Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Rule 34.
nem értem, lécci magyarázd el
im 12 what is this?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-11-08 18:00:02
beküldve: 2010-11-08 17:33:59
(#41079) a végén még feleségül veszlek
Umi: GO-ZEN-t, Maggutot, vagy valami más gyönyörű japán goregrindot szeretnék.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Kinek van valami sejtése arról, hogy a 2011-es tavaszi MondoConra, (ahogyan idén KOKIA is) ki/kik fognak koncerzetni???
Ha semmi sejtés, akkor vágyakat is szívesen olvasok :)
Tavaszi MondoCon? Lehet tudni hogy pontosan mikor lesz és hol? Azt már nem szeretném kihagyni
Kinek van valami sejtése arról, hogy a 2011-es tavaszi MondoConra, (ahogyan idén KOKIA is) ki/kik fognak koncerzetni???
Tavaszi MondoCon? Lehet tudni hogy pontosan mikor lesz és hol? Azt már nem szeretném kihagyni
Szerk: レオン (Leon) 2010-11-08 10:06:15
Ráadásul a shoták és a shittin' dick nipples valahogy nem fér össze... ^^"
Rule 34.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-11-07 22:33:08
(#41073) Kinek van valami sejtése arról, hogy a 2011-es tavaszi MondoConra, (ahogyan idén KOKIA is) ki/kik fognak koncerzetni???
”私は青空をみるのが好きだ。”
Ezt remélem te sem gondoltad komolyan, mivel a ti frigyetekből termő gyümölcs, egy világfájdalmas nálad is perverzebb, mindenkibe belekötő személyszerűség lenne, aki rontást hoz a világra. Ráadásul, ha dobod dragdát az megátkoz, és évekig hallgathatom, hogy msn-en sír... Lécci ne tegyétek ezt velünk ^^"
Ráadásul a shoták és a shittin' dick nipples valahogy nem fér össze... ^^"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ómájfákingád most tényleg úgy szóltunk egymáshoz, hogy semmi bántó nem volt benne?
a végén még feleségül veszlek
a végén még feleségül veszlek
-
lehet meg kéne előtte végre nézni azt a szart, hogy átérezzem a csávó fájdalmát
Meh. Nekem a második sem rémlett, pedig azt még moziban láttam. Bár. Lehet a sokadik "ésakkormostmiafaszvan?&qu ot; után tényleg elaludtam, mint a gyűrű kúrán.
Najó, azon csak bóbiskoltam. Mag a mátriksz akárhányon is. Basszus, igazán ideje lenne bepótolni ezeket.
nem küldött nekem ímélben pizza rollst
Nem kommenteltél eleget a vebzónján.
Csak most fedeztem fel a Plinkett reviewkat. Hjajjistenem.
és nemsokára jön a SW3
lehet meg kéne előtte végre nézni azt a szart, hogy átérezzem a csávó fájdalmát
nem küldött nekem ímélben pizza rollst
Ikszájd:
sajnos azon a hétvégén pont megyek haza, menni kell piconak öltözve helóvinpartira
-
Szerk: ∂z 2010-11-05 12:46:50
Tetszetősnek tűnik, lehet, hogy meglessük. Hátha jön dz és magával rángatja dragdát ^^
beküldve: 2010-11-04 23:09:45
(#41067) ménincsittsenki
holvagydz? holvanazazziiii?! DDDD:
oszt. májvipen miért nem lehet megváltosztatni a nevet? iwiwen miért lehet? egyáltalán ki van még fennt manapság májvipen?
holvagydz? holvanazazziiii?! DDDD:
oszt. májvipen miért nem lehet megváltosztatni a nevet? iwiwen miért lehet? egyáltalán ki van még fennt manapság májvipen?