Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ja hogy ma
Én a tegnapi napra gondoltam
EDIT: bazmeg, Jézus
Én a tegnapi napra gondoltam
EDIT: bazmeg, Jézus
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-05-15 21:07:46
Ma.
Tegnap remek idő volt viszont.
Tegnap remek idő volt viszont.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Hanon: Nem is volt hideg
Én majd bepisiltem, úgy fáztam ma.
Mindegy.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-05-15 20:59:42
Rendben én csak arra akartam kilyukadni h ha régen járál conra és még most is elmentél akko valaha szeretted/szereted még és ezt nem kell eldobni miattuk....de egészségedre!
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
A baráti társasággal akkor inkább kimegyek a Margitszigetre egy pipával, az ingyen van, és nem kell ignorálnom a a sötéteket se, mert nincsenek ott
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-05-15 20:37:05
Nekem szerintem ez volt az utolsó Conom.
Nagyon erősnek kell ám lenned. Nekem is kellett hozzá külső segítség. Kábé olyan lehet ez mint egy heroinosnak asszem.
Sőt. Mennyivel több értelme lett volna heroinozni. Hehh.
Utólag minden szebb.
Szerintem az a legnagyobb problémám, hogy az ingerküszöböm átlépett negatív skálába. Eddig tudtam nevetgélni a cicafüles lámyokkal - pontosabban az utolsó 2 conon már nem is velük, hanem rajtuk. Mostmár nem bírom.
De valóban, kellett ehhez egy ember aki szépen feltette a kérdést, hogy "van ennek értelme?" majd közölte, hogy "én legközelebb már nem vagyok hajlandó elmenni veled"
És vége.
THANK FUCKING GOOOOD~
Plusz ameddig te ocsó sört ittál a hidegben én addig vodkanariztam. Haha.
Szerk: Hanon 2011-05-15 20:29:22
Jó a fangirl/boy részrel egyetértek....
De ha van egy baráti társaságod akkor szerintem simán élvezheted a cont és nem kell azokra odafigyelni...Azok a fanok engem is
De ezek miatt nem fogom kihagyni azt az élményt amiben részem volt a haverokkal....
De ha van egy baráti társaságod akkor szerintem simán élvezheted a cont és nem kell azokra odafigyelni...Azok a fanok engem is
idegeltek nameg a sok szaszke
De ezek miatt nem fogom kihagyni azt az élményt amiben részem volt a haverokkal....
De. Aztán gyorsan rá is jöttem, hogy nem így van.
Engem (de szerintem nem vagyok ezzel egyedül) a cosplayerek nem zavarnak, ha valakinek jól esik, hogy beöltözik -és nem égeti ki a szemem azzal, hogy megteszi-, az tőlem csinálja nyugodtan, leszarom. Ide is jártak olyanok, akik cosplayelnek minden adandó alkalommal, fel is léptek/lépnek, őket meg imádom-szeretem
Az a szint -vagy inkább a szint hiánya-, amit a Conra kilátogatók bizonyos produkál, viszont zavar. ZPből hazafele produktívabb, értelmesebb emberekkel találkozunk néha, mint akármelyik sápítozó, agyhalott fangörl/fanboj.
De én nem is mondok olyanokat, hogy készségfejlesztő foglalkozásokra kéne járniuk Con helyett, mert ők azok, akik fenntartják a rendezvényt meg az árusokat, nem én. Én nem nagyon megyek Conra többet, és ha mégis, akkor se veszek semmit
Engem (de szerintem nem vagyok ezzel egyedül) a cosplayerek nem zavarnak, ha valakinek jól esik, hogy beöltözik -és nem égeti ki a szemem azzal, hogy megteszi-, az tőlem csinálja nyugodtan, leszarom. Ide is jártak olyanok, akik cosplayelnek minden adandó alkalommal, fel is léptek/lépnek, őket meg imádom-szeretem
Az a szint -vagy inkább a szint hiánya-, amit a Conra kilátogatók bizonyos produkál, viszont zavar. ZPből hazafele produktívabb, értelmesebb emberekkel találkozunk néha, mint akármelyik sápítozó, agyhalott fangörl/fanboj.
De én nem is mondok olyanokat, hogy készségfejlesztő foglalkozásokra kéne járniuk Con helyett, mert ők azok, akik fenntartják a rendezvényt meg az árusokat, nem én. Én nem nagyon megyek Conra többet, és ha mégis, akkor se veszek semmit
Szerk: Háté 2011-05-15 20:12:36
beküldve: 2011-05-15 19:46:07
(#42073) Ez az ÖSSZES anti conosnak szól :
szerk:költői kérdés volt nem kérek válaszokat! Csak ha van időtök és tudtok meg akartok gondolkozni ezen! köszi ^^
Nem gondoltatok soha bele,hogy veletek van a baj és nem a csoplayesekkel stb. ?
szerk:költői kérdés volt nem kérek válaszokat! Csak ha van időtök és tudtok meg akartok gondolkozni ezen! köszi ^^
Szerk: Vízi~Majom 2011-05-15 19:52:26
Riszpekt
Én voltam olyan balfasz, hogy hiú reményekkel telve kivonultam, vettem jegyet is azért, hogy aztán két óra elteltével elvonuljak sört venni azokkal, akik annyira élvezték az egészet, mint én. Aztán még visszamentünk fél órára, hogy megigyuk a maradékot, de nem volt értelme.
