Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én konkrétan arra gondoltam, hogy nem akarok énekes lenni.... Dobos annál inkább
Sok sikert hozzà remélem sikerül :) én amikor zenét hallgatok egyszerüen imàdom a dobot, de komolyan. Egyik kedvenc hangszerem. Külön odafigyelek rà amikor zenöt hallgatok
Én is szeretnék majd idövel valamikor megtanulni hangszeren jàtszani. Tettem màr egy probàt kiskoromban, de akkor abbahagytam. Most a zongoràt szemeltem ki magamnak, de ez még eléggé tàvoli terv
Én konkrétan arra gondoltam, hogy nem akarok énekes lenni.... Dobos annál inkább
De szerencsére vannak olyan elvont, elmebeteg idióták, mint én!
ÉN Ugy vagyok vele hogy legszivesebben inkàbb elvont idiota vagyok mint celeb
Pl annak idején amikor ment a TV-be a Valo Vilàg, kiskoromban eljàtszottam a gondolattal hogy szivesen beköltöznék a villàba, viszont most hogy ujraindult a jàték...az biztos hogy a karomnàl fogva sem lehetne elhuzni a vàlogatàsra
Elnézést azoktol akik szeretik az ilyen jellegü müsorokat, csak érdekes hogy mennyire kinöttem belöle
(bocsi a helyesiràsi hibàkért csak Német billentyüzetröl irok, és ez kissé màs mint a magyar)
Szerk: レオン (Leon) 2010-10-10 20:54:56
Engem kifejezetten màr idegesit ez a sok énekes müsor...Természetesen sok sikert kivànok a versenyzöknek, viszont lassan màr mindenki énekes akar lenni Magyarorszàgon xD
Szerk: レオン (Leon) 2010-10-10 20:41:17
mért vagyok körülvéve megasztárral meg ikszfaktorral? nemakarom
Ilyenkor kell betenni egy jó kis filmet, már ha akad a polcon a sok agyonnézett anime mellett. Vagy átkapcsolni azokról a szenny műsorú adókról (rtl, tv2 és társaik), példának okáért az m2-re, amin épp most lesz vége A remény rabjainak. Ami éppenséggel a valaha készült legjobb filmek egyike.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Ne is mond, kínomban enimexre kapcsoltam a tvt ahol az agyon nyúzott Inuyááááshá megy.
Ez az oroszlánkirály feeling meg... Lehet kap egy próbát, majd leszedem, mert hát mozi itten luxus, csak dísznek van
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-10-09 20:33:43
nekem Oroszlánkirály - feelingem lett tőle. amúgy valóban nagyon jó vizuálisan, csak a hangulatot kellett volna megdobni kicsit a kritikusabb helyeken, vagy zenével, vagy pörgéssel. nem mész ki leesett állal a moziból, de egyébként megéri azt a jegyet, tényleg
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-10-09 20:14:00
hát nekem nem durrant nagyot. kijöttünk az ajtón, és: "Kedves mese volt nem?" "Ja, az." - mondta jóanyám. számomra a szokásos történet, csak új köntösben. de azért érdemes megnézni
Gondolom meg kell menteni az erdőt, de lesz benne dráma, de mégis happy ending.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
hát nekem nem durrant nagyot. kijöttünk az ajtón, és: "Kedves mese volt nem?" "Ja, az." - mondta jóanyám. számomra a szokásos történet, csak új köntösben. de azért érdemes megnézni
viszont kap egy +-ot, mert nem mentek rá a "cukiságra", és nincs benne egy tipikus fordulat
viszont kap egy +-ot, mert nem mentek rá a "cukiságra", és nincs benne egy tipikus fordulat
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-10-09 19:37:05
És jó volt a film? Mert képileg gyönyörűnek tűnt, de a történet is jó?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Húú én kint voltam! Nagyon jó volt a hangulat és rengeted gyerek volt. Nagyon szép győzelem volt
Am én még sose játszottam ilyen tippelőset. Valaki tudná ismertetni a tudnivalókat? Zokni vagyok xD
Am én még sose játszottam ilyen tippelőset. Valaki tudná ismertetni a tudnivalókat? Zokni vagyok xD
Nahát, érdekes, hogy lány létedre kint voltál egy futballmérkőzésen de ennek csak örülök :)
Idézek a főoldalról a kérdésedre válaszolva:
"a vonatkozó topikban (Bejelentés-tippek) 3 tipped lehet, az utolsó számít. Ha kettőt eltalálsz, egy ajándék kötet a jutalom. Hajrá, és sok szerencsét!"
