Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekem mindkét gitárom SoundStation. A basszer meg a szóló is. Ezek is ilyen alsó árkategóriás olcsó gitárok és először én is azt hittem, mennyire gagyi lesz. De nem. Marha jó hangja van mindkettőnek, nem volt velük az ég világon semmi baj. Még haverom is meglepődött rajta, hogy szól egy ilyen ránézésre "bóvli" gitár. Annyira bejött a márka, hogy ha egyszer elhatározom, hogy komolyabb gitárt veszek, az is biztos SoundStation lesz. Ez a márka nekem egy kellemes csalódás.
A SoundStation gyártmányú gitárkábelek viszont már más téma. Olyan szarok, hogy már a megvételkor kontaktosak voltka, loál. Mondjuk lehet, hogy én vagyok a hibás, ugyanis eddig minden kábelem /gitár, mikrofon, stb./ kontaktos lett pár hónap után.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-07-11 12:22:55
beküldve: 2011-07-11 11:30:32
(#42245) http://www.budapestagent.com/ram mstein-budapest.html
Ez mi ez?
Az ár, emm...kétszerese a múltkorinak? Remélem elbasztam a számolást.
Remélem csak képzelődöm és ez a link nem létezik.
Ez mi ez?
Az ár, emm...kétszerese a múltkorinak? Remélem elbasztam a számolást.
Remélem csak képzelődöm és ez a link nem létezik.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2011-07-11 11:37:49
beküldve: 2011-07-11 08:22:14
(#42244) Én szívesen mennék a fórumtalikra.
Ha!
EPIC FAIL
Ja és az óccó Les Paul kópiákat leszarom,ami esélyes az a Vintage V100 vagy a Gibson.Tetszik,nem tetszik,nekem ezekből kell valamelyik,széthulló szarokra meg nem költök háromhavonta negyvenezreket,oszt a végén még az ócóbb nehogy drágább legyen,mint egy jobban összerakott LP utánzat ;)
Fender Jazzmaster Nem-nem,az túl Azunyaa-s (Kéjon powaaa) Jó,az meg éppen egy fender Mustang volt...
Háh,Sadowsky gitár...
szerk: hát behalok,földrengés,apokalipszi s,stb,stb,bla,bla,bla.
Kisbetűvel írtam a Fendert,nem szép dolog...de most kijavítom.Á,elbasztam.
Ha!
Nem kéne 3 órát utaznom érte,nem kerülne az utazás 5-6 ezerbe/fórumtali,ja meg volna is szabadidőm.
EPIC FAIL
Ja és az óccó Les Paul kópiákat leszarom,ami esélyes az a Vintage V100 vagy a Gibson.Tetszik,nem tetszik,nekem ezekből kell valamelyik,széthulló szarokra meg nem költök háromhavonta negyvenezreket,oszt a végén még az ócóbb nehogy drágább legyen,mint egy jobban összerakott LP utánzat ;)
Ha meg megunom és a nyakamon marad,eladom...jó poén,de télleg,ezen jót röhögtem.Eladom ócóbban,ez is jó poén volt.Hülyeséget félretéve,egy olcsó fost biztos könnyebb eladni,főleg,h a kutyának sem kell,egy komolyabb LP-t meg még ha engedsz az árából max egy tizest,akkor is hamarabb elkel,plusz még mindig kisebb a veszteség...minthogy lenne egy negyvenezres porfogóm.No meg ki az a balf*sz,aki azért venne bármit is,h később eladja? Jó,vannak ilyen idióták,biztos.Árpád is biztos jó munkás ember volt...valamikóóó.
Fender Jazzmaster Nem-nem,az túl Azunyaa-s (Kéjon powaaa) Jó,az meg éppen egy fender Mustang volt...
Háh,Sadowsky gitár...
szerk: hát behalok,földrengés,apokalipszi s,stb,stb,bla,bla,bla.
Kisbetűvel írtam a Fendert,nem szép dolog...de most kijavítom.Á,elbasztam.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-07-11 08:35:16
nem nagyon jár már fel senki azok közül, akik jártak fórumtalikra
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-07-10 21:08:25
(#42242) Gyerekek nem kéne egy fórumtali valahol?
Csőőő Yaven rég nem hallottam felőled! Hogy vagy?
Na voltunk strandon leégett az orrom
Csőőő Yaven rég nem hallottam felőled! Hogy vagy?
Na voltunk strandon leégett az orrom
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
=(
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Yaven hol van?
Yaven szolgálatra jelentkezik. Manapság már nem járok fel ide gyakran, de azért néha még benézek...és úgy tűnik pont jókor.
Tenkjú
Gondolkodtam rajta, hogy most a négy szabadnapomat felhasználom arra, hogy ebből a szarul felvett három riffből csináljak valami értékelhetőt, de úgyis lusta leszek rá
azt meg csak úgy mondjátok, hogy nem számít a rang semmit, mindenki tudja, hogy csak azért írogatunk ide, hogy tr00 mangafanok legyünk
Gondolkodtam rajta, hogy most a négy szabadnapomat felhasználom arra, hogy ebből a szarul felvett három riffből csináljak valami értékelhetőt, de úgyis lusta leszek rá
azt meg csak úgy mondjátok, hogy nem számít a rang semmit, mindenki tudja, hogy csak azért írogatunk ide, hogy tr00 mangafanok legyünk
beküldve: 2011-07-09 18:02:18
(#42236) Ennyi? Egy hét alatt?
Anyád.
Anyád.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-07-08 23:01:32
(#42235) Szasztok!
Hajj de régen nem voltam már, utolsó hozzászólás : 2011 03 08
Na mindegy üdv újra! Háté a gitárjátékod remekbe szabott, nekem legalábbis tetszik.
Ja és ezeknek a rangoknak vagy címeknek nincs sok jelentősége, én is teljesen izgatott voltam az elején amikor beléptem hogy milyen metál meg minden de sok jelentősége nincs.
Hajj de régen nem voltam már, utolsó hozzászólás : 2011 03 08
Na mindegy üdv újra! Háté a gitárjátékod remekbe szabott, nekem legalábbis tetszik.
Ja és ezeknek a rangoknak vagy címeknek nincs sok jelentősége, én is teljesen izgatott voltam az elején amikor beléptem hogy milyen metál meg minden de sok jelentősége nincs.
Yaven hol van?
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2011-07-08 23:03:37
Nem hogy nincs túl nagy, igazából semmi jelentősége :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
ohh téll ^^ párat kihagytam...de végülis, ahogy már előttem is monták, túl nagy jelentősége nincs^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-07-08 02:20:50
Ha én jól tudom akkor úgy van, h új arc -> gyalog -> rászokóban -> addiktgyanús -> megszállott -> true mangafan...
De ezeknek valóban nincs sok jelentőségük.
De ezeknek valóban nincs sok jelentőségük.
-