Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Komoly :O Milyen kicsi a világ ^^ Melyik suliba jártál?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nyilván, csak a muris szerb szövegeken kívül semmi kiemelkedő nincs benne. A holland Alister rosszabb, mondjuk más stílus is, de akkor is.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-10-12 21:36:41
(#40825) Neckrokid: Tehetséges az, aki többet tud, mint amennyit tanul. Igen, kellő idővel és szorgalommal bizonyos mértékben ellensúlyozható a hiánya - csak az időnk véges, sajnos / szerencsére.
Hanon: Ha ennyire hiányzik, felhajtunk valami ragemaster bloggert, és meggyőzzük, hogy írjon rólad.
vadooc: Egen, animés berkekben a fordítás nyugodtan odaírható a labdarúgás, a politika és a jog mögé - amikről mindenki azt hiszi, hogy tud mindent...
Háté: Azért ez egész hallgatható
Yoroi: Jaj, hát nem tudtam, hogy ennyire mellre szívod...
Hanon: Ha ennyire hiányzik, felhajtunk valami ragemaster bloggert, és meggyőzzük, hogy írjon rólad.
vadooc: Egen, animés berkekben a fordítás nyugodtan odaírható a labdarúgás, a politika és a jog mögé - amikről mindenki azt hiszi, hogy tud mindent...
Háté: Azért ez egész hallgatható
Yoroi: Jaj, hát nem tudtam, hogy ennyire mellre szívod...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
én Cegléden
EZ komoly???
5évig oda jártam suliba... Ceglédtől 30km-re lakom.. ami fél óra utazás kocsival/vonattal...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-10-12 21:28:00
Gyöngyöstarján. Az öszi szünetem úgyis ilyen mindenkivel találkozgatós lesz, Te is bele fogsz férni
Szerk: Merchior 2010-10-12 21:06:57
Hmm hmm. Pontos településnév?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem, nem, nem! Pesttől még egy 80 km köbö De a gugli szerint Cegléd csak ~100 km ide.... 1 óra 45/50 perc... Végülis annyira nem veszélyes
Hát te gondolom Pesten laksz, én Cegléden, az kb egy 60 km.
A ősziszünet nagyon könnyen át tudja hidalni a távolság szabta határokat Amúgy a távolság igen könnyen kideríthető...
Egy ismerősömmel dobtunk össze Guitar Proba két zenét. Ő megcsinálta a három gitársávot, énmeg a dobot. Már milliárdszor lett módosítva, ahogy most is. De ezúttal belepiszkáltam a gitárba. Mondjuk egyszerűen csak annyit tettem, hogy kicseréltem a típusát. De végül is nem csináltam nagy hülyeséget, és szerintem még jobb is így
Akkor jó lett az eredmény Gratulálok
Kár, hogy szerintem minimum 50km, ha nem messzebre laksz tőlem /ami amúgy nem sok, csak azért mégis./ Mert szívesen meghallgatálak, főleg, hogy felénk naggyon ritkák a dobosok. Most egy fél év után találtunk egyet, aki "talán" dobolna nekünk.
Finnország-Magyarország
1-2
Jókvagyunk emberek!
1-2
Jókvagyunk emberek!
Az biztos! Óriási mérkőzés volt. Nem hittem volna hogy még megszerezhetjük a győzelmet, már attól féltem hogy ez a döntetlen is veszélybe kerül... De szerencsére sikerült behúznunk ezt a meccset. így nagy esélyünk van arra hogy részt vehetünk a soron következő 2012-es labdarúgó európa bajnokságon
Hajrá Magyarország! ~~
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Egy ismerősömmel dobtunk össze Guitar Proba két zenét. Ő megcsinálta a három gitársávot, énmeg a dobot. Már milliárdszor lett módosítva, ahogy most is. De ezúttal belepiszkáltam a gitárba. Mondjuk egyszerűen csak annyit tettem, hogy kicseréltem a típusát. De végül is nem csináltam nagy hülyeséget, és szerintem még jobb is így
Énmeg olyan dolgokba nyúltam bele, amihez igazából nem értek, és ehhez képest szerintem egész jól sült el a dolog
Elnézést ha túl kíváncsi vagyok de lenne kedved megosztani ezt velünk? miféle dologba nyúltál bele?
Az interneten alapból mindenkinek nagy a szája. Az a gondolat, hogy monitoron keresztül nem lehet pofánb.szni a másikat, elég megnyugtató tud lenni.
Alister - Gavran
.
Alister - Gavran
.
A normális emberek viszont többé-kevésbé könnyedén ellen tudnak állni még így is a kísértésnek.
Váá, bevittem a hangfalakat a másik géphez, nem tudom meghallgatni a számot! Pedig olyan ígéretes a neve...XD
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.