Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hanon: Soha nem veszem észre, ha rezeg meg villog, azért van csengőhangom. Lehet ilyen csőnacikat kéne hordanom, abban biztos érezném
De legalább tudom, hogy nem csőnacit hordasz. Akkor olyan térdetverdesős seggű vagy miamenő?
Ez sokkal jobb, mint a Háté féle csengőhang.
notMais si. Tény, hogy teljességben kizárja azt a lehetőséget, hogy felvegyem azt a rohadt telefont, deakkoris. Igazából csalok, mert kivágtam a refrént és az loopol. És olyankor hülye pózban metálvillával hedbengelek a telefon előtt állva.
"Azzi-szama Pestre jön
Bársony Dávid invited you · Share · Public Event".
ugye jössz? *.*
Ha szertartásosan feláldoznak téged akkor igen.
Ná. Ez szar volt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
őm, te az életben is mindent vérkomolyra veszel? :C
Főleg ott...
Azt kell mondjam, h sajnos nem álltam a sor elején, amikor a humorérzéket osztották
-
Szerk: C-san 2011-05-20 20:46:10
őm, te az életben is mindent vérkomolyra veszel? :C
"Azzi-szama Pestre jön"
ahá. most már legalább sejtem, mi az egyik meghívóm. de behalok, lebaszott a fészbúk :'D arról küldött mélt, hogy 'enyje, rég jártál fent, ismerőseid válaszra várnak', mintha csak itt lehetne értekezni. terror
"Azzi-szama Pestre jön"
ahá. most már legalább sejtem, mi az egyik meghívóm. de behalok, lebaszott a fészbúk :'D arról küldött mélt, hogy 'enyje, rég jártál fent, ismerőseid válaszra várnak', mintha csak itt lehetne értekezni. terror
beküldve: 2011-05-20 19:51:25
(#42122) Nekem egyik se teccik és az avataraitok is csúnyák.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
és am mi ez a süti szörny valahol már ládtam de nem emlékszem
Sütiszörny, vagyis Cookie Monster a Sesame Street (Szezám utca) egyik szereplője. Sokat igazából nem tudok róla...
-
beküldve: 2011-05-20 19:29:31
(#42120) nekem mind 2 ö tetszet de talán á nem nemtudok dönteni meik jobb
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Erza 2011-05-20 19:31:32
"Azzi-szama Pestre jön
ugye jössz? *.*
-
nem
És mégis minek utalsz bármire is, ha aztán nem óhajtod világosan és érthetően elmagyarázni állításaid okát?
Vagyis mi bajod az avatarommal?
Nem elég komoly neked?
-
Szerk: C-san 2011-05-20 17:32:39
nem
Hanon: Soha nem veszem észre, ha rezeg meg villog, azért van csengőhangom. Lehet ilyen csőnacikat kéne hordanom, abban biztos érezném
Ez sokkal jobb, mint a Háté féle csengőhang.
noti let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-05-20 16:46:28
beküldve: 2011-05-20 16:39:14
(#42115) "Azzi-szama Pestre jön
Bársony Dávid invited you · Share · Public Event"
Azigggeeeeen bazmeeeeg :'DDD
sírok. sírsssz.
Háté: úgy utálom mikor emberek csengőhangokat használnak úgy egyáltalában. Srsly. Miért csináljátok ezt emberek? Ha esetleg nem éreznétek, hogy rezeg? watdafak
amúgymeg nekem ez az ami miatt nem veszem fel a telefont ha ne adj isten nincs lenémítva valami furcsa okból. Ébresztő meg dregonforsz.
Bársony Dávid invited you · Share · Public Event"
Azigggeeeeen bazmeeeeg :'DDD
sírok. sírsssz.
Háté: úgy utálom mikor emberek csengőhangokat használnak úgy egyáltalában. Srsly. Miért csináljátok ezt emberek? Ha esetleg nem éreznétek, hogy rezeg? watdafak
amúgymeg nekem ez az ami miatt nem veszem fel a telefont ha ne adj isten nincs lenémítva valami furcsa okból. Ébresztő meg dregonforsz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ilyen avatarral csak az lehetsz
Nem tudom eldönteni h ez dicséret v beszólás akart-e lenni.
Elmondanád melyiknek szántad?
-
Szerk: C-san 2011-05-20 16:39:14
Ilyen avatarral csak az lehetsz
úgy utálom, amikor megcsörren a telefonom a buszon, és utána mindenki úgy néz rám egész úton, mint valami közveszélyes őrültre
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: C-san 2011-05-20 01:58:53