• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 231 232 233 234 235 236 237 238 239 ... <<>>
beküldve: 2010-10-10 21:04:37
(#40782) Válasz Merchior (#40781) üzenetére
レオン (Leon)
レオン (Leon)
[ Rászokóban ]
Én konkrétan arra gondoltam, hogy nem akarok énekes lenni.... Dobos annál inkább

Sok sikert hozzà remélem sikerül :) én amikor zenét hallgatok egyszerüen imàdom a dobot, de komolyan. Egyik kedvenc hangszerem. Külön odafigyelek rà amikor zenöt hallgatok

Én is szeretnék majd idövel valamikor megtanulni hangszeren jàtszani. Tettem màr egy probàt kiskoromban, de akkor abbahagytam. Most a zongoràt szemeltem ki magamnak, de ez még eléggé tàvoli terv

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-10-10 20:58:34
(#40781) Válasz レオン (Leon) (#40780) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Én konkrétan arra gondoltam, hogy nem akarok énekes lenni.... Dobos annál inkább

beküldve: 2010-10-10 20:53:48
(#40780) Válasz Merchior (#40779) üzenetére
レオン (Leon)
レオン (Leon)
[ Rászokóban ]
De szerencsére vannak olyan elvont, elmebeteg idióták, mint én!

ÉN Ugy vagyok vele hogy legszivesebben inkàbb elvont idiota vagyok mint celeb

Pl annak idején amikor ment a TV-be a Valo Vilàg, kiskoromban eljàtszottam a gondolattal hogy szivesen beköltöznék a villàba, viszont most hogy ujraindult a jàték...az biztos hogy a karomnàl fogva sem lehetne elhuzni a vàlogatàsra

Elnézést azoktol akik szeretik az ilyen jellegü müsorokat, csak érdekes hogy mennyire kinöttem belöle

(bocsi a helyesiràsi hibàkért csak Német billentyüzetröl irok, és ez kissé màs mint a magyar)

Szerk: レオン (Leon) 2010-10-10 20:54:56
beküldve: 2010-10-10 20:42:46
(#40779) Válasz レオン (Leon) (#40778) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
De szerencsére vannak olyan elvont, elmebeteg idióták, mint én!

beküldve: 2010-10-10 20:40:42
(#40778) Válasz Gilje-sama (#40775) üzenetére
レオン (Leon)
レオン (Leon)
[ Rászokóban ]
Engem kifejezetten màr idegesit ez a sok énekes müsor...Természetesen sok sikert kivànok a versenyzöknek, viszont lassan màr mindenki énekes akar lenni Magyarorszàgon xD

Szerk: レオン (Leon) 2010-10-10 20:41:17
beküldve: 2010-10-09 23:36:56
(#40777) Válasz Gilje-sama (#40775) üzenetére
Travis
Travis
[ Rászokóban ]
mért vagyok körülvéve megasztárral meg ikszfaktorral? nemakarom

Ilyenkor kell betenni egy jó kis filmet, már ha akad a polcon a sok agyonnézett anime mellett. Vagy átkapcsolni azokról a szenny műsorú adókról (rtl, tv2 és társaik), példának okáért az m2-re, amin épp most lesz vége A remény rabjainak. Ami éppenséggel a valaha készült legjobb filmek egyike.

..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-10-09 20:32:15
(#40776) Válasz Gilje-sama (#40775) üzenetére
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]

Ne is mond, kínomban enimexre kapcsoltam a tvt ahol az agyon nyúzott Inuyááááshá megy.

Ez az oroszlánkirály feeling meg... Lehet kap egy próbát, majd leszedem, mert hát mozi itten luxus, csak dísznek van

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-10-09 20:33:43
beküldve: 2010-10-09 19:39:48
(#40775) Válasz 屍鬼レゲ (#40774) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
nekem Oroszlánkirály - feelingem lett tőle. amúgy valóban nagyon jó vizuálisan, csak a hangulatot kellett volna megdobni kicsit a kritikusabb helyeken, vagy zenével, vagy pörgéssel. nem mész ki leesett állal a moziból, de egyébként megéri azt a jegyet, tényleg

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-10-09 20:14:00
beküldve: 2010-10-09 19:35:57
(#40774) Válasz Gilje-sama (#40773) üzenetére
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
hát nekem nem durrant nagyot. kijöttünk az ajtón, és: "Kedves mese volt nem?" "Ja, az." - mondta jóanyám. számomra a szokásos történet, csak új köntösben. de azért érdemes megnézni

Gondolom meg kell menteni az erdőt, de lesz benne dráma, de mégis happy ending.

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-10-09 19:32:50
(#40773) Válasz Fiszi (#40772) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
hát nekem nem durrant nagyot. kijöttünk az ajtón, és: "Kedves mese volt nem?" "Ja, az." - mondta jóanyám. számomra a szokásos történet, csak új köntösben. de azért érdemes megnézni

viszont kap egy +-ot, mert nem mentek rá a "cukiságra", és nincs benne egy tipikus fordulat

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-10-09 19:37:05
beküldve: 2010-10-09 19:26:37
(#40772) Válasz Gilje-sama (#40770) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
És jó volt a film? Mert képileg gyönyörűnek tűnt, de a történet is jó?

