Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Azoknál akármi jobb! XD
Azért ebbe bele tudnék kötni. Mondjuk valami tektonik szarsággal
Szívesebben hallgatnám, az egyetlen gyermekem fuldoklásának hangját, mint ezt
Nnnnaaa ezz! Ez valami óriási
Bár azt kell mondjam, hogy még mindig jobb, mint egy Fluor vagy SP szám.
Azoknál akármi jobb! XD
Az Angry Video Game Nerd szavaival élve:
Szívesebben hallgatnám, az egyetlen gyermekem fuldoklásának hangját, mint ezt XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-04-27 21:23:45
(#41969) Ez itt a baj a mai magyar zenei vonallal.... Ezek mennek... Bár azt kell mondjam, hogy még mindig jobb, mint egy Fluor vagy SP szám.
És egyébként meg a legnagyobb metálbandáknak olyan mély mondanivalójú számaik vannak (ahogy alattam is mondták már), csak néha venni kéne a fáradtságot, lefordítani valahogy, és megérteni, mit akarnak mondani. Nem is beszélve a művészien összeállított, nagyszerű zenéről, amely végigkíséri. Csakhát ezekkel senki nem foglalkozik, mert nem divat valódi zenét hallgatni.... Pedig ha tudnák, hogy milyen baromijó szövegeket ír az Adept<3
És egyébként meg a legnagyobb metálbandáknak olyan mély mondanivalójú számaik vannak (ahogy alattam is mondták már), csak néha venni kéne a fáradtságot, lefordítani valahogy, és megérteni, mit akarnak mondani. Nem is beszélve a művészien összeállított, nagyszerű zenéről, amely végigkíséri. Csakhát ezekkel senki nem foglalkozik, mert nem divat valódi zenét hallgatni.... Pedig ha tudnák, hogy milyen baromijó szövegeket ír az Adept<3
Szerk: Merchior 2011-04-27 21:24:22
Nekem a klasszikus az még mind a
Choke on your vomit
You watch your hands cut off
Then your legs
Choke on your vomit
You watch your hands cut off
Then your legs
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Akik hörögnek, azok írják mindig a legszebb szövegeket, csak nem értesz belőle egy kurva szót se, ezért nem tudod
"Hacked, split, cut and tendered
parts are taken from bodies dismembered
Next to the skinned faces of ten women
Roasting begins, of the eviscerated.
Disguised behind the skin of others
Devouring meat of the recently butchered
Egregious mounds of flesh ingested
Before rotting defiled corpses, beheaded~"
"Hacked, split, cut and tendered
parts are taken from bodies dismembered
Next to the skinned faces of ten women
Roasting begins, of the eviscerated.
Disguised behind the skin of others
Devouring meat of the recently butchered
Egregious mounds of flesh ingested
Before rotting defiled corpses, beheaded~"
Cephalotripsy FTW
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-04-27 20:09:13
beküldve: 2011-04-27 19:52:11
(#41966) Jajj. Az ilyen "alternatívnak" nevezett zenekarokat ne. Szörnyű. Azt hiszik művészi, ha egymás után pakolnak 30 random szót, ragozzák őket valahogy és abba belemagyaráznak valami égbekiáltó klisét. És akkor ez "so deep". Aki nem tud szöveget írni az inkább menjen el hörögni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
sok műbölcsész alter k¤cs¤g
am te sem lehecc annyira szar ember, h youtube kommentek olvasgatásával töltöd az időd. csalódtam
am te sem lehecc annyira szar ember, h youtube kommentek olvasgatásával töltöd az időd. csalódtam
De.
Miért lett szitokszó a bölcsész?
...Najó ezt egy indexes tarr bélás cikkben olvastam, szóval vicc volt.
Ehhez képest elbasztam Tarr Bélára 2 és fél órát az életemből.
És így másfél hétre rá megjött az étvágyam ahhoz, hogy mégegyszer megtegyem.
nemmmtudommmmiérrrrt... D:
Nem, most komolyan.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Lehetséges indulók: 30y, kvimbi, children of distance vagy ez a szám úgy önmagában
sok műbölcsész alter k¤cs¤g
-
Kispál miért nincs az indulók között?
Mert ahhoz hülye vagyok. Még annyira sincs fingom az egészről mint alant sorolt bagázsról.
De szapulni jó. Főleg mikor olyat énekelnek, hogy felhő vagy te, olyan felhőbb, mint a felhő.
^ ESKÜSZÖM
Amúgy a linkelt szám tényleg nagyon mély és költői, az is külön tetszik, hogy olyan trvek, hogy a descriptionben kisbetűvel és egyben írják a neveiket.
