Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ne érj hozzám, fúúúúj, sörtötöt köszönöm, adhattad volna az előtt is h vettem egy fóliával ma
Büdös vagyok?
JÁÁÁÁJ TÁGÉNY VISZGÁSZIIIK ÚÚJISSSZTEEEEEN
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beírtam a Gugliba, hogy kvantummechanika, hát miafasz
de ugye azért nem egyedül iszol?
de ugye azért nem egyedül iszol?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: ∂z 2011-05-19 20:57:08
Ha nem tudnám, hogy a vizsgaidőszak beszél belőled, most bizisten bárddal csapnám le a kuksim vagy valami
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ne érj hozzám, fúúúúj, sörtötöt köszönöm, adhattad volna az előtt is h vettem egy fóliával ma
HT-fiam: ki mondta, h KAra gondolok? téged kéne bannolni innen a fiszba, miattad nem lehetnek szép dolgaink :C
HT-fiam: ki mondta, h KAra gondolok? téged kéne bannolni innen a fiszba, miattad nem lehetnek szép dolgaink :C
-
mondat részeket.
a mondatrész egy szó
beküldve: 2011-05-19 19:56:57
(#42104) hát a vesszöket szerintem kizárt hogy valamikor megértsem nemigazán tudom hogy mikor kell csak azt ,hogy a hogy elött kell és am meg a rajzokat nemtudo mbeszkenelni mert 1 az hogy nagyok a másik meg hogy nem ithon vannak hanem kiálításon (kis ego )
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Én is kiváncsi lennék hogyan tudsz rajzolni. De az a rajzolós topikba kéne, nem?
[Nyelvtan tanítónéni mode on] A mondat elejét nagy betüvel írjuk, és vesszőkkel kéne elválasztani a mondat részeket. Ezen kívül több hibát most ebben nem vettem észre. [Nyelvtan tanítónéni mode off]
[Nyelvtan tanítónéni mode on] A mondat elejét nagy betüvel írjuk, és vesszőkkel kéne elválasztani a mondat részeket. Ezen kívül több hibát most ebben nem vettem észre. [Nyelvtan tanítónéni mode off]
-
Szerk: C-san 2011-05-19 19:13:18
Akkor rajzold le inkább, amit mondani akarsz. Te gyakorolsz, a többieknek meg megmarad a szeme
beküldve: 2011-05-19 18:21:04
(#42101) én igyekszem de hát heti 3x járok rajztanárhoz közben most felvételiztem vesekövem volt most eltört 3 ujjam és nincs időm még külön nyelvtant tanulni de próbálok helyesen írni.
am ebben nagyon sok hiba volt??
am ebben nagyon sok hiba volt??
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Erza 2011-05-19 18:24:46
Én is azt mondom, h amíg értelmezhető amit ír addig okés... És én feltételezem, h még ő se lesz mindig ilyen^^
-
beküldve: 2011-05-19 16:04:46
(#42099) Ne bántsátok már kun andrist, hát minden másból jó.
Pont én beszélek, én se hiszem, hogy sokkal jobb vagyok, loál
Oké. Most már világos a második spoiler számomra is.
Különben tetszett a hentai, amit linkeltél.
-
értelmetlen utópisztikus gondolataim a netdiktatúra kereteiben
néha azon gondolkodom, hogy milyen jó lenne, ha az underageeknek külön internete lenne, nem jönnének a "nagyok internetébe" és nem b@sznák szét azt
aztán mondjuk 16tól láthatnák a "valódi netet", de nem változtathatnák azt meg (komment, vid hozzáadás, bármi hasnonló), aztán kérvényezhetnék a felvételüket és bizonyos kritériumok megléte esetén kapnának egy ideiglenes jogosultságot, ha a próbaidő alatt nem bírnak normálisan beilleszkedni, akko mondjuk fél évvel később újrapróbálhatnák, hátha addig lurkolnának eleget
aztán mondjuk 16tól láthatnák a "valódi netet", de nem változtathatnák azt meg (komment, vid hozzáadás, bármi hasnonló), aztán kérvényezhetnék a felvételüket és bizonyos kritériumok megléte esetén kapnának egy ideiglenes jogosultságot, ha a próbaidő alatt nem bírnak normálisan beilleszkedni, akko mondjuk fél évvel később újrapróbálhatnák, hátha addig lurkolnának eleget
Ordítva röhögtem.
Ez aztán az önirónia.
*tapsol, vállonvereget, tölt egy sörtöt*
Amúgy. Tudtátok, hogy neon.hun nincs egy kibacott mod se? Búúúú.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!