Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-11-04 22:41:05
(#41066) Üdv! Csak egy röpke közérdekű közleményt szeretnék idefirkantani: /bár lehet hogy már valaki írt róla.../
2. szegedi képregényfesztivál lesz jövőhéten, november 13.-szombaton, a Somogyi-könyvtárban, 10-18 óra között. Bővebb infóért katt ide: [Link] (aki tud menni,mindenképpen látogasson ki rá,egész jó programok/előadások lesznek )
2. szegedi képregényfesztivál lesz jövőhéten, november 13.-szombaton, a Somogyi-könyvtárban, 10-18 óra között. Bővebb infóért katt ide: [Link] (aki tud menni,mindenképpen látogasson ki rá,egész jó programok/előadások lesznek )
beküldve: 2010-11-03 23:19:44
(#41065) üdv skacok nem tudom hogy közületek ki Resident Evil rajongo, de érdemes megnézni ezt a trailert az uj Resident Evil animàcios filmröl, ami jàték történetét folytatja :)
http://www.youtube.com/watch?v=PymtQ1ryUbU
kacago_elf_fiucska.jpg
DO WANT
Más. Óó, hát ilyen lassú volnék. Csak most fedeztem fel a Plinkett reviewkat. Hjajjistenem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-11-03 20:39:30
(#41063) Már megnyugodtam, hogy nem csak az enyémet törék föl *hisztérikus nevetés, majd elkomorul* Nem örülök ám.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-11-03 19:51:10
(#41062) beküldve: 2010-11-03 19:38:11
(#41061) Nekem sem, és pont azon vannak az interjúzók adatai, akiket meg kellene hallgatnom, pénteken meg hétfőn meg kitudja majd még mikor, meghát ugye minden más is a munkámmal kapcsolatban. Nem utolsó sorban egyetemi levlista, ami lassan pont kapóra jönne
BANNOLTAK CITROMAILRŐL
BANNOLTAK CITROMAILRŐL
THE GAME
no pussy, just the dicks
nekem se megy
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-11-03 18:18:44
(#41059) Ómájgád, úgy megijedtem, nem tudok belépni a citromélbe, és azt hittem, véletlenül bejelentkezve maradtam az egyetemen és valaki feltörte...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Valami tanács egy tejjesen kezdőnek?
Háté nagyon jól beszél. Figyelj oda, gyakorolj sokat, de mindent csak akkor, ha örömből teszed. Másik dolog, amire ha a tanító nem figyelne, szólj, hogy ne rohanjatok nagyon. Mi is beleestünk abba a hibába, hogy gyorsan előreszaladtunk az anyaggal, és hiányosságok vannak, nincs minden alaposan elraktározva, van ami feledésbe merült. Szóval csak szépen nyugodtan!
Köszi a tanácsot, ebből már egy kicsit többet tudok meríteni
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-10-31 23:42:20
(#41057) miért van az, hogy az x-wing vs tie fighter: flight school első pályája is teljesíthetelenül nehéz? :'( Leölök 15db tie fightert, és az utcsó mindig a hátam mögé jön és leszed :'( vmi retrogamer tud segíteni? :S
gitár: Squier Bullet Strat BSB 9558 majdnem ilyet vettem, unokatesóm sokályi ilyennel zenélt, nagyon jó hangja van és árban is korrekt. Basszusgitárról meg nem nyilatkozom, mert nem értek hozzá:S
gitár: Squier Bullet Strat BSB 9558 majdnem ilyet vettem, unokatesóm sokályi ilyennel zenélt, nagyon jó hangja van és árban is korrekt. Basszusgitárról meg nem nyilatkozom, mert nem értek hozzá:S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-10-31 23:42:45
Valamikor szeptember-októberben. Nem tudom. De nagyon nagy, írták is, hogy néhányan felismerték a csávót.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ne opass már..... Ez nagyon komoly! Mikor volt ez? Nem látok dátumot...
MIANEVED?!
Szerintem az olcsó SoundStation gitárok nagyon jók. Nekem is ilyenem van, 26k volt és meglepő, mennyire durván jó hangja van még egy ilyen kaki erősítővel is. SoundStation basszerokra nem tudok mit mondnai, nem ismerem őket. Ha basszert vesz, vegyen öt húrost, az szexibb, mint a 4.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hmm... Tényleg nem rossz.
Kérdés 1.: Főleg a gitárral operálónak céloznám. Egy ismerősöm nézelődik az elektro gitárok között. A kérdés annyi, hogy milyen fajtát ajánlanátok, ami azért barátságosabb a pénztárcával, mégis aránylag szépen szól.
Kérdés 2.: Az a gitár, ami a fentieknek megfelel, igaz a basszusra is? Vagyis ugyanaz a gyártó, akinek a szólógitárjai megbízhatóak, szépen szólnak, és nem bitang drágák, a basszusok is hasonlóak?
Kérdés 3.: Naruto: Ultimate Ninja Storm 2-höz volt már valakinek szerencséje? Vélemények róla?
Kérdés 1.: Főleg a gitárral operálónak céloznám. Egy ismerősöm nézelődik az elektro gitárok között. A kérdés annyi, hogy milyen fajtát ajánlanátok, ami azért barátságosabb a pénztárcával, mégis aránylag szépen szól.
Kérdés 2.: Az a gitár, ami a fentieknek megfelel, igaz a basszusra is? Vagyis ugyanaz a gyártó, akinek a szólógitárjai megbízhatóak, szépen szólnak, és nem bitang drágák, a basszusok is hasonlóak?
Kérdés 3.: Naruto: Ultimate Ninja Storm 2-höz volt már valakinek szerencséje? Vélemények róla?
Szerk: Merchior 2010-10-31 21:22:06
beküldve: 2010-10-31 20:56:50
(#41052) Valaki volt olyan szerencsés, hogy a Keletinél tartózkodott, amikor ez végbement?
[Link]
Ez. Marha nagy.
[Link]
Ez. Marha nagy.