Nekem az egyik kedvencem, mikor
"Én idén hallottam őket először a SZINen, kimondhatatlan hatással voltak rám a fiúk, azóta is a mindennapjaim részeivé váltak, lassan minden számukat kívülről fújom :)
Ami a szöveget illeti, nekem többszöri meghallgatásra esett le a mondanivaló...nem mindennapi a szöveg, akárcsak a 30Y szövegei...de ez tök jó így :)
na és persze maradandó emlék Balázs rikizöld RajBan-je D
queensiee 7 months ago "
Ez mindent összefoglal. szin, nemindennapi30yszöveg, rayban.
Azt meséltem már mikor szerintem mindenkit aki rayban szemügét hord azt le kéne lőni?
Érzitek az altert a mondatszerkezetben.
Óh, párdon. Igaz nem írták le biojukba, de valószínűleg így van:
"Igazából a mi zenénk nem sorolható be egy konkrét stílusba sem, mi szeretünk utazgatni a különféle zenei megvalósulások hullámai között, egy egyedi, új hangzást szeretnénk létrehozni."
Ennél a dolognál még a hotdog profilom is kevésbé kínos.
És akkor 13 voltam.
Szerk: Hanon 2011-04-27 18:07:26
Kispál miért nincs az indulók között?
Amúgy a linkelt szám tényleg nagyon mély és költői, az is külön tetszik, hogy olyan trvek, hogy a descriptionben kisbetűvel és egyben írják a neveiket.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-04-27 17:09:07
(#41961) Most játsszunk olyat, hogy az utánam postoló elmondja, szerinte melyik a mélyebb.
Lehetséges indulók: 30y, kvimbi, children of distance vagy ez a szám úgy önmagában.
szerintem mindegyik.
épp tegnap hallgattam ilyeneket miután végigolvastam a fent linkelt szám összes kommentjét.
40 oldalon ennyi "enneksemmiértelmedeteccik " gyűlt össze
szeretem mikor olyat énekelnek hogy rohadt sötét van mert becsukja a szemét
Lehetséges indulók: 30y, kvimbi, children of distance vagy ez a szám úgy önmagában.
szerintem mindegyik.
épp tegnap hallgattam ilyeneket miután végigolvastam a fent linkelt szám összes kommentjét.
40 oldalon ennyi "enneksemmiértelmedeteccik " gyűlt össze
szeretem mikor olyat énekelnek hogy rohadt sötét van mert becsukja a szemét
Szerk: Hanon 2011-04-27 17:17:06
Az ki az az elvetemült?
Tuggyafaszom.Szóndofdzsöpen fórumon dicsekedett vele vki,h mennek,méghozzá Vancouver-be,mert ottislesz Bíz.
Mázlisták? Vagy csak az ilyeneknek van elég félretett pénzük?
Abban meg teljes mértékben igazad van,h értelmesebb lenne japánban megnézni egy nagy B'z-t,de a repcsijegy ócóbb ömerikába,japánba 200 alatt nemigen jön ki,és két főre számít az a százezer különbözet,főleg ebben a geci csóró országban.
Az már más tészta,h van valahol félretéve 1,2 millió forintom,4 év alatt összespóroltam,de hozzányúlni nem nagyon tudok,hosszú és bonyolult történet...háhá,lenne miből mennem japánba,csak a pénzhez hozzáférni nem tudok.Fasz kivan.
No de egye fene,spórolnom kő még,hátha ecce összejön az a japán látogatásos Fannival tervezett kirándulásunk ^^ Igaz,ő nem Bíz fan,de elrángatom akkoris japánba.Na meg ígéretet tett,h jönni fog,mondom jóvan.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-04-26 14:42:43
ÉS a poén az,.h pár Magyar B'z fan menni fog.Énismenniakarok.
Az ki az az elvetemült? Ha már ilyen messzire mennek, miért nem Japánba már? Az a pár tizes ilyenkor már annyira nem számít.
Persze ha mondjuk ott vannak pont rokonok akkor megértem. De egy amerikai kis mini B'z est meg egy 55000 fős japán B'z koncert között van különbség.
Hanon: jut eszembe,írtad pár kommentel lentebb,h gyűjtesz pénzt,Forma 1 belépőre,erre-arra,meg koncertjegyre.Koncertjegy alatt ugye nem a B'z-re gondoltál? Mert ha igen,akkor az fasza
Ugyanmár.
csinálják a szutyokabbnál szutyokabb autókat?
