Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Boldogat, utólag.
Alister, te meg kapd be a bal bokám
Mondjuk lehet jobban jártunk így
Alister, te meg kapd be a bal bokám
Mondjuk lehet jobban jártunk így
MIANEVED?!
beküldve: 2010-11-28 20:38:55
(#41199) Jaj, köszi! Pedig épp azon gondolkoztam, hogy most nem volt alkalmam bejelenteni fórumon, hogy szülinapom van. XD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-11-28 15:25:01
(#41198) Alister, ha jössz ma, akkor max fél7-7ig hívj fel.
Utána már nem tudjuk kivenni a jegyet.
Utána már nem tudjuk kivenni a jegyet.
MIANEVED?!
Hoppá. Ki kéne próbálnom már ezt az Alica játéksorozatot sürgősen.
Sajnos(?) még nem sorozat, jövőre jön ki elvileg a második rész, az első meg 9 éve volt...de még mindig szép és hangulatos.
Charlie vs Annoying Orange [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-11-27 22:10:44
Nyusszómusszó,h ezzel a mondatoddal mire gondolsz,az is rejtély.
Egyszóval,majd kifejted bővebben,h józan paraszti ésszel is fő tuggyam fogni a dógot.
Nem,nem történt velem semmi,csak ez a mondatod még nekem is új.
Vagy történt volna vmi? Csak én nem tudok róla?
Egyszóval,majd kifejted bővebben,h józan paraszti ésszel is fő tuggyam fogni a dógot.
Nem,nem történt velem semmi,csak ez a mondatod még nekem is új.
Vagy történt volna vmi? Csak én nem tudok róla?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-11-27 13:51:11
Hoppá. Ki kéne próbálnom már ezt az Alica játéksorozatot sürgősen.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-11-27 12:42:16
(#41193) Új képek az új Alice játékból! Innen: [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
A Converse volt az első márka, ami eszembe jutott, igazából fogalmam nincs, hogy mi a divat. Nem enyhén reagálod túl a dolgot, szvsz, de tök8.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-11-27 12:27:10
(#41191) Embörök, ti mikor néztetek ki utoljára az utcára? A converse az "so last year". Mostanába a DC és a Vans cipők a nagyon felkapottak.
Tudom, mert húgom ilyen divatbzi.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-11-27 12:27:56
beküldve: 2010-11-27 10:59:12
(#41190) LOL, a Converse cipőről a grunge műfaj (pl. Nirvana, Pearl Jam) jut eszembe. Ők voltak mindig tornacipőben, szakadt farmerban, meg favágóingben a csóróságuk miatt, aztán amikor híresek lettek, az emberek elkezdték utánozni a "stílusukat" és a hasonló ruhákat 20x-os áron vették. És a legszebb az egészben, hogy az előadók meg kb. minden interjújukban kicikizték emiatt a divatfanokat. XD
Converse , ami most divat, amúgy.
A Converse az pedig jó.A Nike lett kurvanagy divat mostanában,szinte mindenki feszít a vadiúj Nájki csukájában,meg bézbólsapiban,meg minden.A Convers még mindig ritkább,szal nemtom hogy lehet divat.1000 emberből ha egy,vagy kettő Converses,akkor az nagy szó.Ha meg tényleg divat lett a Konzerv,akkor ez kurvagáz. 8. éve ismerem a márkát,de csak tavaly sikerült vennem kettő pár Converse cipőt,erre ilyenkor b*sszák szét a divatmajmok már ezt a márkát is,vagy mi f*sz van? Terence Hill is akkor divatmajom,mert a
Szuperhekusok című filmben Converse cipőben feszít?
Shane Gaalaas is divatmajom,mert imádja a Converse tornacipőket?
lol?
Meg ez a DC vagy mi a rák nevezetű csukák kib*szott menők mostanában,az is ritka volt pedig 1-2 éve...de minden vagány csicska abban feszít,me most éppen pont az a mötál!
Meg még nagyon mötál,amikor kis suhanc,seggdugaszok dzsalnak az uccán,oszt a szutyokabbnál szutyukabb telefonjaikról ordít a Lédigaga,meg a Pirannya,meg Kétiperri,meg a hasonló F.O.S. zenék,me vagánynak lenni jó,divatoljunk mi is! Csakhát ez amerikában vót divat,a 90-es évek környékén,és ott magnó vót a gettós niggerek vállán és az tényleg menő volt!
Nem,nem védem a Converse márkát,Isten ments,csak ez fura... remélem nincs harag,Mester
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-11-27 09:41:49
Az összes -core dologgal nincs, a grindcoret -főleg, ha jól művelik- imádom, a hardcoret szintén szeretem, bizonyos metalcore zenekarokkal sincs bajom (Killswitch rulzik), az újonnan felkapott deathcore vonal irritál elég komolyan (a'la Whitechapel, Suicide Silence, The Agonist, Winds of Plague meg mittudomén), az is azért, mert unalmasnak, repetitívnek és egyszerűen butának érzem az egészet. Meg fáj, hogy ezeket a zenekarokat néha egy kategóriába sorolják olyan zseniális bandákkal, mint a Decapitated vagy a Nile.
Öltözködéshez meg: Azért vannak csak zenekaros pólóim, mert azok tetszenek, nem azért, mert az mötál.
Meg olcsóbbak is, mint valami Converse vagy valami, ami most divat, amúgy.
Öltözködéshez meg: Azért vannak csak zenekaros pólóim, mert azok tetszenek, nem azért, mert az mötál.
Meg olcsóbbak is, mint valami Converse vagy valami, ami most divat, amúgy.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-11-26 22:23:12
beküldve: 2010-11-26 21:45:25
(#41187) Nekem valahogy sosem hiányzott, hogy pontosan tudjam milyen zenét is hallgatok. Elég volt annyi, hogy különbséget tudtam tenni pank és metal között. Az meg, hogy Háté-nak mi baja van a core dolgokkal, számomra teljesen érthetetlen, hisz ott van az August Burns Red vagy a Parkway Drive. Ezek tudottam metalcore-t játsszanak, és teljesen jó zene. Hangulatos, változatos, meg minden kell.
És hogy a öltözködést összehozni a zenei beállítottsággal? Chöhh, hülyeség. Engem is mindenki rockernek hisz, mert általában rock zenét hallgatok, és mert hosszú hajam van fiú létemre. Mondjuk valójában fingom sincs, mitől lesz valaki igazi rocker, nem is nagyon érdekel. De akkor is hülyeség
És hogy a öltözködést összehozni a zenei beállítottsággal? Chöhh, hülyeség. Engem is mindenki rockernek hisz, mert általában rock zenét hallgatok, és mert hosszú hajam van fiú létemre. Mondjuk valójában fingom sincs, mitől lesz valaki igazi rocker, nem is nagyon érdekel. De akkor is hülyeség