Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
És lesz valami konkrét előnye is ezeknek a díszdobozoknak? Vagy csak annyi, hogy "all-in-one" megveheted a sorozat összes kötetét?
Nem tudom. Egyenlőre az sem világos hogy a díszdoboz külön is eladó vagy csak az összes kötettel együtt. Mert szerintem csak úgy van értelme ha külön eladó kötetek nélkül...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
A Hellsing és az Árnybíró díszdobozra gondolsz? December 18.án a rendezvényen lesz árusítva limitált darabszámmal (200db/sorozat). forrás: jelenlegi Mondo magazin Animekarácsony reklámja
És lesz valami konkrét előnye is ezeknek a díszdobozoknak? Vagy csak annyi, hogy "all-in-one" megveheted a sorozat összes kötetét?"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Jajj, hogy ez a helyzet. Jólvan. Mindjárt kipontosítom a h.sz.-t. Egyébként Hápé-t nem olvastam, de az is megvan. A Zűrkommandót pedig többször is
Amúgy most így elnézve, lehet hogy én tévedtem, és te a HáPé-ről beszéltél, én meg a Zűrkommandóval válaszoltam rá...
Amúgy most így elnézve, lehet hogy én tévedtem, és te a HáPé-ről beszéltél, én meg a Zűrkommandóval válaszoltam rá...
Szerk: Merchior 2010-11-12 16:39:20
Könyveket sosem olvastam, ugyan megvannak itthon, de nem...
ÉÉÉÉééén olvastam a sorozatot, többször is!!!!!
Mostakkormivan?
Először sosem olvastad, utána meg többször is? Heh?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-11-12 16:29:54
beküldve: 2010-11-12 16:24:00
(#41106) Az az igazság hogy a Harry Potter filmek közül nem mindegyik sikerült jóra. Például Az azkabani fogoly és a Félvér Herceg könyvben sokkal jobb mint filmen (A többi filmmel nincs bajom)...szerintem
De ahogy láttam a 7/1 rész trailerét, szinte teljesen olyanok voltak a dolgok, amilyennek képzeltem őket olvasás közben. Szerintem király lesz
De ahogy láttam a 7/1 rész trailerét, szinte teljesen olyanok voltak a dolgok, amilyennek képzeltem őket olvasás közben. Szerintem király lesz
Szerk: レオン (Leon) 2010-11-12 16:25:00
Ha a Herry Potter-ről van szó, ahhoz nem nagyon tudok mit szólni. Az a pár film, amit láttam, nem volt rossz...
Zűrkommandóból pedig a könyvek nagyszerűek voltak, de ez az új film nem tűnik profi munkának...
Zűrkommandóból pedig a könyvek nagyszerűek voltak, de ez az új film nem tűnik profi munkának...
Szerk: Merchior 2010-11-12 16:41:15
Igen, a szavaidból kitűnik nagyon, hogy nem olvastad.
A filmek sz*rt se érnek, de azért egyszer nézhetőek.
A könyv a király, arra semmi panaszom nincs.
A filmek sz*rt se érnek, de azért egyszer nézhetőek.
A könyv a király, arra semmi panaszom nincs.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-11-12 16:06:48
(#41103) HáPé? Nem nagyon érdekel már. 5. részig láttam talán, de lassan elveszett az érdeklődésem utána. Könyveket sosem olvastam, ugyan megvannak itthon, de nem...
Hanem láttam egy ilyet hogy Garfield és a Zűrkommandó 3D. Ez megfogott. Kíváncsi vagyok rá
Szerk. (egy jutyubos videóval később): Hátezz... Nem úgy tűnik, mintha sokszor olvasták volna a sorozatot. Valahogy nem tudok sokat várni tőle... De attól még megnézem.
Hanem láttam egy ilyet hogy Garfield és a Zűrkommandó 3D. Ez megfogott. Kíváncsi vagyok rá
Szerk. (egy jutyubos videóval később): Hátezz... Nem úgy tűnik, mintha sokszor olvasták volna a sorozatot. Valahogy nem tudok sokat várni tőle... De attól még megnézem.
Szerk: Merchior 2010-11-12 16:10:31
200db egy kicsit nagyon kevés lesz....... =/
Apropó: Valaki tervezi moziban megnézni a HP7-et?
Igen például én tervezem megnézni a Harry Pottert :) elolvastam az összes könyvet belőle, tehát várom a hetedik rész első felét. Az egyébként, hogy két filmben csinálják meg a hetedik részt, szerintem tök jó, legalább lesz jövőre is Harry Potter
Milyen érdekes is lesz, amikor leadják az utolsó HP filmet...Majdnem az egész tinédzser korom avval telt el, hogy mutatták be egymást után a Harry Potter filmeket, most pedig lassan odaérünk hogy nincs több...
De azért, biztos szórakoztató lesz az utolsó két film
Szerk: レオン (Leon) 2010-11-12 16:01:15
beküldve: 2010-11-12 14:50:16
(#41101) 200db egy kicsit nagyon kevés lesz....... =/
MIANEVED?!
díszdoboz wtf?
mikor mi hol miért
mikor mi hol miért
A Hellsing és az Árnybíró díszdobozra gondolsz? December 18.án a rendezvényen lesz árusítva limitált darabszámmal (200db/sorozat). forrás: jelenlegi Mondo magazin Animekarácsony reklámja
Postázást nem vállalnak, ezért webboltban nem lesz kapható (ld webboltos kérdések topic).
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-11-12 09:47:32
beküldve: 2010-11-12 00:21:30
(#41099) díszdoboz wtf?
mikor mi hol miért
mikor mi hol miért
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-11-11 19:25:08
(#41098) Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
tuti hogy lessz vampir knight az animaxon de csak JÖVŐRE meg lessz inuyasha final act de azis JÖVŐRE meg a 2 NANA mozi de azis JÖVŐRE meg a dragonball gt de azis JÖVŐRE és loce.com az december 3-átol lessz mit nézni JÖVŐRE
Majdnem minden jövőre...xD Egyébként a Dragon Ball GT-vel kapcsolatos dolog már nevettséges....több mint egy éve ígérgetik, ha jól emlékszem, idén tavaszra is ígérték, meg idén szeptemberre is...Mondjuk nekem végülis mindegy, mert a Kai most jobban érdekel
Szerk: レオン (Leon) 2010-11-11 15:10:31