Mondjuk már akkor tudnom kellett volna, hogy gáz van, amikor azon vettem észre magam, hogy a sápítozó cosplayer kislányok ugyanúgy basszák az én ingerküszöböm is, mint mindenki másét a metrókocsiban.
Nekem szerintem ez volt az utolsó Conom. Pozitívan álltam hozzá a dologhoz és pofára estem. Sokat gondolkodtam, miközben az ereimet kapargattam hazafelé, és arra jutottam, hogy biztos én változtam meg. Ha zsidó lennék, mint Szenttehén, akkor sajnálnám a kidobott pénzt, de mivel nem vagyok, csak az elpazarolt idő miatt fáj a szívem.
És még kamera sem volt, szóval videó se lesz. Lehet azért volt szar az egész, mert nem tudtunk videózni
Én voltam olyan balfasz, hogy hiú reményekkel telve kivonultam, vettem jegyet is azért, hogy aztán két óra elteltével elvonuljak sört venni azokkal, akik annyira élvezték az egészet, mint én. Aztán még visszamentünk fél órára, hogy megigyuk a maradékot, de nem volt értelme.
Mondjuk már akkor tudnom kellett volna, hogy gáz van, amikor azon vettem észre magam, hogy a sápítozó cosplayer kislányok ugyanúgy basszák az én ingerküszöböm is, mint mindenki másét a metrókocsiban.
Nekem szerintem ez volt az utolsó Conom. Pozitívan álltam hozzá a dologhoz és pofára estem. Sokat gondolkodtam, miközben az ereimet kapargattam hazafelé, és arra jutottam, hogy biztos én változtam meg. Ha zsidó lennék, mint Szenttehén, akkor sajnálnám a kidobott pénzt, de mivel nem vagyok, csak az elpazarolt idő miatt fáj a szívem.
És még kamera sem volt, szóval videó se lesz. Lehet azért volt szar az egész, mert nem tudtunk videózni
ja és Tsuna, ha olvasod, nagyon köszönöm a negyed doboz cigit, amit rámerőszakoltál, tik voltatok a rendezvény fénypontja, ott a réten a fák alatt, vagy miafasz
Szerk: Háté 2011-05-15 19:40:50
Arckaparva végighallgatni a nyervogó "jajdejapánvagyok" cicalányokat a hétvégén, miközben megállapítom, hogy a várt mangáimat juszt sem adták ki most sem, vagy hogy erre az XY-ra sincs pénzem.
Tülekedni az izzadó, ingerlékeny emberfolyamban, farkasszemet nézni a kekec biztonságiőrökkel, aztán a táskák felügyeletét és a hangos zenét elunva céltalanul mászkálni a con területén, míg záróra nem lesz.
Tülekedni az izzadó, ingerlékeny emberfolyamban, farkasszemet nézni a kekec biztonságiőrökkel, aztán a táskák felügyeletét és a hangos zenét elunva céltalanul mászkálni a con területén, míg záróra nem lesz.
Pontosan ezzel szembesítettem magam nemrég.
Ezért fordulhatott elő az, hogy jó hétvégém volt.
...Átestem a tűzkeresztségen. Fakje. Asszem leszoktam.
Most dícsérjen meg valaki. Légyszi. Nem basztam el röpke 5ezret olyan dolgokra amik 3 éve nem érdekelnek.
Ahogy jöttem haza láttam az örsön a keménymagot. Narutó-csanék épp kakajóscsigát vettek. Remélem fáztak. Höhö
Szerk: Hanon 2011-05-15 18:50:30
beküldve: 2011-05-15 13:05:48
(#42070) Valaki nem tudja,hogy fenn van-e valahol a neten a 2. nemzetközi MondoCon-os vagy milyen AMV ? Amit több ország csinált és sok rövidből állt ?
Szerk: C-san 2011-05-15 06:31:44
Ja,de én azt mondtam volna,hogy ,,Még senki se látott meghalni"
Nem kell beszólni,tudom gyenge ˇˇ
De én halhatatlan vagyok Bizonyítékom is van rá !
Csak azért mert eddig sikerült az örök élet, nem biztos h ez mindig így lesz...
-
Szerk: C-san 2011-05-14 04:16:46