Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-10-05 00:05:13
(#40721) Conok háborúja:
[Link]
Csak hogy a "külsősök" is valamennyire tisztában legyenek a jelenlegi animés-mangás helyzettel. (ha esetleg még nem hallottak volna a Conháborúról).
[Link]
Csak hogy a "külsősök" is valamennyire tisztában legyenek a jelenlegi animés-mangás helyzettel. (ha esetleg még nem hallottak volna a Conháborúról).
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-10-05 00:05:51
beküldve: 2010-10-04 22:52:24
(#40720) és igen!!! végre zuhog az eső
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Remélem kisiklottak, bele egy árokba, és már terjeng a dögvész a túlélők között.
bocs, de ilyen kedvem van
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Nézőpont. És helyzet. Más. Nem tudhatod, hány lektor/fizika tanár/grófprofesszordoktor volt a Konvonaton.
Én pl nem. Nekem az már túl sok szocializálódás lenne.
Én pl nem. Nekem az már túl sok szocializálódás lenne.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-10-04 20:34:47
(#40717) mi integettünk és csókot dobtunk egymásnak a HoldfényTeam pultja fölött
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
még én se tudtam eldönteni ,pedig én már elolvastam ...
Hanon:Öööööö...szerintem klassz volt pedobear...
Hanon:Öööööö...szerintem klassz volt pedobear...
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Fura. Véres-vérfarkasos, de közben viccelkedős. Olyan komolytalan, de lehet hogy jó. Beleolvasgattam, és még nem tudtam eldönteni, hogy nagyon utálom, vagy nagyon tetszik.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hanon: én végigolvastam. Vajon láttalak-e?
Nem kizárt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-10-04 16:29:55
(#40712) valaki aki volt konon és vett kanpai-t, az legyen szives irja meg milyen. kiváncsi vagyok hogy érdemes lene-e elolvasni
Szerk: ssj2gohan1 2010-10-04 16:30:28
Igen, bár a cenzúrázatlan verzió szebb volt.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-10-04 12:35:05
(#40710) Nincs pénzem. Vettem ötszázé' egy Árnybíró 3-mat, pedig két Hellsing is volt, ami még nincs meg. Majd Karácsonykor. Kevés képet csináltam, majd feltöltöm a múltkori Pecsásakkal együtt.
Alister: Jó, akkor ecchi. Azért szépek voltak.
Alister: Jó, akkor ecchi. Azért szépek voltak.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-10-04 12:35:43
beküldve: 2010-10-04 08:06:09
(#40709) Hajj, hogy ezen a fórumon is mennyire megszaporodtak a hülyék... Most ezt azért ide írom, mert már nem akartam jobban offolni az Új Mangafan címek? topicot
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
*Akad aki ezt végigolvassa?
Őszintén bevallom, akad! Nekem tetszett a beszámoló
Szerk: Merchior 2010-10-04 07:47:24
beküldve: 2010-10-04 02:17:22
(#40707) Fiszi: Azok a figurák inkább csak eccsisek voltak, nem hentai jellegűek. A könyveket meg szívesen.
Souichiro , Azur: Be kéne vennetek a nyugibogyókat.
Con-beszámoló: Majd lesz, csak ez előbb elszállt a hosszan körmölt hozzászólásom, és ettől kissé passzív lettem.
Souichiro , Azur: Be kéne vennetek a nyugibogyókat.
Con-beszámoló: Majd lesz, csak ez előbb elszállt a hosszan körmölt hozzászólásom, és ettől kissé passzív lettem.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."