Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A kreativitás is egy olyan dolog, ami a sok gyakorlás alatt, sok mást alapul véve kifejlődik.
Szerintem naggyon borzalmas hang ekvés van, inkább csak olyan ember, aki nem tudja jól használni a hangját és ezért tűnik rossznak az éneklése.
A gépi énekkel nekem semmi bajom. Az Auto-tuneos T-paines torzítást pl kifejezetten szeretem, meg aztán manapság minden énekes hasnzál valamiféle torzítást, vagy az előbb említett auto-tune enyhébb változatát, vagy pedig bass reliefet.
Szerintem naggyon borzalmas hang ekvés van, inkább csak olyan ember, aki nem tudja jól használni a hangját és ezért tűnik rossznak az éneklése.
A gépi énekkel nekem semmi bajom. Az Auto-tuneos T-paines torzítást pl kifejezetten szeretem, meg aztán manapság minden énekes hasnzál valamiféle torzítást, vagy az előbb említett auto-tune enyhébb változatát, vagy pedig bass reliefet.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-11 19:56:58
(#40796) A legviccesebb az egészbe, hogy az ilyen "tehetségek" vagy protekcióval nyernek (lásd király viktor) vagy határon túliak.
Semmi bajom velük, csak... fura...
Semmi bajom velük, csak... fura...
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Szerk: Kyoro-chan 2010-10-11 19:57:13
Bárki megtanulhat úgy festeni, mint Leonardo Da Vinci
Da Vincit bárki megtanulhatja lemásolni, ha eleget gyakorol, de úgy festeni soha nem fog az ember, mint ő, ha nem elég tehetséges hozzá. Mint ahogy egy hangszeren is meg lehet tanulni virtuóz szinten játszani, de ha az embernek nincs mellé kellő kreativitása, akkor mégsem lesz belőle [ízlés szerint tessék ide beilleszteni valami favorit muzsikust] csak azért, mert eleget gyakorolt.Legalábbis szerintem. Aztán kitudja.
Az Ikszfaktor meg a Megasztár meg olyan, mint a Valóvilág, csak énekelnek bennük egy kicsit. Így is kell kezelni, és akkor nincs gond. Nem a tehetségeket keresik, hanem a nézőket kergetik. Végül is ebből élnek.
Mondasz valamit. Szerintem is tulajdonképpen fő cél a nézettség. Ha lenne más műsorok, amivel tudják tartani a nézőszámot vajon akkor is ilyen buzgón keresnék a tehettségeket? Fertelmes amit a kereskedelmi adók művelnek.
Bárki megtanulhat úgy festeni, mint Leonardo Da Vinci
Da Vincit bárki megtanulhatja lemásolni, ha eleget gyakorol, de úgy festeni soha nem fog az ember, mint ő, ha nem elég tehetséges hozzá. Mint ahogy egy hangszeren is meg lehet tanulni virtuóz szinten játszani, de ha az embernek nincs mellé kellő kreativitása, akkor mégsem lesz belőle [ízlés szerint tessék ide beilleszteni valami favorit muzsikust] csak azért, mert eleget gyakorolt.Legalábbis szerintem. Aztán kitudja.
Az Ikszfaktor meg a Megasztár meg olyan, mint a Valóvilág, csak énekelnek bennük egy kicsit. Így is kell kezelni, és akkor nincs gond. Nem a tehetségeket keresik, hanem a nézőket kergetik. Végül is ebből élnek.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-10-11 17:15:18
(#40793) Viszont szerintem vannak emberek, akiknek istenadta tehetségük van pl az énekléshez, de nem merik megmutatni. Az ilyeneket annyira sajnálom... De van a másik véglet is, amikor meg egy szörnyen béna konkrétan csak a számítógép által helyrehozott/készített dalt "ad elő" és olyan büszke magára, el is hiszi, hogy milyen szuperjó és az ilyen csinált akármiket kapnak fel! Ez bosszantó tud lenni...
Az ilyen műsorokhoz visszatérve, az összes egytől egyig külföldi koppintás, ami ránk nézve elég szánalmas, hogy nincs, amit esténként adhatnának, csak az, hogy az egyik celeb hogy oltja a másikat, meg hogyan törnek össze álmokat az ilyen ikszfaktor és társaival. Ehhelyett értelmesebb műsorokat is be lehetne rakni és akkor nem azon menne a cirkusz, amit most is csinált az ertéel meg a tévékettő, hogy egyidőbe rakta a megát meg a faktort és akkor melyik ilyen ütődött csatorna a nyerő...
Hűűű ez elég hosszú lett és bocsi, ha valakinek... nemtom... bántó lettem volna, de ez már nagyon kikívánkozott xD
Az ilyen műsorokhoz visszatérve, az összes egytől egyig külföldi koppintás, ami ránk nézve elég szánalmas, hogy nincs, amit esténként adhatnának, csak az, hogy az egyik celeb hogy oltja a másikat, meg hogyan törnek össze álmokat az ilyen ikszfaktor és társaival. Ehhelyett értelmesebb műsorokat is be lehetne rakni és akkor nem azon menne a cirkusz, amit most is csinált az ertéel meg a tévékettő, hogy egyidőbe rakta a megát meg a faktort és akkor melyik ilyen ütődött csatorna a nyerő...
Hűűű ez elég hosszú lett és bocsi, ha valakinek... nemtom... bántó lettem volna, de ez már nagyon kikívánkozott xD
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
"A tehetség másodlagos, az első a szorgalom."
