Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sztem úgy nincs is értelme külföldre menni, ha nem nézel szét. Ha nem nézel szét, akkor annyi erővel itthon is maradhatnál.
-
Szerk: C-san 2011-03-11 19:56:10
Bakker, pedig én pedig tegnap utaztam volna... Éppen összekapartam a kis zsebpénzemet és kijött a 300 ezer forint... Na most mi lesz???
szerk.:
szerk.:
én sem igazán a mangákért mennék Japánba meg úgy alapból.. Nincs pénz és nem könnyű összeszedni az árát a repülőjegynek (kivéve ha politikus vagy) de én is csatlakoznék, ha mégis kimennék akkor biztos szétnéznék..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2011-03-11 19:51:35
Most a cél az elrettentés lenne?
Nekem amúgy se volt sohase az álmom v életcélom h Japánba költözzek. De azért egy nyaralás-féleségre kimennék h szétnézzek milyen ott, és részemről ennyi.
-
Szerk: C-san 2011-03-11 19:48:34
beküldve: 2011-03-11 19:32:34
(#41742) i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-03-10 21:40:42
(#41741) vettem mondot , elolvastam a chihiros cikket és kitaláltam h megnézem. nos ez egyolyan élmény volt számomra hogy huh *-* olyanrégláttammár és kb csak most fogtam fel a lényegét xD ésmost teljesen azon vagyok h imádom : D
beküldve: 2011-03-10 21:00:58
(#41740) Elfelejtettem, hogy szemüveges vagyok. Megtaláltam a szemüvegem. Rájöttem, hogy vak vagyok.
Ráadásul asszem azalatt az eltelt 5 év alatt amíg hordanom kellett volna kicsit elévült szegény. Gyengécske ez már.
Aw. Ez kifejezetten szomorú fordulat.
Ráadásul asszem azalatt az eltelt 5 év alatt amíg hordanom kellett volna kicsit elévült szegény. Gyengécske ez már.
Aw. Ez kifejezetten szomorú fordulat.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Beloved Enemy - Thank you for the pain
Fuu az ilyet csak mérsékelten bírom hallgatni
De egynek nem rossz Sőt!!!!
Fuu az ilyet csak mérsékelten bírom hallgatni
De egynek nem rossz Sőt!!!!
"Dattebayo"
Miért akar az énekes ennyire Till Lindemann lenni? Vagy minden német frontember így viselkedik? De komolyan, csak a műdákesz hiányzik
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-03-08 18:35:37
beküldve: 2011-03-08 17:54:34
(#41737) beküldve: 2011-03-07 21:35:27
(#41736) Beloved Enemy - Thank you for the pain
Nem hittem volna,hogy létezik még külföldi,értsd "nem japán" banda,ami miatt érdemes ilyen és ehhez hasonló zenét hallgatni.Szép munka,de tényleg.
A cospalyhez meg annyit fűznék hozzá,hogy kitolok a néppel,lehet szombat délelőtt Koshi Inaba leszek,délután meg váltok Tak Matsumoto cp-re.A Tak-os mellény 2 héten belül elkészül,kínlódás az egész,de a végeredmény brutál lesz.Utána Koshi vörös kabátját is frankón elkészítsük és tessék,örüjjetek,lesz B'z cosplayer is majd Conon.
Kb. 4-5 ember,ha tudja,meg majd tudni fogja Conon,hogy miről van szó,már happy leszek.
Nem hittem volna,hogy létezik még külföldi,értsd "nem japán" banda,ami miatt érdemes ilyen és ehhez hasonló zenét hallgatni.Szép munka,de tényleg.
A cospalyhez meg annyit fűznék hozzá,hogy kitolok a néppel,lehet szombat délelőtt Koshi Inaba leszek,délután meg váltok Tak Matsumoto cp-re.A Tak-os mellény 2 héten belül elkészül,kínlódás az egész,de a végeredmény brutál lesz.Utána Koshi vörös kabátját is frankón elkészítsük és tessék,örüjjetek,lesz B'z cosplayer is majd Conon.
Kb. 4-5 ember,ha tudja,meg majd tudni fogja Conon,hogy miről van szó,már happy leszek.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-03-07 13:50:36
(#41735) Lenne egy kérdésem
Innen a fórumról senki nem szándékozik a tavaszi conra Bleach es társasággal menni? :)
Mert nekem ez lesz az első conom és nem tudom kivel menjek és ha lenne egy Bleach cosplay csapat innen szívesen csapódnék hozzájuk,,, ( ha nem zavarok!! )
Előre is kösziiiii
Innen a fórumról senki nem szándékozik a tavaszi conra Bleach es társasággal menni? :)
Mert nekem ez lesz az első conom és nem tudom kivel menjek és ha lenne egy Bleach cosplay csapat innen szívesen csapódnék hozzájuk,,, ( ha nem zavarok!! )
Előre is kösziiiii
"Dattebayo"
Szerintem a Pom Poko-ra gondol.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
egyszer láttam a tvben egy olyan "mesét" ami nagyon hasonlított a chihiro szellemországbanhoz . ilyen mosómacik vagy nemtom milyen állatkák átalakultak emberré és lehúzták az arcukat valaki esetleg megtudná mondani a címét ?
mármint az állatok huzák le az arcukat?
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-03-06 10:17:01
(#41731) egyszer láttam a tvben egy olyan "mesét" ami nagyon hasonlított a chihiro szellemországbanhoz . ilyen mosómacik vagy nemtom milyen állatkák átalakultak emberré és lehúzták az arcukat valaki esetleg megtudná mondani a címét ?