Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-03-09 23:11:07
(#43053) Ahhoz kb 10 mangát kéne kiadni. Cononként. De mangaolvasásból sajna nem lehet megélni.
Hát kb én is így vagyok sokszor.
Semminek semmi értelme, szívok egésznap a suliban hullaként hazamászok folyt köv másnap ennyi.
De a pozitv szemlélet haza jövök, nézek vmi jó kis animét, olvasok mangát, feljövök ide, Kutyulizok, elmegyek vásárolni egy jót barátnőkkel, mondjuk sosem találok semmit ami jó is lenne rám
De ez van, hátha később.
Semminek semmi értelme, szívok egésznap a suliban hullaként hazamászok folyt köv másnap ennyi.
De a pozitv szemlélet haza jövök, nézek vmi jó kis animét, olvasok mangát, feljövök ide, Kutyulizok, elmegyek vásárolni egy jót barátnőkkel, mondjuk sosem találok semmit ami jó is lenne rám
De ez van, hátha később.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Akármi lehet jó az életben, amit csak szeretsz. Pl biztosan van hobbid. Akkor töltsd azzal az idődet, az is működhet tökéletes kikapcsolásként.
-
beküldve: 2013-03-09 22:59:08
(#43050) beküldve: 2013-03-09 22:55:51
(#43049) beküldve: 2013-03-09 22:54:19
(#43048) Ohh pesszimista társam!!!
Olvass kicsit bele "Történet, két mondattal" topicba hátha felvidít.
Nálam bevált délelőtt pedig a suliban töltöttem a szombatot.
Olvass kicsit bele "Történet, két mondattal" topicba hátha felvidít.
Nálam bevált délelőtt pedig a suliban töltöttem a szombatot.
Én azt mondom, ne görcsölj rá a problémára, hanem törödj csak a jódolgokkal (nekem ez segíteni a szokott többnyire), a probléma meg majd csak megoldódok, vagy ha nem akkor is biztosan lesz valami.
-
beküldve: 2013-03-09 22:49:06
(#43046) beküldve: 2013-03-09 22:48:12
(#43045) Don't Worry Be happy!!!
Jaj milyen kis családias hangulatú lett ez a topic KAWAII !!!
Értem. Én is ugyanilyen szerencsétlen vagyok meg mindenki másnak is vannak gondjai, attól mégmegpróbálhatjuk ezeket figyelmen kívül hagyi időnként és pozitívan hozzáálni a dolgokhoz.
-
Szerk: C-san 2013-03-09 22:52:58
beküldve: 2013-03-09 22:44:49
(#43043) beküldve: 2013-03-09 22:39:27
(#43042) Semmi sem jön össze úgy ahogy kéne, ügyetlen vagyok (mint pl cukrász gyakorlaton), és már lövésem sincs hogy mit kezdjek magammal.
beküldve: 2013-03-09 22:28:32
(#43040) Ezt szerencsére nem én éltem át, de a baráti körömben volt már ehhez hasonló, aki ilyen apróság miatt teljesen elbízta magát És persze hülyét csinált magából
Volt egyszer h összefutottam egy haverral,és adtam az arcára puszit,mert ő is adott.Mikor legközelebb taliztunk a többi haver úgy tudta,h csókolóztunk,alig tudtam kimagyarázni magam.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!