Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-03-12 15:56:20
(#43082) Ez jó hasonlat És most én is ennyi voltam ._.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-12 15:03:30
(#43081) Most éppen én is, csak félő hogy nem sokáig. Sajnos a lecke annyi van, mint a Naruto anime fillerjei.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-12 13:47:33
(#43080) Van itt valaki most?
Ez egy kicsit olyan feeling mintha összekevernéd a fórumozást a chateléssel...
-
beküldve: 2013-03-12 12:42:31
(#43078) Amúgy szeretsz ott dolgozni?
Naná. Ha rajtam múlik innen megyek nyugdíjba
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-11 20:46:53
(#43076) Köszi!
Én is vmi ilyesmikre gondoltam.
Amúgy szeretsz ott dolgozni?
Én is vmi ilyesmikre gondoltam.
Amúgy szeretsz ott dolgozni?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Rendelések összeállítása.
Raktárkészlet naprakészen tartása.
Különböző fordítások (szerződések, emailek, stb)
Mivel az angolt jól is beszélem, időnként tolmácsnak is befognak.
Raktárkészlet naprakészen tartása.
Különböző fordítások (szerződések, emailek, stb)
Mivel az angolt jól is beszélem, időnként tolmácsnak is befognak.
Amúgy mit dolgozol, mit kell csinálni?
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Szerk: -OJ- 2013-03-11 18:19:44
beküldve: 2013-03-11 17:20:29
(#43074) OJ itt vagy még?
Írtam neked ebbe a topicba.
Írtam neked ebbe a topicba.
beküldve: 2013-03-11 16:47:56
(#43073) Én a nyelvekhez egész jól értek.
Az osztályból én vagyok a legjobb németből. A tanár mindig azt mondja nekem,hogy majd jövőre az éretségi is sima ügy lesz.
(Ez előnyös is mert én most kb. bármit csinálhatok németen a tanár nem foglalkozik velem, mert azt mondja én úgyis tudom amit kell)
Angolul is egész jól meg tudom értetni magam, pláne írásban. Annak idején általánosban ebben is a legjobbak közé tartoztam.
Japánul annyit tudok, amennyit az anime ill. más egyéb japán filmek nézésével meg lehetett tanulni.
Az elöbbi kettőből tervezek, majd nyelvvizsgát is szerezni.
És mindig is szerettem volna megtanulni franciául. (Ez eddig nem igazán jött össze, még az alapok se, de talán majd egyszer valamikor )
Az osztályból én vagyok a legjobb németből. A tanár mindig azt mondja nekem,hogy majd jövőre az éretségi is sima ügy lesz.
(Ez előnyös is mert én most kb. bármit csinálhatok németen a tanár nem foglalkozik velem, mert azt mondja én úgyis tudom amit kell)
Angolul is egész jól meg tudom értetni magam, pláne írásban. Annak idején általánosban ebben is a legjobbak közé tartoztam.
Japánul annyit tudok, amennyit az anime ill. más egyéb japán filmek nézésével meg lehetett tanulni.
Az elöbbi kettőből tervezek, majd nyelvvizsgát is szerezni.
És mindig is szerettem volna megtanulni franciául. (Ez eddig nem igazán jött össze, még az alapok se, de talán majd egyszer valamikor )
-
Szerk: C-san 2013-03-11 16:50:22
beküldve: 2013-03-11 16:37:35
(#43072) Ha már a nyelveknél tartunk...
Angolul nagyjából én is megtudom értetni magam, de a nyelvtanom az iszonyatos. Mondjuk néha magyarban is, lehet tapasztaltátok már.
Még olaszul tudok egy keveset, bemutatkozás, merre lakok, igék, köszönések, stb. kb fél éve tanulom.
Ciao a tutti!
Angolul nagyjából én is megtudom értetni magam, de a nyelvtanom az iszonyatos. Mondjuk néha magyarban is, lehet tapasztaltátok már.
Még olaszul tudok egy keveset, bemutatkozás, merre lakok, igék, köszönések, stb. kb fél éve tanulom.
Ciao a tutti!
Szerk: Misaki Mei 2013-03-11 16:39:19
majd írd meg hogy ment
Ma megtörtént a dolog de egyáltalán nem alakult jól. Leginkább egy srác miatt, akivel szintén jóban voltam, amíg nem volt a nagy összeveszés. Szóval ez a srác nem volt hajlandó lekopni hiába kértem, aztán mielött bármi igazán fontosat mondtam volna azt leszámítva hogy szeretnék kibékülni meg megbeszélni a dolgokat, szószerint elrángatta előlem a csajt.
-
Amúgy mit dolgozol, mit kell csinálni?
Az ilyen gépes melóknál el nem tudom képzelni mit szoktak csinálni?
(Leszámítva a netezést)
Én csak az ilyen access-es vacakolást ismerem infó órákról, amit mellesleg ki nem állhatok.
Az ilyen gépes melóknál el nem tudom képzelni mit szoktak csinálni?
(Leszámítva a netezést)
Én csak az ilyen access-es vacakolást ismerem infó órákról, amit mellesleg ki nem állhatok.
beküldve: 2013-03-10 13:44:21
(#43069) Én az angolban egész jól meg tudom értetni magam, japánul tudok 10-15 szót, németül meg kb. 3-at.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne