Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-11-26 20:59:09
(#41186) Sokáig éljen Hanon! Ünnepi alkalomból íme egy móka:
Megszólal az ügyvédi iroda telefonja, szipogva felveszi a titkárnő:
- Halló, tessék? Ügyvédi iroda.
- Jó napot kívánok, Kovács ügyvéd úrral szeretnék beszélni.
- Már megint maga telefonál? - zokog a titkárnő - Most mondom el ötödször magának, hogy Kovács ügyvéd urat tegnap autóbaleset érte, és meghalt.
- Tudom-tudom, de olyan jó ezt hallani!
Megszólal az ügyvédi iroda telefonja, szipogva felveszi a titkárnő:
- Halló, tessék? Ügyvédi iroda.
- Jó napot kívánok, Kovács ügyvéd úrral szeretnék beszélni.
- Már megint maga telefonál? - zokog a titkárnő - Most mondom el ötödször magának, hogy Kovács ügyvéd urat tegnap autóbaleset érte, és meghalt.
- Tudom-tudom, de olyan jó ezt hallani!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-11-26 20:59:32
beküldve: 2010-11-26 20:36:22
(#41185) Happy Birthday Hanon ^^
Am lövésem sincs,h pontosan melyik nap van eme szép esemény,viszont Yoroi szerint is ma van,akkor minden okés.
Egyszóval Banzai!
Am lövésem sincs,h pontosan melyik nap van eme szép esemény,viszont Yoroi szerint is ma van,akkor minden okés.
Egyszóval Banzai!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-11-26 20:37:21
beküldve: 2010-11-26 19:58:05
(#41184) Boldog születésnapot Hanon ^^ úgy emlékszem ma van eme jeles nap
és tavaly is ezt kaptad de:link
és tavaly is ezt kaptad de:link
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-11-26 19:52:22
(#41183) Ez kegyetlen jóóóóóó Találkozni akarok a készítővel
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Kipróbáltma már én is. Ez sokkal nehezebb mint az előző, vagy csak nekem? Csak ennyi pontot sikerült összeszednem:
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Juhú, ez kegyetlen! XD Nem is tudom, ez vagy az eredeti-e a jobb...XD
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Én mindent meghallgatok ami blues és jazz alapú. Komolyan, minden ilyen sílusú zenébe, legyne az rock, metál, vagy core megtalálom az értéket. Egyedül a rap meg az elektronikus zene az, ami nem jön be, bár a Rapcore meg az Electronicoret szeretem. Meg néhány synthpop előadót is. Én úgy öltözködök, ahogy nekem tetszik, a zenei ízlésem nem igazán befolyásolja, esetleg abban, hogy van néhány bandás pólóm. A többi, a szögecses karkötő, meg a csőszárú farmer meg csak jött, mert megtetszett.
Sokan persze azért vesznek fel egy bizonyos öltözködési stílust, mert egy bizonyos zenei műfaj rajongói. Szerintem ezzel sincs semmi baj, már megszoktam, hogy nem szabad a külső alapján beskatulyázni valakit. A fültágító meg nagyon adja
Sokan persze azért vesznek fel egy bizonyos öltözködési stílust, mert egy bizonyos zenei műfaj rajongói. Szerintem ezzel sincs semmi baj, már megszoktam, hogy nem szabad a külső alapján beskatulyázni valakit. A fültágító meg nagyon adja
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-11-26 12:54:43
beküldve: 2010-11-26 10:52:41
(#41179) Szerintem túl nagy hangsúlyt kap ez a zenei bekategórizálás. És itt nem is elsősorban a zene kategóriáját értem (mert szerintem is bizonyos mértékig szükség van rá), hanem inkább az emberekét akiket beskatulyáznak csupán az öltözködésük miatt. Nekem pl van egy kicsi (6mm-s) fültágítóm. Na most ettől emo lettem? Vagy sceene? Vagy esetleg divatmajom? Tetszik és nem bántam meg. Az öltözködés vagy kinézet alapján nem értem hogy minek kell besorolni egy embert. Egy személy csak egyfajta zenét szerethet? Nem lehet hogy szereti a hardcoret és a heavy metalt is? Én vagyok amúgy az egyik élő példa arra hogy a külső alapján hülyeség kategorizálni, mivel rengeteg zene van amit szeretek a hardcoretól elkezdve a metálon át a technoig vagy dance illetve RNB-ig nagyon sok minden belefér az ízlésembe. Van amikor felveszek rózsaszín cuccot is, szegecses övet, de néha csak egy farmer + sportcipő + kötött pulcsi.
Persze ne vegyétek beszólásnak, mert nem konkrétan nektek szólt ez a hsz, csak úgy általánosságban hogy az emberek mennyire kicsinyes dolgokon tudnak fennakadni. Mintha nem vehetne fel valaki egy szegecses övet csak azért mert tetszik neki mert attól divatmajom lesz belőle, mert a szegecses öv az a keményebb zenét szeretők kiegészítője... Ráadásul ez nem a mai fiatal generáció "problémája", hanem már 5-7 évvel ezelőtt (amikor középsulis voltam) akkor is ez ment.
Persze ne vegyétek beszólásnak, mert nem konkrétan nektek szólt ez a hsz, csak úgy általánosságban hogy az emberek mennyire kicsinyes dolgokon tudnak fennakadni. Mintha nem vehetne fel valaki egy szegecses övet csak azért mert tetszik neki mert attól divatmajom lesz belőle, mert a szegecses öv az a keményebb zenét szeretők kiegészítője... Ráadásul ez nem a mai fiatal generáció "problémája", hanem már 5-7 évvel ezelőtt (amikor középsulis voltam) akkor is ez ment.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-11-26 10:55:51
beküldve: 2010-11-26 07:16:04
(#41178) Jó nap ez a péntek. Nincs első 2 órám, meg utolsó se, összesen 4 órám van.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Aj, kis hülyének érzem magam, hogy csak hallgatom a zenét, nem kategorizálom xC
Namégegyszer:
Ez annyira édes : D
Namégegyszer:
Ez annyira édes : D
Szerk: miyu 2010-11-25 23:42:38
Youtube flamerek, most konkrét példát nem fogok tudni mondani. Talán a Dream theater nem annyira vitatott banda, de én azt szűrtem le a sok fórumos / youtubos kommentből.
De a Dragonforce meg a Dream Theater legalább fent van azon a sznob oldalon.
De a Dragonforce meg a Dream Theater legalább fent van azon a sznob oldalon.
Szerk: idk pls delete 2010-11-25 22:49:34
beküldve: 2010-11-25 22:29:46
(#41175) Meg az is vicces, hogy mit fogad be a metáltársadalom és mit utasít vissza. Például a Dream Theatert, Slipknotot meg a Dragonforceot élből le fakemetálozzák, meg lebuzizzák őket
DragonForce? Tudjuk. Slipknot? Megértjük.
De a Dream Theater? Hol ki mi mikor? Most lehet, csak azért nem értem, mert elég messziről szaglászom csak ezt a progmetál-szférát, de amennyit látok belőle az alapján istenítve vannak a legutóbbi albumjaikig (fogalmam sincs pontosan melyik akasztotta ki őket nagyon, talán a Train of Thought?). Akik meg fikázzák azok is hozzáteszik, hogy "De azért régen mesteriek voltak" meg "legendás".
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Valóban, az Evisceration Plague volt az eddigi legjobban nyitó albumuk...
Addig nincs gáz, amíg nem húzogatnak párhuzamokat a CC meg a Suicide Lóf.sz és a Blowjob for a Cowboy között.
Addig nincs gáz, amíg nem húzogatnak párhuzamokat a CC meg a Suicide Lóf.sz és a Blowjob for a Cowboy között.
Loál, ez a kép de masszív
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-11-25 19:33:02
beküldve: 2010-11-25 19:22:05
(#41173)
Szerk: SötétOldal 2010-11-25 19:27:21
A Cannibal Corpse szvsz 2007 óta nagyon könnyen fogy, nyilván mert "hey guyz, dats so br00tal, dats so scene!"
Szerk: idk pls delete 2010-11-25 19:26:17