Ezt személyes inzultációnak veszem, mert a kedvenc autóim mind amerikai eredetűek: Cadillac, Ford Mustang, Dodge Charger...
Amúgy én egyetlen együttesért sem mennék el egészen amerikáig. Max az osztrákokhoz, de azt is minimum kétszer meggondolnám. Még pest is túl messze van nekem, de legalább repülőjegyért nem kell fizetnem!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-04-26 10:15:14
(#41957) A kúrva életbe! Vagy legalábbis valami hasonló.
8 év után újra jön a B'z egy kis turné erejéig pár észak amerikai,meg kanadai városkába.
Menni kéne.Szeretnék is.A pénz még kérdéses,meg a belépőjegy és repülőjegy ára is.De ezt ha elmúlassza az ember,lehet mire legközelebb jönnek Ámérikába Inabáék,addigra kiöregszenek,plusz eltelik megint 8 év.Ami nem jó.Most kell tombolni a koncertjükön,amíg ilyen fiatalos lendülettel nyomassák a hárdrokkot.De miért amerika? Azok mivel különbek,mint az ojrópaijak? Me buzik a zamcsik? Vagy mer csinálják a szutyokabbnál szutyokabb autókat? Vagy mer Bill Géc asziszi magáról,h ő az Isten? Tuggya a rák.
Most mérges vagyok.
Am meg nem.
Gyors uztánaszámolok,h mennyibe jönne ki a repülőjegy,plusz nézek térképek,h a Los Angelesi Club Nokia,vagy mi a faszom merre is van,életemben egyszer jó lenne azélrt egy B'z tomboldába részt venni.
Ha már Nana Kitadéről lekéstem pár napja,meg az agusztusi Dir En Grey is felejtős lesz,akkor legyen már ennek a szar évnek valami pozitív része is,irány Losz Ándzseles,Inaba,Tak,megyünk! xD Vagy nem.
Ilyenkor mért nem milliomosok a szüleim...Nem vóna probléma átrepülni Ámérikába.
Hanon: jut eszembe,írtad pár kommentel lentebb,h gyűjtesz pénzt,Forma 1 belépőre,erre-arra,meg koncertjegyre.Koncertjegy alatt ugye nem a B'z-re gondoltál? Mert ha igen,akkor az fasza
szerk: fasza,repülőjegy két főre igencsak ottvan 280 ezer fötö körül.Mi vagyok én? Milliárdos? Kinek-kiknek vannak ezek a horribilis jegyárak kitalálva? Jó,asszem az észak amerikai B'z koncertre kijutásnak lőttek.Szeretlek Magyarország.Főleg a szar életszínvonal miatt.
8 év után újra jön a B'z egy kis turné erejéig pár észak amerikai,meg kanadai városkába.
Menni kéne.Szeretnék is.A pénz még kérdéses,meg a belépőjegy és repülőjegy ára is.De ezt ha elmúlassza az ember,lehet mire legközelebb jönnek Ámérikába Inabáék,addigra kiöregszenek,plusz eltelik megint 8 év.Ami nem jó.Most kell tombolni a koncertjükön,amíg ilyen fiatalos lendülettel nyomassák a hárdrokkot.De miért amerika? Azok mivel különbek,mint az ojrópaijak? Me buzik a zamcsik? Vagy mer csinálják a szutyokabbnál szutyokabb autókat? Vagy mer Bill Géc asziszi magáról,h ő az Isten? Tuggya a rák.
Most mérges vagyok.
Am meg nem.
Gyors uztánaszámolok,h mennyibe jönne ki a repülőjegy,plusz nézek térképek,h a Los Angelesi Club Nokia,vagy mi a faszom merre is van,életemben egyszer jó lenne azélrt egy B'z tomboldába részt venni.
Ha már Nana Kitadéről lekéstem pár napja,meg az agusztusi Dir En Grey is felejtős lesz,akkor legyen már ennek a szar évnek valami pozitív része is,irány Losz Ándzseles,Inaba,Tak,megyünk! xD Vagy nem.
Ilyenkor mért nem milliomosok a szüleim...Nem vóna probléma átrepülni Ámérikába.
szerk: fasza,repülőjegy két főre igencsak ottvan 280 ezer fötö körül.Mi vagyok én? Milliárdos? Kinek-kiknek vannak ezek a horribilis jegyárak kitalálva? Jó,asszem az észak amerikai B'z koncertre kijutásnak lőttek.Szeretlek Magyarország.Főleg a szar életszínvonal miatt.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-04-26 10:26:30