanem 'rendes' irodában
OJ Itt Írtad hogy számítogépen dolgozol.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-10 12:46:43
(#43067) a számítógépen dolgozok,úgyhogy van időm ide irogatni
Szintén
OJ Itt Írtad hogy számítogépen dolgozol.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-03-10 12:39:31
A jelenlegi helyzetben azokra sincs igény, egymás után zárnak be a fordítóirodák
Attól függetlenül arra még jók lehetnek a nyelvek, hogy ha itthon nem tudsz elhelyezkedni, akkor megpróbálhatod külföldön is.
-
Szerk: C-san 2013-03-10 11:13:30
Ki mondta, hogy én itthon dolgozom a számítógéppel?
A jelenlegi helyzetben azokra sincs igény, egymás után zárnak be a fordítóirodák.
DÍva és OJ -nek is valami olyan van azt tőlük kérdezd hogy mi, csak múltkor írták hogy otthoni gépes melójuk van és "szeretik" legalábbis jobban mint a sulit.
A jelenlegi helyzetben azokra sincs igény, egymás után zárnak be a fordítóirodák.
Mennyire megy, mert akár tolmács is lehetsz?
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-10 07:38:51
(#43063) Barabás Kriszti: Olyan nincs, hogy valakinek semmihez nincs tehetsége, szerintem mindenki jó valamiben. Ergó te is csak még nem találtad meg, de nem aggódj meg fogod találni elöbb-utóbb.
Tapasztalatból mondom, mert sokáig én is azt hittem, hogy mindenhez béna vagyok, aztán végül én is megtaláltam azt, amiben jó vagyok.
-
beküldve: 2013-03-09 23:48:38
(#43062) Vagy jobb hijján nagyobb cégekhez telefon, tv, net stb ilyen eladó, tudakozó vagy nem tudom minek mondják akik segítenek készüléket választani, tujdonságokat elmondják stb.
Vagy orvosi magánrendelőben recepciós, nővér ha pl ilyneket hogy vérvétel, ultrahang meg hasonlókat bírsz.
Vagy orvosi magánrendelőben recepciós, nővér ha pl ilyneket hogy vérvétel, ultrahang meg hasonlókat bírsz.
beküldve: 2013-03-09 23:33:05
(#43061) De mondjuk ilyen kézüygességes melókkal nem is lehet boldogulni.
Pl ismerek olyanokat akik művészeti suliba jártak, elvégezték a kis képzőt grafikus vagy nem tudom vmi hasonlók lettek és most hopp elhelyezkedni nem tudnak.
Minden nehéz.
Meg mindehol inkább pasikat keresnek.
Pl ismerek olyanokat akik művészeti suliba jártak, elvégezték a kis képzőt grafikus vagy nem tudom vmi hasonlók lettek és most hopp elhelyezkedni nem tudnak.
Minden nehéz.
Meg mindehol inkább pasikat keresnek.
Szerk: Misaki Mei 2013-03-09 23:35:20
beküldve: 2013-03-09 23:32:27
(#43060) Nekem is van netes "melóm" csak az baj, hogy abból nem lhet megélni.
beküldve: 2013-03-09 23:28:27
(#43059) Akkor valami otthoni gépes meló?
DÍva és OJ -nek is valami olyan van azt tőlük kérdezd hogy mi, csak múltkor írták hogy otthoni gépes melójuk van és "szeretik" legalábbis jobban mint a sulit.
beküldve: 2013-03-09 23:25:05
(#43058) Non-stop bénázok, nincs kézügyességem és a legegyszerűbb dolgokat is simán elcseszem, Az óvónéni szerepkört azért nem vállalnám be mert sokszor hamar elfgogy a türelmem.
beküldve: 2013-03-09 23:22:12
(#43057) Vagy mi az amit a legszivesebben csinálnál?
Ha pl gyerek párti vagy, akkor ovónéni is lehetnél.
Ha pl gyerek párti vagy, akkor ovónéni is lehetnél.
beküldve: 2013-03-09 23:17:43
(#43056) De a Cukrászat miért esélytelen?
Én is gondoltam már rá hogy esetleg... De még nem tudom.
Én is gondoltam már rá hogy esetleg... De még nem tudom.
beküldve: 2013-03-09 23:16:01
(#43055) Én és a nyelvtudás. Angolul és oroszul be tudok mutatkozni, oroszul kaját kérni is tudok és ennyi.
beküldve: 2013-03-09 23:14:27
(#43054) Nyelvek?