Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Azámúgyámbizonyám. Hátét is ráveszem majd, ahogy Ő rávett engem ezúttal.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2011-05-31 14:35:57
(#42155) i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-05-31 14:30:42
(#42154) Nagyon ki van halva a fórum!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-30 16:30:48
(#42153) És akkor most igazából mi lesz a Plinkett reviewkkal? Vagy ennyi vót?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-05-30 11:29:36
(#42152) Üdvüdv! :3
Hm, valaki nem tud valamilyen lehetőséget arra, hogy Japánból berendeljek újságot? :) (Lehetőleg házhoz és occón'.. ja és kőkemény hardcore yaoi témával :33)
Hm, valaki nem tud valamilyen lehetőséget arra, hogy Japánból berendeljek újságot? :) (Lehetőleg házhoz és occón'.. ja és kőkemény hardcore yaoi témával :33)
Ha valaki megy és lát Yume Nikki, vagy Crows, vagy valami abszurd, felismerhetetlen, érdekes koszpléjt, egy fotót hálásan megköszönök.
Szóicsiró Mester, képet elvárok, tessék fabulousnak lenni, meg dazzling ezerrel. Szurkolok, hogy felismerhető legyen a kosztüm, sörrel meg én fogok tartozni ha valaha összefutunk, mióta halasztom már.
Elnézést ezerszer,meg még tízezerszer,meg még sokszor,h Conon nem jött össze se a sörözés,se a "Szenttehén vagyok,én meg Szúicsiró vagyok" féle bemutatkozásos akármi.Legközeleb telószámot kő cserélni,úgy könnyebb lesz a kommunikáció conon.Na ja,ezt a hsz-t is jókor veszem észre,fasza.Jó,igaz,az elmúlt egy hónapban a csongrádi körös torkon festettünk egy kibaszott nagy nyaralót,így az este gépezés,meg fészbúkozás-mangafan fórumozás helyett alvással,meg pár B'z videjó nézegetéssel telt.De még mindig ritkán tudok főgyüni ide,majdelmúlik ez az időszak is,utána hátha többször nézek fel ide is.
Mondtammá,hogy ha minden jól megy (egyáltalán jó lesz-e az nekem,meg mennyire átbaszás az egész),akkor agusztustól egész december közepég Franciaországban leszek? Valami havi 500 ezer megmarad a fizetésből,meg minden faszom,ja és festeni kő.Nem mosogatni.
Jónak ígérkezik,mert lesz legalább miből félretenni Gibson Les Paul Goldtopra,meg Epiphone Les Paul Ultra FC-re.Előbbi 220,utóbbi 147 darab ezres.És az évek óta tervezett japán kirándulásos,B'z koncertet megnézős dologra is marad pár százezer talán.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
de az ugye vicc volt h gödörhöz mentek?
Mostmár komolyan bevetem az atombombát. Ezt a jelenséget mással nem lehet megoldani. **
Igen, tudom, hogy nagyon sok emberre mondtam már, hogy remélem lassan, fájdalmasan és korán döglik meg. De nem tudok jobbat.
zépé nincs betervezve? csakúgy kérdezem
//update: Arról meg még nem is nyafogtam, hogy mivan a kökivel. Minnél előrébb halad a... az a valami ami ott folyik, annál ijesztőbb. Utoljára kb 2 hónapja jártam ott, és most kilépek erre "OMGholalépcső?? miii? ja. nem kell lépcsőzni". Legközelebb már el fogok tévedni.
Mostmár komolyan bevetem az atombombát. Ezt a jelenséget mással nem lehet megoldani. **
Igen, tudom, hogy nagyon sok emberre mondtam már, hogy remélem lassan, fájdalmasan és korán döglik meg. De nem tudok jobbat.
zépé nincs betervezve? csakúgy kérdezem
//update: Arról meg még nem is nyafogtam, hogy mivan a kökivel. Minnél előrébb halad a... az a valami ami ott folyik, annál ijesztőbb. Utoljára kb 2 hónapja jártam ott, és most kilépek erre "OMGholalépcső?? miii? ja. nem kell lépcsőzni". Legközelebb már el fogok tévedni.
*Szalonképtelenség ek gyomlálva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:28:15
Soha semmi rosszat nem tettem. :<
Egy pillanatra majdnem elhittem <3
velveten? Havonta kommenteltem kettőt.
deazétuggyadjobban
mégcsak elképzelni sem tudod,
Ha te mondod...
Egy pillanatra majdnem elhittem <3
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ideggyengeség, etc?
Nem, mégcsak elképzelni sem tudod, nemhogy megérteni. : D
Deee. Ilyen nincseeen. Nincs. Érted, hogy nincs bazmeg.
Közben vártalan fordulat Velveten.
Kitiltás miatt törölve lett a hozzászólása. Örökre ki van tiltva.
Nem, mégcsak elképzelni sem tudod, nemhogy megérteni. : D
Deee. Ilyen nincseeen. Nincs. Érted, hogy nincs bazmeg.
Közben vártalan fordulat Velveten.
Kitiltás miatt törölve lett a hozzászólása. Örökre ki van tiltva.
Ezek szerint legutoljára nem jött ki minden. Utórengések, heh.
Semmi baj, mi megértjük a női gondokat
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Köszi és A Márk Neked is Egyszerűen nem találtam........
Mondjuk most b*szakodtak vmit a nettel leeht h az
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: C-san 2011-05-23 04:00:37