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-10-09 19:16:19
(#40771) Válasz レオン (Leon) (#40769) üzenetére
Kyoro-chan
Kyoro-chan
[ Addiktgyanús ]
Húú én kint voltam! Nagyon jó volt a hangulat és rengeted gyerek volt. Nagyon szép győzelem volt

Am én még sose játszottam ilyen tippelőset. Valaki tudná ismertetni a tudnivalókat? Zokni vagyok xD

Nahát, érdekes, hogy lány létedre kint voltál egy futballmérkőzésen de ennek csak örülök :)

Idézek a főoldalról a kérdésedre válaszolva:

"a vonatkozó topikban (Bejelentés-tippek) 3 tipped lehet, az utolsó számít. Ha kettőt eltalálsz, egy ajándék kötet a jutalom. Hajrá, és sok szerencsét!"

Tehát röviden megtippeled azt, hogy melyik az a 3 manga amit szerinted ki fognak adni. Ha kettőt eltalálsz nyersz egy mangát.

Az a kifejezés viszont hogy "az utolsó számít" nekem is kissé sötét...az utolsó tipp? xD

Hát igen... ^^" Szeretem a focit, de csak élőben, mert annak megvan a maga hangulata A tévé előtt tök unalmas, de ha már lelátóról nézed, hallod a tömeget, és nem valami kezdő a kommentátor, akkor egész mámorító tud lenni. Most is a szurkolótábor, amikor két gól között unatkozott elszórakoztatták egymást. xD
De valahogy mindig csak télen sikerül kijutni és mire vége a meccsnek szabályosan ráfagyok az ülésre akár van alattam párna, akár nincs. A piát meg a zsaruk állandóan elveszik, szal még az sincs h azzal melegszel fel xP
Köszi a segítséget, így már sokkal világosabb Megyek is tippelni xD

Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-10-09 18:38:26
(#40770)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Hát igen, a baglyok. Gyönyörű, sebes röptű lények, kik ajándékként fogadták a sötétség átkát.
Nem hiába a kedvenc madaraim. Be is ültünk ma a moziba megnézni Az Őrzők legendáját - amin a premier napján édeskevesen voltak a Dózsa Moziban. Duplán örülhettem hát, hisz egyrészt nem csak kényelmesen terpeszkedhettem a székemen, de mivel betegen mentem a filmre nem kellett attól tartanom, hogy kismillió embert zavarok az orrfújásommal.
Az épület viszont úgy látszik retro-napot tartott. A DMC szocreál épületét nem csak a víz kezdte ki, cuki beázás-foltokkal tarkítva a feljárót, de a régi idők szagos előadásaihoz hasonlóan itt a hőmérsékletet igazították a filmhez - azaz fagypont alá. A kedves jegyszedő néni buzgón tépte a jegyeket, így elfelejtett szólni a direktor úrnak, hogy ez nem dokumentumfilm, s a közönségnek tán nem kéne éreznie a sztratoszféra hidegét.
A vizualitáson alapuló film már idejét múlt tehát, s egy új műfaj születésének lehetünk szemtanúi - a valódi 3D-s vetítés születésének.
De a Jégkorszakra tuti nem ülök be.

beküldve: 2010-10-09 18:37:52
(#40769) Válasz Kyoro-chan (#40766) üzenetére
レオン (Leon)
レオン (Leon)
[ Rászokóban ]
Húú én kint voltam! Nagyon jó volt a hangulat és rengeted gyerek volt. Nagyon szép győzelem volt

Am én még sose játszottam ilyen tippelőset. Valaki tudná ismertetni a tudnivalókat? Zokni vagyok xD

Nahát, érdekes, hogy lány létedre kint voltál egy futballmérkőzésen de ennek csak örülök :)

Idézek a főoldalról a kérdésedre válaszolva:

"a vonatkozó topikban (Bejelentés-tippek) 3 tipped lehet, az utolsó számít. Ha kettőt eltalálsz, egy ajándék kötet a jutalom. Hajrá, és sok szerencsét!"

Tehát röviden megtippeled azt, hogy melyik az a 3 manga amit szerinted ki fognak adni. Ha kettőt eltalálsz nyersz egy mangát.

Az a kifejezés viszont hogy "az utolsó számít" nekem is kissé sötét...az utolsó tipp? xD

Szerk: レオン (Leon) 2010-10-09 18:38:41
beküldve: 2010-10-09 17:35:17
(#40768)
Csodabogár
Csodabogár
[ Rászokóban ]
Na megvetttem a Kanpai-t nagyon jó és a rajzolása is szép.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hanon: Szerintem azért mert nem világos vagy mert beárnyékolod.

"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Oldalak: ... 231 232 233 234 235 236 237 238 239 ... <<>>