Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-11-24 21:10:04
(#41156) akkor már csak 4 kötet owo
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
beküldve: 2010-11-24 20:58:14
(#41155) Szenttehén: sajnos sehogy.
Fanny Yu: 12. (ggogle, wikipedia)
Fanny Yu: 12. (ggogle, wikipedia)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-11-24 20:56:28
(#41154) A Death Note-nak hány kötete van összesen?
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
Én is először azt hittem, hogy csak előrehozott április 1-jei poén, de nem. Áá, pedig tök jó gyülekező hely volt.
Alister: azt azért nem írtam bele a beszámolómba, mert amikor te azt álmodtad, akkor mi már Japánban voltunk. ;)
Alister: azt azért nem írtam bele a beszámolómba, mert amikor te azt álmodtad, akkor mi már Japánban voltunk. ;)
Mi is szeretnénk beszélni veled. Én legalábbis mindenképp.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én is terveztem animés barátaimmal,h belátogassuk a Meido-t.Akkor erről lekéstünk...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-11-24 18:58:03
(#41150) Hogyan lehet posztokat kedvencelni az oldalon?
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-11-24 15:58:25
(#41149) beküldve: 2010-11-24 15:00:12
(#41148) [Link] Azt hittem, hogy ez csak valami rossz poén, de igaz: a honlapjukon kint vannak az okok...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-11-24 10:48:26
(#41147) áhhh...nemááá>.<én még elakartam menni odaa szívtelenek hupp.hupp...
Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
Aww, bezárt a Moonlight Meido. Pedig annyira szerettem volna legalább egyszer eljutni oda..kár, hogy eddig halogattam. Ehh...
LOOOOOOOL : DDD
nem is hallottam róla
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Be, hallod..
Én még szerencsére elkaptam az utolsó 1hónapot...
Én még szerencsére elkaptam az utolsó 1hónapot...
MIANEVED?!
beküldve: 2010-11-23 23:23:19
(#41144) Aww, bezárt a Moonlight Meido. Pedig annyira szerettem volna legalább egyszer eljutni oda..kár, hogy eddig halogattam. Ehh...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.