Bárki megtanulhat úgy festeni, mint Leonardo Da Vinci, ha folyamatosan és rengeteget gyakorol. Akikben van egy kis plussz tehetség, azok gyorsabban. Ergó, nincs tehetségtelen ember, csak lusta, aki inkább kényelmesen belenyugszik abba, hogy valamihez "nincs tehetsége", mint hogy tényleg megpróbálja.
Bárki megtanulhat úgy festeni, mint Leonardo Da Vinci, ha folyamatosan és rengeteget gyakorol. Akikben van egy kis plussz tehetség, azok gyorsabban. Ergó, nincs tehetségtelen ember, csak lusta, aki inkább kényelmesen belenyugszik abba, hogy valamihez "nincs tehetsége", mint hogy tényleg megpróbálja.
Ezzel nem bántani, hanem ösztönözni akarlak ;-)
Ez valóban nagyon pozitív hozzáállás. Alkalmazni lehet az élet különféle területein, de mivan az énekléssel? Szerinted ha valakinek abszolút nincs jó hangja, az is megtanulhat úgy énekelni mint például Mariah Carey? Azért azt kétlem valamennyire...
Szerk: レオン (Leon) 2010-10-11 16:45:03
"A tehetség másodlagos, az első a szorgalom."
Ezzel nem bántani, hanem ösztönözni akarlak ;-)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ha így folytatom, valószínűleg örökké fogok élni :'D
Mind halhatatlannak születünk, csak a legtöbben egy idő után belefáradunk. Pedig mennyi élni való van még!Zene: a másik művészet a rajz mellett, amit mindig sajnáltam egy kicsit, hogy nincs tehetségem. De igen, a zongorát nagyon is szeressük, gyönyörű hangszer
*és a háttérben fel is csendül a Mondscheinsonata*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-10-10 23:17:36
(#40789) Hegedű fuckyeah.
Kár volt abbahagyni. Persze utólag könnyű okosnak lenni.
and now for something completely different
Az ugyan egy dolog, hogy eddig is tisztában voltam azzal, hogy mondon az átlag IQ nem repdes az egekben.
De az, hogy diszkréten beoltok egy modot, és utána kikiáltanak modseggnyalónak... XDDDDDD
Hozzátegyen hogy áemwés volt, vagy teljesen fölösleges?
Kár volt abbahagyni. Persze utólag könnyű okosnak lenni.
and now for something completely different
Az ugyan egy dolog, hogy eddig is tisztában voltam azzal, hogy mondon az átlag IQ nem repdes az egekben.
De az, hogy diszkréten beoltok egy modot, és utána kikiáltanak modseggnyalónak... XDDDDDD
Hozzátegyen hogy áemwés volt, vagy teljesen fölösleges?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-10-10 21:56:00
(#40788) Szerintem tök jo ha valaki zenél, fantasztikus élményt tud szerezni magànak is és màsoknak is.
Viszont, érdekelne hogy zenéltek, lehetséges hogy a mangafan forum is rejteget tehettségeket ? : )
Viszont, érdekelne hogy zenéltek, lehetséges hogy a mangafan forum is rejteget tehettségeket ? : )
Én tanárnál tanultam dobolni, bár szerintem önszorgalom is kellett hozzá nemkevés... De a közvélemény szerint jól csinálom, vagy mit tudom én. És most valahogy kedvet kaptam a Maximum the Hormone-hoz
beküldve: 2010-10-10 21:30:39
(#40786) Ha zene csinálás, akkor nálam természetesen gitár, ének, scream. Egy időben szemeztem basszerrel, de utána találtunk basszerost, szóval maradtam a ritmusgitárnál. Énekelni meg úgy tanultam meg, hogy folyamatosan mondták haverjaim, min változtassak, hogy jobb legyen, gitározni is haverjaim tanítottak meg. Screamelni meg teljesen önszorgalomból.
Most a zongoràt szemeltem ki magamnak, de ez még eléggé tàvoli terv
Ahh, kedvenc hangszerem <3. (Kellett nekem Tori Amoson szocializálódni.)
Megfogadtam, hogy addig nem halok meg, amíg meg nem tanulok rajta legalább egy alapszinten játszani, de, ha így folytatom, valószínűleg örökké fogok élni :'D
Akkor már ketten vagyunk! Amióta dobolni tanulok, nem csak úgy hallgatom a zenét, hanem oda is figyelek rá, ki, hogy, mit csinál. Annyira, hogy nem rég jöttem rá, hogy megtanultam majdnem teljesen a Sum 41 - In too Deep című számát, illetve az Asian Kung-fu Generation - Rojiura no Usagi-t is majdnem
Én konkrétan arra gondoltam, hogy nem akarok énekes lenni.... Dobos annál inkább
Sok sikert hozzà remélem sikerül :) én amikor zenét hallgatok egyszerüen imàdom a dobot, de komolyan. Egyik kedvenc hangszerem. Külön odafigyelek rà amikor zenöt hallgatok
Én is szeretnék majd idövel valamikor megtanulni hangszeren jàtszani. Tettem màr egy probàt kiskoromban, de akkor abbahagytam. Most a zongoràt szemeltem ki magamnak, de ez még eléggé tàvoli terv
(Bocsànat a dupla postért, küldés közben hiba történhetett)
Szerk: レオン (Leon) 2010-10-10 21:10:35