Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ez attól függően változik, hogy mennyi hozzászólásod van itt a fórumban....mondjuk azt én nem tudom h pontosan hogy is vannak a fokozatok ^^ addig tudom, h új arc, rászokóban, addiktgyanús...ha jól emlékszem...tovább nemtom xD
Ahham! Értem, köszike!
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2011-07-04 18:28:17
(#42230) Fu, grat en mindig szerettem volna gitarozni, de nem jott ossze, de most szeretnek valtani, mert mar 6 eve zongorazok, kicsit uncsiii
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Ráadásul egy ilyen szettel is csodás dolgokat lehet művelni, ilyen például ez is, amit most randomkodtam össze fél óra alatt csak azért, hogy megmutathassam, hogy mire képes egy Drop A-re hangolt occsó Stratocaster (vagy ahogy nem is olyan rég animekonon mondta valami srác, Stratocoaster) kopi meg egy tízwattos Powerstate erősítő. Világot lehet vele váltani, Szócsiró. Még szólót is lehet tapicskolni, öt hangból, mer az igazán trú.
Ha anyám nem a jól megérdemelt szabadnapját töltené alvással a szomszéd szobában, akkor kicsit felcsavartam volna az erősítőt, hogy hallani is lehessen a dologból valamit
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
De ne is törődj velük, mert igazából semmi jelentőségük nincs.
:P
:P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Ez attól függően változik, hogy mennyi hozzászólásod van itt a fórumban....mondjuk azt én nem tudom h pontosan hogy is vannak a fokozatok ^^ addig tudom, h új arc, rászokóban, addiktgyanús...ha jól emlékszem...tovább nemtom xD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-07-04 12:16:48
(#42226) Sziasztok! Nemtudja valaki, hogy mit jelentenek ezek hogy ,,Új arc" meg ,,True mangafan"...........
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Szerintem egy tíz wattos erősítő meg egy maximum 30-40k körüli Les Paul kópia bőven elég lenne neked ahhoz, hogy rájöjj, akarod-e egyáltalán csinálni, ha meg igen, akkor ezzel a szettel addig gyakorolhatsz otthon, amíg jól esik, nem lesz semmi baja
Egyetértek. Én is így kezdtem - bár én 20wattos dobozkával vettem meg a szettem.
A lényeg, hogy elsőre nem szbad álomgitárt venni. Majd később, ha már biztos leszel a dolgodban.
A vezetéknélküli szettről meg... Az már tényleg sok.
Szerk: Miho ~ ミホ 2011-07-03 21:01:23
beküldve: 2011-07-03 13:39:09
(#42224) Igazából én se értem, hogy miért akarsz 200-300k-t kidobni az ablakon, Souichiro. Lehet, hogy egy-két hónap alatt rájössz, hogy nem is neked való... És akkor mit csinálsz a halom dologgal, amit megvettél? Eladod őket áron alul? Nincs sok értelme szerintem. Ha meg is maradsz a gitár mellett, nem kevés időnek kell eltelnie majd addig, míg olyan szinten leszel, hogy egyáltalán szükséged legyen egy komolyabb erősítőre meg vezeték nélküli rendszerre, meg mittudomén
Szerintem egy tíz wattos erősítő meg egy maximum 30-40k körüli Les Paul kópia bőven elég lenne neked ahhoz, hogy rájöjj, akarod-e egyáltalán csinálni, ha meg igen, akkor ezzel a szettel addig gyakorolhatsz otthon, amíg jól esik, nem lesz semmi baja
Sütiszörny:
Sütiszörny:
igen
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Márcsak straplock,heveder,egy kibaszott jó erősítő,plusz vezeték nélküli rendszer kéne...úgy cirka százból az is meglesz.Fasza,még egy év gyűjtögetés.
Mondjuk azt nem értem, hogy minek vezeték nélküli rendszer. Marha drága + semmi értelme nincs. Még az amatőr zenekarok is vezetéket használnak. Csak akkor érdemes beruházni rá, hogyha komolyabban zenélsz, nagyobb fellépésekre jársz. De te tudod.Amúgy jó erősítő + vezeték nélküli rendszer szerintem nem fog neked kijönni százból x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
legalább képben vagy
sokra fogod még vinni az életben
beküldve: 2011-07-03 10:45:48
(#42220) Szépjónapot emberek.
Fú,vagy ezer éve nem jártam erre...elég kihalt a környék,még a nyáriszüneti "mindenki a gép előtt ül és kockul-fórumozik" formula ellenére is.
Biztos a dög meleg teszi,h nem írnak.
Esetleg bizikliznek,ami a mai fiataloktól aztán igen ritka.
Na énmeg elkezdtem a spórolást mostmár végre valahára egy Gibson Les Paulra.Studio.Gold top.30 ezer Ft már megvan.Ha a maradék félretett pénzemet nem kéne elköltenem dolgokra,amik sajnos most per pillanat (de útálom ezt kimondani két éves gitárvásárlós terv után) Fontosabbak!,mint a Les Paul,akkor lenne rá 140 ezrem.Szaros 60 ezer és megvolna a Leszpól.Há beszarás! Egy álmom válna valóra...
Márcsak straplock,heveder,egy kibaszott jó erősítő,plusz vezeték nélküli rendszer kéne...úgy cirka százból az is meglesz.Fasza,még egy év gyűjtögetés.
ápdét: az agusztusi Dir En Grey koncertre két darab belépőt sikeresen megrendeltem.Remélem küldenek is majd valamit,nemcsak egy "bocs baszdmeg,de elfogyott a belépő,így jártál" e-mailt.
Fú,vagy ezer éve nem jártam erre...elég kihalt a környék,még a nyáriszüneti "mindenki a gép előtt ül és kockul-fórumozik" formula ellenére is.
Biztos a dög meleg teszi,h nem írnak.
Esetleg bizikliznek,ami a mai fiataloktól aztán igen ritka.
Na énmeg elkezdtem a spórolást mostmár végre valahára egy Gibson Les Paulra.Studio.Gold top.30 ezer Ft már megvan.Ha a maradék félretett pénzemet nem kéne elköltenem dolgokra,amik sajnos most per pillanat (de útálom ezt kimondani két éves gitárvásárlós terv után) Fontosabbak!,mint a Les Paul,akkor lenne rá 140 ezrem.Szaros 60 ezer és megvolna a Leszpól.Há beszarás! Egy álmom válna valóra...
ápdét: az agusztusi Dir En Grey koncertre két darab belépőt sikeresen megrendeltem.Remélem küldenek is majd valamit,nemcsak egy "bocs baszdmeg,de elfogyott a belépő,így jártál" e-mailt.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-07-03 11:11:47
persze h nem hagyom^^ ...mindig is egyértelmű volt/lesz számomra h a te nagy egód mellett én csekélységem cseppet sem számít
-
Szerk: C-san 2011-07-03 10:02:06
azért ne hagyd, hogy a fejedbe szálljon
beküldve: 2011-07-03 05:59:34
(#42217) Micsoda megtiszteltetés számomra, h egyetlen törölt megjegyzésemmel újabb vitát indítottam el...
Már majdnem fontosnak érzem szerény személyemet.
-
Szerk: C-san 2011-07-03 06:05:09