Tehát röviden megtippeled azt, hogy melyik az a 3 manga amit szerinted ki fognak adni. Ha kettőt eltalálsz nyersz egy mangát.
Az a kifejezés viszont hogy "az utolsó számít" nekem is kissé sötét...az utolsó tipp? xD
Hát igen... ^^" Szeretem a focit, de csak élőben, mert annak megvan a maga hangulata A tévé előtt tök unalmas, de ha már lelátóról nézed, hallod a tömeget, és nem valami kezdő a kommentátor, akkor egész mámorító tud lenni. Most is a szurkolótábor, amikor két gól között unatkozott elszórakoztatták egymást. xD
De valahogy mindig csak télen sikerül kijutni és mire vége a meccsnek szabályosan ráfagyok az ülésre akár van alattam párna, akár nincs. A piát meg a zsaruk állandóan elveszik, szal még az sincs h azzal melegszel fel xP
Köszi a segítséget, így már sokkal világosabb Megyek is tippelni xD
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-10-09 18:38:26
(#40770) Hát igen, a baglyok. Gyönyörű, sebes röptű lények, kik ajándékként fogadták a sötétség átkát.
Nem hiába a kedvenc madaraim. Be is ültünk ma a moziba megnézni Az Őrzők legendáját - amin a premier napján édeskevesen voltak a Dózsa Moziban. Duplán örülhettem hát, hisz egyrészt nem csak kényelmesen terpeszkedhettem a székemen, de mivel betegen mentem a filmre nem kellett attól tartanom, hogy kismillió embert zavarok az orrfújásommal.
Az épület viszont úgy látszik retro-napot tartott. A DMC szocreál épületét nem csak a víz kezdte ki, cuki beázás-foltokkal tarkítva a feljárót, de a régi idők szagos előadásaihoz hasonlóan itt a hőmérsékletet igazították a filmhez - azaz fagypont alá. A kedves jegyszedő néni buzgón tépte a jegyeket, így elfelejtett szólni a direktor úrnak, hogy ez nem dokumentumfilm, s a közönségnek tán nem kéne éreznie a sztratoszféra hidegét.
A vizualitáson alapuló film már idejét múlt tehát, s egy új műfaj születésének lehetünk szemtanúi - a valódi 3D-s vetítés születésének.
De a Jégkorszakra tuti nem ülök be.
Nem hiába a kedvenc madaraim. Be is ültünk ma a moziba megnézni Az Őrzők legendáját - amin a premier napján édeskevesen voltak a Dózsa Moziban. Duplán örülhettem hát, hisz egyrészt nem csak kényelmesen terpeszkedhettem a székemen, de mivel betegen mentem a filmre nem kellett attól tartanom, hogy kismillió embert zavarok az orrfújásommal.
Az épület viszont úgy látszik retro-napot tartott. A DMC szocreál épületét nem csak a víz kezdte ki, cuki beázás-foltokkal tarkítva a feljárót, de a régi idők szagos előadásaihoz hasonlóan itt a hőmérsékletet igazították a filmhez - azaz fagypont alá. A kedves jegyszedő néni buzgón tépte a jegyeket, így elfelejtett szólni a direktor úrnak, hogy ez nem dokumentumfilm, s a közönségnek tán nem kéne éreznie a sztratoszféra hidegét.
A vizualitáson alapuló film már idejét múlt tehát, s egy új műfaj születésének lehetünk szemtanúi - a valódi 3D-s vetítés születésének.
De a Jégkorszakra tuti nem ülök be.
Húú én kint voltam! Nagyon jó volt a hangulat és rengeted gyerek volt. Nagyon szép győzelem volt
Nahát, érdekes, hogy lány létedre kint voltál egy futballmérkőzésen de ennek csak örülök :)
Idézek a főoldalról a kérdésedre válaszolva:
"a vonatkozó topikban (Bejelentés-tippek) 3 tipped lehet, az utolsó számít. Ha kettőt eltalálsz, egy ajándék kötet a jutalom. Hajrá, és sok szerencsét!"
Tehát röviden megtippeled azt, hogy melyik az a 3 manga amit szerinted ki fognak adni. Ha kettőt eltalálsz nyersz egy mangát.
Az a kifejezés viszont hogy "az utolsó számít" nekem is kissé sötét...az utolsó tipp? xD
Szerk: レオン (Leon) 2010-10-09 18:38:41
beküldve: 2010-10-09 17:35:17
(#40768) Na megvetttem a Kanpai-t nagyon jó és a rajzolása is szép.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Hanon: Szerintem azért mert nem világos vagy mert beárnyékolod.
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"